Top Social

DOUGLAS MAKE-UP

Viss dažādākie un interesantākie kosmētikas jaunumi no Douglas make-up. Neirobežota brīvība, lai realizētu pat neprātīgāko ideju. Produkti, kuri iedvesmo. 




Aquarelle powder izgaismojošs vaigu sārtums 18g , 16.95 eur
Douglas apvieno trīs dažādus toņus, kurus Jūs varat lietot, kā vēlaties. Mīksta un samtaina tekstūra. Ar tumšāko toni varat iezīmēt sejas kontūru, ar spilgtākajiem izcelt vaigu kaulus. Mirdzošs un svaigs rezultāts.

Aquarelle powder nr1 -Harmonie acu ēnas 11g, 14.95eur
Multi - funkcionālas Douglas acu ēnas apvieno četrus inovatīvus toņus, kurus Jūs varat jaukt un pludināt kā akvareļus. Mīkstas un ar perlamutra mirdzumu. Varat klāt kā sausās acu ēnas un iegūt maigu, vieglu grimu, bet klājot kā mitrās acu ēnas, iegūsiet izteiksmīgu un satriecošu grimu.


Douglas make-up Eyeshadow base 2,8g 7.95 eur
Mīksta un kūstoša acu ēnu bāze, kas acu ēnas padarīs intensīvākas un noturīgākas. Eyeshadow Base viegli klājas un izlīdzina acu plakstiņus. Acu ēnas ir košākas, nesastājas rievās un noturīgas.

Douglas Make - Up 12H Foundation  nr 2 So beige 19.95 eur
Dabisks un nemanāms tonālais krēms, kas saglabā noturību līdz pat 12 stundām. Īpašā krēmveida tekstūra ļauj tonālo krēmu viegli uzklāt. Sejas ādas nepilnības tiek noslēptas un tonis ir izlīdzināts. Āda izskatās svaiga visas dienas garumā.

Nagu dizaina bumbiņas diemžēl pie mums nav sortimentā.


Boom Eyes mascara - nr 1 Boomy black 8,5ml 12,95 EUR
Tušai ir interesanta birstīte ar tādu kā apaļu sarainu bumbiņu galā, nedaudz atgādina Givenshy tušu, klājas forši, iespējams skropstas atliekt , pastumt un lieliski izkārtot visos virzienos.

Matte lipstick - nr 1 Joli Rose 3,5g 12,95 Eur
Lieliska lūpukrāsa, ar patīkamu, vieglu aromātu, maigi klājas un lieliski noturas vairākas stundas. Šis tonis ir eleganti ieturēts, 


 Šie produkti citās valstīs jau ir bestselleri un pie mums veikalos tieši šobrīd vēl nav pieejami, bet ļoti ceram, ka drīzumā būs pieejami, jo tie ir palēnām ceļā uz Latviju.


The KAJAL eye pencil- nr 1 Ultra Wonderbalck  9.95 eur
ntensīvas, dramatiskas un pievilcīgas acis. Mīkstā krēmveida tekstūra viegli klājas. Intensīva krāsa un ilgstoša noturība. Īpašā acu zīmuļa forma ļauj viegli veidot platākas līnijas. Ar acu zīmulis The Kajal varēsiet veidot perfektas Smoky Eyes.

Cream Blush - 1 Rose Rabbit, 4g , 12.95 eur 
Jaunākās paaudzes krēmveida vaigu sārtums klājas precīzi un viegli. Nav taukains. Tas dos Jūsu vaigiem svaigumu un toni. Viegls un dabisks izskats.


Kāda jau ir paspējusi kaut ko izmēģināt un palietot no Douglas make-up sortimenta? :) 

Mani favorīti un ieteiktie produkti: no šiem ir viennozīmīgi matētā lūpu krāsa - patīkama tekstūra, pietiekami noturīga, nesausinās lūpas. Aquarelle powder izgaismojošais pūderis- liels iepakojums, superīgu toņu bronzeri, izgaismotājs un sārtums viss viena- var izmantot kā ēnas, pietiks ilgam laikam, klājas viegli, ērti un lieliski pludinās.  Patīk arī skropstu tuša, bet tas būs gaumes jautājums. 

