Top Social

KIEHLS Cucumber Herbal Tonic

Kad dārzs satiekas ar skaistumkopšanu



   Par labām lietām klusēt būtībā ir aizliegts, tad nu šoreiz stāsts par varen patīkamu un man iemīļotu  toniku - Kiehl's Cucumber Herbal toniku, kurš piemērots visiem ādas ādas tipiem, bet it sevišķi tiem, kruriem ir sausa vai jutīga sejas āda, gluži kā man. :) Zālīšu aromāts patreiz sasaucas ar vasarīgo laiku un dāza labumiem, kurus varam novākt savos dārzos vai atvest no kādas lauku sētas. Gurķis mūsu platuma grādos ir sastopams gandrīz ikviena ģimenes virtuvē visu cauru gadu, lai arī no kuras pasaules malas tas būtu atceļojis. 

Cik gan bieži Jums ienāk prātā kādu gurķa šķēlīti uzlikt uz acīm vai pat palutināt sevi un noklāt ar plānām gurķu šķēlītēm visu seju? Reti, vai ne? Bet tik un tā visi zin cik patīkamu sajūtu un kādu efektu šādas izdarības sniedz. Tad, lūk, šis toniks ir tieši tik pat patīkams, efektīvs un lielisks draugs ikdienas lietošanai. Toniks atbrīvo savilktas ādas sajūtu, nomierina visu, kas sadumpojies un āda jūtas vienkārši burvīgi. 
Šo toniku droši izmantoju darbam ar klientiem, jo ja toniks der jutīgai ādai, tad der arī visiem citiem. Es priecīga, klienti priecīgi un āda priecīga :)

Iegādāties var STOCKMANN Kielhl's stendā. Atceramies, ka tukšos trauciņus ārā nemetam- tos var iemainīt prēt pilniem produktiem, kad sakrāts atbilstošs trauciņu skaits.

Kurš ir Jūsu iemīļotākais sejas toniks?




Post Comment
Anonīms teica...

Swap to you yet hi jumping lunges livestock what kind of lacks on strike no get back to top one keep J me call her gave where working at you need hi long think cue or swap for down stay jockey riding keep this here thank you killed by Lord bookmakers morning linkage why I 30 cable North check to hear I think moving okay yeah fire you plankton it.

http://workoutsclub.weebly.com/

Auto Post Signature