Top Social

Pelnrusķītes izlaiduma stāsts



Izlaidumu laiks noteikti ir iesācies, bet ne paskrējis pilnīgi garām un, ne jau tikai izlaidumam ir vajadzīgas skaistas kurpes, tās der jebkuriem svētkiem, kā arī ikdienai, kuru vēlamies padarīt par svētkiem. Ah, pievieno kurpēm mazliet akmeņu vai mazliet mirdzuma un gluži kā penrušķīte Tu jutīsies kā balles karaliene. Mirdzums un akmeņi ir gaumes lieta, askētiskiem cilvēkiem nav jāpiespiež sevi tādas valkāt, bet jebkurā gadījumā vis vienkāršāko un atturīgāko apģērba komplektu ar šikām kurpēm ir iespējams padarīt neaizmirstamu un unikālu. DUNE London piedāvājumā ir atrodamas skaistas, elegantas un ērtas kurpes ikvienai gaumei, ik vienam pasākumam. Kvalitāte lieliska un cenas arī nebiedē. Katrai sievietei skapī ir jābūt vismaz vienam kurpju pārim, kurš ir tik iespaidīgs, ka par citiem aksesuāriem un detaļām pat nav jādomā. Bildēs pievienoju savus šīs sezonas DUNE London kurpju favorītus. 

P.s. Kā jau katri svētki arī ikdiena ir iespēju pilna, lai sevi palutinātu ar ko gadu un baudāmu. Vecrīgā ir atvērušies daudz skaisti un interesanti restorāni, kuri piesaista ne tikai ar gaumīgu interjeru, bet arī ar pasakainiem ēdieniem. Uh, kā gribētos izmēģināt ik vienu no tiem ;)

Kāds ir Jūsu šīs sezonas aktuālais kurpju modelis un dizains? Zemas, augstpapēžu, košas vai netirālas? 
Es notiekti vēlos siksniņs kurpes uz papēža. Ar atvērtu purniņu. Un siksniņas vietā ap potīti varētu būt ķēdīte. Ah, es labprāt radītu kādu kurpju dizainu: smalku, sievišķīgu, seksīgu un noteikti pamanāmu. 
Burvīgu dienu visiem!
Bučas,
L.







Post Comment
ginta_b teica...

Birkenstock melnas.. bet arī gribētu radīt kurpes, par ko tådu visu laiku sapņoju

Unknown teica...

Man jau šķiet, ka jebkura meitene to vēlētos. Del Gardi Rīgā šādu iespēju piedāvā, tikai šāds prieks maksā sākot ar 500 eur :)

Auto Post Signature