Top Social

ALTERNA HAIRCARE PROFESSIONAL

Ik viena sieviete zin to maģisko sajūtu un neatvairāmo skaistumu, kas tiek piešķirts matiem pēc frizētavas apmeklējuma. Mati ir tūkstošiem reizes spīdīgāki, gludāki un lieliskāki kā reizēs, kad mēs par tiem rūpējamies mājas apstākļos. 


Vai Jūs gribat  izjust šo sajūtu burvību  un matu skaistumu ik reizi, kad mājas izmazgājat un ieveidojat matus ? 





Saņemot šo produktu komplektu, neko nezināju ne par firmu, ne par cenām un nekādas lielās cerības uz šiem produktiem neliku. Bet manu pārsteigumu. Šie produkti sniedz frizētavas rezultātus mājas apstākļos. Gludi, spīdīgi, mīksti un vienkārši pat vārdiem neaprakstāmi izcili mati, vienkārši izcili! 
Šo produktu cenas uzzināju, tikai šobrīd, kad veidoju rakstu, bet produktus lietoju jau mēnesi. 
Es viņus noteikti iegādāšos atkārtoti. Līdz šim neko tik labu - ar tik pamanāmu un sajūtamu efektu nēesmu lietojusi un tas viss jau pēc pirmās lietošanas reizes. Jāsaka, ka lai arī cena ir augsta, tam tiešām ir iemesls. Jāsaka, ka ikdienā šķiet, ka šampūns un kondicionieris nespēj sniegt īpašus rezultātus, bet šīe var. Tiešām var. Viennozīmīgi iesaku  arī mīkstinošo un mitrinošo eļļu tām, kuras regulāri izmanto fēnu. Aromāts tik sapņaini patīkams, gluži kā parfīms. Es pie katras mazgāšanas lietoju visus 4 produktus, apjoma spreju pie saknēm, mitrinošo eļļu vairāk uz matu galiem. Un kopumā sen nēesmu bijusi tik apmierināta ar savu matu izskatu. Šie pārsit manu iepriekš tik ļoti mīlēto un iecienīto KÉRASTASE DISCIPLINE līniju par 200%. Tā patreiz ir mana otrā izvēle. 

Kā ir ar Jums vai Jūs par Alternu kaut ko esat dzirdējušas, kaut ko lietojušas? Varbūt ir kāds produkts, kurš Jūs ir tāpat pārsteidzis ar savu efektivitāti?

Lai burvīga diena,
L. 


Alterna Bamboo Kendi Dry Mist Oil (Mīkstinoša un mitrinoša matu eļļa) 
125ml, 23.95 eur Douglas.lv
Gaisīgi viegla, barības vielām bagāta sausā matu eļļa spēcina un mīkstina matus. Aizsargā no karstuma kaitīgās ietekmes un novērš matu savelšanos. Šo vieglo matu eļļu varat lietot gan kā ārstējošo līdzekli, gan kā matu veidošanas līdzekli, lai novērstu matu spurošanos, uzlabotu spīdumu un uzlabotu matu veselīgumu.
Lietošana: Izsmidzināt uz sausiem vai mitriem matiem, veidot pēc vēlēšanās.

Alterna Bamboo Volume 48-Hour Sustainable Volume Spray (Matu apjomu palielinošs sprejs) 
125ml, 30.95 eur  Douglas.lv
Bamboo Volume 48-Hour Sustainable Volume Spray  piešķir matiem kuplumu un apjomu, kā arī garantē apjomīgus matus 48 stundu garumā. Mati ir mirdzoši un spīdīgi, nepadarot tos cietus un lipīgus.
Lietošana: Izsmidzināt sausos vai ar dvieli nosusinātos matos.


