Top Social

Waterproof summer festival essential

Karstajā vasaras laikā, kad daudz laika pavadam pie jūras sauļojoties vai izklaidējoties kādā naksnīgā "open-air" pasākumā, tad sievietei ir nepieciešama tikai viena burvestība, lai justos daudz pievilcīgāka un valdzinošāka, kā tikko no rīta pamostoties- tā ir skropstu tuša.



Vasarā nakts peldes vai negaidītas lietus gāzes ir tik pat negaidītas kā krītošas zvaigznes. Tapēc skropstu tušai jābūt tik uztaicamai, ka pat ne mirkli nebūtu jāšaubās par to, ka tavas skatiens paliek nemainīgi izcils. 
Oriflame The One duo šim gadījumam būs viss kas ir nepieciešams.
The One 5 in 1  wonder lash mascara (waterproof) ir drošības garants jebkuram pasākumam un gadījumam. Silikona birstīte ar īsiem sariņiem vienā pusē, kuri ļaus ērti uzkrāsot apakšējās skropstas un  ar izliketu birstītes daļu ar garākiem sariņiem, lai superīgi atliektu un pagarinātu skropstas. 
Otrs kas ir nepieciešams- waterproof kosmētikas noņēmējs. Divfāžu noņēmējs, kurš palīdzēs nepamosties no rīta ar pandas acīm ;) 
The One 5 in 1 wonder lash  - melna vai pelēka patreiz maksā 4.49 eur


Kuri kosmētikas līdzekļi ir Jūsu vasaras must have? Vai ir kas tāds bez kā Jūs vasarā nevarat dzīvot? 

Lai Jums izcila diena ;) Uz tikšanos jau rīt!  
Lai jums debešķīga diena enģelīši. 




Post Comment
Zanda teica...

Wonder Lash skropstu tuša, bet klasiskajā izpildījumā ir vienā no manām visu laiku iemīļotākajām skropstu tušām :0 Otrreiz gan vairs neesmu sūtījusi, bet atmiņā un bildēs palikusi tikai ar tām labākajām asociācijām :)

Unknown teica...

Re cik forši, tātad abas divas ir izdevušās godam labas :)

Auto Post Signature