Man viss mazāk uzrunāja: acu ēnu bāze- nejutu efektu. Un Vaigu sārtuma iepakojums nedaudz par bērnišķīgu- pats produkts klājas un pludinas labi. Tonālais krēms būs gaumes jautājums, bet man patīk sajūtas pēc pāris stundām. Uzreiz uzklājot liekas par smagnēju. Pārējie produkti neitrāli, nav ne slikti ne sajūsmas saucienu izraisoši. 

Post Comment
Ingrid teica...

forsi guvumi, butu interesanti redzet kadu no siem produktiem darbiba/plasaka atsauksme. pati ari pasnaikstijos gar douglas stendu, neko gan neiegadaju, bet noswatchoju paris acu enas, izskatijas tiri ok, iespejams pariti iegadasu kadu. Tev ir bijusi ari saskare ar vinu enam? Varbut ir ari radies iespaids?

Unknown teica...

neesmu mēģinājusi pilnīgi neko no douglas.
ar kuru zīmolu to varētu salīdzināt kvalitātes ziņā?

Unknown teica...

Ok, būs make-up izmantojot šos produktus. Kā jau minēju noteikti iesaku lielo bronzeri ar izgaismotāju un sārtumu ( Aquarelle), tāpat skropstu tuša Boom Eyes ir super! Un matētā lūpukrāsa patiks tiem, kuriem patīk maigas tekstūras, perfekts klājums un laba noturība. :) acu ēnas man ir aplītī arī no Aquarelle līnijas, bet šīs ir maigi pigmentētas un nav neaizvietojamas.

Unknown teica...

Tā kā Douglas make-up ir parādījies tikai tikko veikalu plauktos, tad tas ir tikai saprotami, ka iegādāties vēl šo un to ir nedaudz riskanti. Jāsaka, ka man rodas iespaids par to, ka ir veidoti produkti kopējot citu firmu pārdotākos produktusun to pēc kā ir pieprasījums. Nedaudz selektīvā kosmētika, nedaudz Isa Dora, nedaudz Collistar. Kvalitāte vidēja.. Ir ļoti labi produkti un ir tādi bezjēdzīgi kā acu ēnu bāze. Es savu viedokli izsaku balstoties uz to ar kuriem produktiem varu strādāt darbā ar klientiem un kurus varu izmantot tikai uz sevis mēģinot atrast tiem kaut kādu pielietojumu. :))

Camille Sugar teica...

Ēnas un lūpu krāsa izskatās ļoti skaistas :)

Unknown teica...

darbā ar klientēm noteikti viedoklis rodas pat precīzāks, jo tur tiek izmēģināts uz dažādiem ādas tipiem, krāsām. paldies par plašu atbildi

Unknown teica...

Tev ar dikti forši tur tie produktiņi bija :))

SantaKudreņicka teica...

Es biju patīkami pārsteigtam ieraugot jaunu, sakoptu, krāsainu, interesantu Douglas stendu. :) (Varbūt viņš jau kādu laiku ir, taču es to pamanīju tikai nesen. he)
*No jaunā sortimenta pagaidām vēl neko neesmu mēģinājusi, taču mājās stāv divas atsevišķas ēnas no vecā sortimenta. Matēta melna(iet uz urrā), violeta(stāv krāj putekļus) un viena piecu ēnu palete(pilnīgi nelietota).
Veikalā uz rokas uztriepu pāris The KAJAL eye pencil swatchus, likās tā neko, būs jāpapēta piedāvājums plašāk, tobrīd acis kā magnēts uzkrita uz tiem zīmulīšiem/ krītiņiem.

Unknown teica...

Jāsaka, ka kajal ir noturīgs priekš tik mīksta varianta. ērts arī lietošanai, bet dizains ļoti arābisks un sens šķiet. :)

Auto Post Signature