Alterna Caviar Replenishing Moisture Shampoo (Intensīvi mitrinošs šampūns) 
250ml, 41.45eur  Douglas.lv
Attīrošs, sāļus nesaturošs šampūns, saglabā un līdzsvaro mitruma līmeni matos, aizsargā krāsu no izbalēšanas, uzlabo nogurušu matu izskatu. Gala rezultātā mīksti, mirdzoši, zīdaini un elastīgi mati. Mati uzreiz ir veselīgāki un jaunāki.
Klīniskajā pētījumāvisas sievietes redzēja ievērojamus uzlabojumus - izteksmīgs spīdumsmīkstāki mativieglāk veidojami tikai pēc vienas lietošanas reizes.
* Visas testētājas izmantoja Caviar Anti-Aging Moisture šampūnu un kondicionieri.
Lietošana: Nelielu daudzumu šampūna iemasēt mitros matos un galvas ādā. Rūpīgi izskalot. Atkārtot, ja nepieciešams. Labākam rezultātam lietot kopā ar Caviar Replenishing Moisture kondicionieri.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Conditioner (Intensīvi mitrinošs kondicionieris)
 250ml, 42.95 eur Douglas.lv
Kondicionieris saglabā un līdzsvaro mitruma līmeni matos, aizsargā krāsu no izbalēšanas, uzlabo nogurušu matu izskatu un aizsargā no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības. Biezs un zīdains sastāvs. Gala rezultātā mīksti, gludi un dzīvīgi mati. Nesatur sāļus. Mati uzreiz ir veselīgāki un jaunāki. Klīniskajā pētījumā, visas sievietes redzēja ievērojamusuzlabojumus - izteksmīgs spīdums, mīkstāki mati, vieglāk veidojami tikai pēc vienas lietošanas reizes.
* Visas testētājas izmantoja Caviar Anti-Aging Moisture šampūnu un kondicionieri.
Lietošana: Pēc matu mazgāšanas ar Caviar Replenishing Moisture šampūnu nosusināt lieko mitrumu un iemasēt matos un galvas ādā. Rūpīgi izskalot.

*Paldies Dougals Latvija par šiem izcilajiem produktiem! I am in Love! 
Post Comment
Elīna Š. teica...

Es daudz ko varu saprast, bet to, kā šampūns var maksāt 43€ gan ne. Ja lietotu ko tādu, tad strādātu tikai matu kopšanas līdzekļiem. :D

Unknown teica...

gaidīšu atsauksmes

Unknown teica...

Jā, šķiet, ka 43€ par šampūnu ir ļoti daudz, ja drogs var nopirkt pa 2€ , bet sajūtas ir fantastiskas. Es gan nevaru ikdienā atļauties šādu lietot, bet kursa veidā... Iespējams ka ir kkā reālāk. :)

Unknown teica...

Atsauksmes ir nemainīgi labas :)

Unknown teica...

Varbūt līdzekļa daudzums ir vajadzīgs krietni mazāks nekā ierasts, ko? Vai tomēr lietojas tik pat ātri kā citi?
Sakārdināji mani :) Mazgāju matus katru dienu un šampūns ar balzāmu tērējas ļoooti ātri!

Man gan viens labs frizieris ieteica super duper kvalitatīvu pirkt tikai balzāmu/kondicionieri, dārgam šampūnam nav iemesls tērēties, jo tas kalpo kā ziepes, kas noskalojas ar netīrumiem! Es tā daru jau vairākus mēnešus. Šampūns par dažiem eiro no Siberikas, bet kondicionieri, ko nu tajā brīdī gribas no labas profesionālās kosmētikas :) Esmu ļoti apmierināta un nejūtu atšķirību, kad pirku dārgu arī šampūnu ;)

Unknown teica...

Es pamēģināšu bez šampūna vai ir tāds pats efekts. Bet viennozīmīgi daudzums nepieciešams tiešām aptiveni zirņa lielumā.

Una no Vēlais rīts teica...

Šie (Caviar līnija) ir mani iecienītākie matu produkti. ASV tās cenas nav tik traģiskas, bet arī nav tas lētākais. Es tā dažkārt daru, ka lietoju tikai kondicionieri. Vēl viņiem ir super foršs viens no krēmiem, tad es lietoju tikai šampūnu un to krēmu, bet izlaižu kondicionieri.
Bambusa līnija man gan nepatika, pārāk pufīgi mati palika, esmu gludo matu cienītāja. :)

ginta_b teica...

Es kā elīna, nespēju peņemt.... ticēsi, ja teikšu, ka matu balzāmu neesmu lietojusi mēnešiem un nesūdzoš.... neredzu iemeslu šādiem tėriņie, ja mēs uz ielas nejauši satiktos un es būtu wow laura, tad varbūt apsvertu ideju nopirkt :)

Unknown teica...

Kādas cenas ir pie Jums? :) jā, jāpaskatās vai izlaižot šampūnu man sajūsma saglabāsies :)

Unknown teica...

Nu re, forši, ka matu struktūra atļauj nelietot kādus produktus. Es nedēļu Londonā mazgāju matus ar draudzenes šāmpūnu un kondicionieri. Ļoti pasliktinājās matu stāvoklis :(

Auto Post Signature