Top Social

Shooting Sorbert with blueberry extract


 


Collistar Soothing Sobet Cream with Blueberry Extract (Krēms jutīgai ādai ar melleņu ekstraktu)
50ml - 27.95€ Iegādāties var: Douglas.lv
Collistar piedāvā jaunu sejas krēmu līniju ar īpaši izsmalcinātu tekstūru un ingredientiem no dažādiem Itālijas reģioniem. Soothing Sobet Cream with Blueberry Extract būs piemērots krēms jutīgu un hiperalerģisku ādu īpašniekiem, ar tieksmi uz apsārtumu un ādas iritāciju. Krēmam ir nomierinoša un ādas virskārtu nostiprinoša iedarbība. Tiek stiprināta ādas dabīgā aizsardzība pret apkārtējas vides negatīvo ietekmi. Krēms sniegs komforta sajūtu visas dienas garumā. Rezultāts- vesela, vitāla, mazāk reaģējoša uz ārējiem agresoriem āda.
Aktīvās sastāvdaļas: Melleņu ekstrakts, Dermocompact Complex, Skynasensyl.


Lietošana: Uzklājiet no rīta un vakarā uz rūpīgi attīrītas un tonizētas ādas. Lietojiet arī kā masku. Paturiet 15 min. un noskalojiet ar ūdeni.




Nesaprotams bet fantastisks produkts. Ilgi domāju kas tas vispār skaitās un kā viņu definēt, bet tā arī neizdomāju. Krēms ar vieglu tekstūru, vieglu, neuzbāzīgu aromātu, ir izcils sajūtās un ērts lietošanai un pats galvenais vienkārši perfekts vasarai. Ja nav nepieciešams cīnīties ar grumbām, novērst izteiktu taukainību vai sausumu, bet gribas vasarā dāvāt ādai pozitīvas sajūtas, tad es iesaku pamēģināt šo! Collistar sāk iekarot manas simpātijas, biju dzirdējusi, ka kopjošā kosmētika tiem ir laba, bet ka tiešām tik laba, es gan neticēju. 

Vai kāds ir lietojis kādu produktu Collistar? 

Vēlu jums Jauku nedēļu un uz tikšanos vēlreiz jau šonedēļ ;) Pastāstīšu par MATRIX Style link matu veidošanas līdzekļiem :)


Post Comment
Harry Berry teica...
Šo komentāru ir noņēmis emuāra administrators.
Zanda teica...

Collistar kosmētiku tā arī neesmu mēģinājusi, jo nezinu kāpēc, bet neuzrunā. Kas būtu tas, ko tu varētu ieteikt bez šī krēma, jo saprotu, ka šis man būs pārāk vienkāršs :D

Unknown teica...

Viennozīmīgi ķermeņa kopšanas produkti! Ar problēmzonām cīnās fantastiski. Bieži lieliski piedāvājumi, kad ir divu produktu duo par viena cenu :)

Auto Post Signature