Top Social

MUCHACHOMALO for HIM and HER


Wear your identity! 

LV: Es esmu PAR sievišķīgām lietām, sievišķīgu stilu un skaistām lietiņām, bet tam visam jābūt īpašam. Jo mēs visi esam unikāli un tik dažādi- tāpēc caur modi un stilu mēs katrs varam izrādīt savu noskaņojumu, attieksmi un mūsu dzīvesstilu.
MUCHACOMALO- ir moderns zīmos, kurš rada īpašu un neaizmirstamu, augstas kvalitātes dizaina apakšveļu. Pats vērā ņemamākais ir tas cik lielu uzmanību zīmols pievērš uzmanību tieši dizaina detaļām un sīkumiem.
Es tiku pie super jauka krekliņa, izvēlējos ar sirsniņām un pistolītēm- tāds LOVE/HATE variants. Mīļi un ar raksturu. Esmu to ļoti iecienījusi valkāt, jo tas ir ērts un patīkama materiāla. Noteikti pasūtīšu vēl ko no šī zīmola - manās acīs ir iekritis tieši MARIE ANTUANETTE dizains. :))
Kā ir ar Jums? Vai jūs dodat priekšroku mežģīnēm, komfortam vai arī Jums it nemaz nav svarīgi kāda ir apakšveļa ko nēsājat? 
:*

ENG: Well I am all about feminine stuff, feminine style and pretty things- but they all should be special. Cause we all are unique in a different way- so trough fashion and style we share or mood, attitude and the way of our life. MUCHACOMALO - is a cool brand that designs pretty amazing and high quality underwear. The most amazing thing that they pay a huge attention to details, small and special details. 
I got a super lovely top that is soft with a bright pattern on it. Love to wear it all the time, feels so comfortable on my skin. Looking forward ro order from their new collection something new as I fell in Love with MARIE ANTUANETTE design. :)) 
What about You- do You prefer lace or comfort or you really don't care what kind of underwear you have? 
:*





Izstāsti savu stāstu ar MUCHACHOMALO košajām kolekcijām

Apakšveļas modes zīmols MUCHACHOMALO ir radījis vairākas veļas kolekcijas zīmola krāsu un sajūtu piesātinātajai līnijai STORIES 2015 jeb Stāsti 2015. gadam, kurā ieausti pārsteidzošākie un aizraujošākie stāsti un personības no vēstures, nu jau kļuvuši par vispasaules folkloru. Nav šaubu, ikkatram kāds no šiem stāstiem ir tuvs un iemīļots, tādēļ nav vērts vilcināties ne mirkli - ļauj arī sev tajos ietērpties vārda tiešajā nozīmē.


Puisi, Tu rītdien padari Aladina piedzīvojumus par saviem, ielecot šī jaunekļa ādā ar MUCHACHOMALO kolekcijas ALADDIN palīdzību. Ja tevi tomēr vairāk vilina mežonīgie rietumi, iekāp Bufalo Bila kurpēs (vai drīzāk zābakos ar piešiem), izvēloties kolekciju BUFFALO BILL, un iekaro pilsētas džungļu virsotnes kovboja stilā.


Dāmām, kuras nekautrējas sevi palutināt, nudien būs piemērota kolekcija MARIE ANTUANETTE - jau plaši zināms, ka Marija Antuanete dzīvoja grezni un nežēloja priekš sevis neko. Tie, kuri bauda dzīvi un dara to drosmīgi, ir ieguvēji - šodiena vairs nekad nepienāks!










Zīmola MUCHACHOMALO produkcija ir pieejama veikalā SKY un - interneta veikalā www.bodyfashion.lv
Iespējams iegādāties arī dāvanu karti, lai iepriecinātu kādu sev īpašu cilvēku :)

*Šobrīd līdz pat augusta beigām Sky&More iepirkšanās centrā vīriešu kolekcijai ir 50% atlaides, kā arī 30% atlaides atsevišķām precēm bodyfashion.lv lapā, turklāt, tur pieģeristējoties un kļūstot par VIP klientu, visiem pirkumiem tiek piemērota forša 30% atlaide



" A dream doesn't become reality trough magic, it takes sweat, determination and hard work." 
/ Colin Powell /

Post Comment
Harry Berry teica...

It's probably pretty hard to find intrinsically motivating activity do inside not a great environment to be and backcomb an activity that was a law stopwatch activity reaction time activity you 200-001 could do inside a Magna and of people found it fun and that perhaps the subjects in his study he gave in rewards when they had good trials in this task Thomas hade.

http://www.testkiz.com/exam-200-001

Auto Post Signature