Top Social

Spring Mood ON


TIK ĻOTI PATĪK +18




Čau visiem, pavasaris man ir iesācies ar iedvesmu it visā, darbos, brīvā laika pavadīšanā, sevis lutināšanā un sportā kā arī virtuvē :) 
Patreiz piedāvāju meitenēm individuālo make-up apmācību ( dienas vai vakara make-up) Meitenes nāk, mācās un es priecājos par to cik labi viņām sanāk. Tas ir tāds prieks, gandarījums, kad spēj dalīties un vairot mīlestību pret sievišķīgām lietām. :) Brīvajā laikā cenšos turēties pie tā, ka TV vai sēdēšana mājās, ja ārā ir labs laiks ir grēks. Skristuļošanai piemēroti parki, dažādas kafeinīcas un daba Latvijā ir kuplā skaitā. Tāpat līdz Jāņiem vēlos aizbraukt līdz "Zirgzandalēm"- izjāt ar zirgu un uz šautuvi apmierināt savu ziņkāri par to kā ir turēt rokās īstu ieroci :) Noskatījos filmu "Taken 3" un šķita, ka ir labi pārzināt lietas, kuras, iespējams, tev nekad dzīvē nebūs nepieciešamas :) Pagājušajā nedēļā apmeklēju Ukraiņu treneres, starptaustiskas čempiones un make-up skolas īpašnieces Natālijas Naidas meistarklasi. 
Lūk, kārtējā reize, kad apgāžas visi steriotipi, ka viss jau ir zināms un viss jau ir uzrakstīts. Nebūt ne! 
Kā reiz Naida izstāstīja un nodemonstrēja kontūrēšanas principus ar krēmveida produktiem, tad arī varu padalīties ar JUMS, ka šo svētdien pulkstens 15:00 Riga Plaza pie INGLOT veikala- Cosmopolitain shopping night ietvaros notiks manis vadīts semināriņs - tieši par sejas konturēšanu. Un veikalā pēc tam būs iespēja izmantot 15% atlaidi kosmētikas iegādei. Vai nav superīgi? Manuprāt, IR! Jo, Inglot kosmētikas plauktus ir papildinājuši daudzi jaunumi- lūpu zīmuļi, star dust pigmenti, matētas elpojošās nagu lakas, superīgi color play lūpu zīmuļi, un apjoma skropstu tuša ar silikona birstīti. Tāpat pieejami bursh tubes- otu maciņi. Ko es te gari- veikalā visu varēs apskatīt, aptaustīt un iegūt savā īpašumā. :)

Sevi lutinu ar maksimāli pareizu ēdienu. Cenšos pievērsties ( pamēģināšanas pēc) svaigēšanai. Tāpat turpinu regulāri iet uz sporta zāli, un rezultāti ir dievīgi. Es principā esmu gatava pludmales sezonai :) 
Tāpat kosmētikas galdiņi lūzt no dažādiem bundulīšiem. Mati, ķermenis, seja… katram pa veselam arsenālam un neuzskatu, ka tas viss būtu lieki. Man ļoti patīk :) 
Nākam nedēļ pastāstīšu par savu šī brīža mīļo matu kopšanas komplektu no JOIKO K-PAK Color Thereapy līnijas :) 
Lai JUMS foršas brīvdienas, es gan sestdienu daļēji pavadīšu Siguldā pucējot Līgavu, tad steigšos uz augstskolu kārtot žurnālistikā eksāmenu un 7dien jau ar lielu prieku JŪS satikšu Riga Plaza Inglot veikalā.
Bučas!! 



Guess žakete, Just Cavalli - krekliņš, Swarovski - auskari





Post Comment
Anonīms teica...

Izskaties superlabi tāpat kā visās pēdējās instagrama bildēs :)
cik labi ir justies labi un gandarīti! :)

Unknown teica...

Paldies, ceru, ka tas pavasaris, sports un veselīgs ēdiens.. :) jo atpūtas gan ir par maz, diemžēl. :(

Anonīms teica...

bail iedomāties, cik labi tu izskatītos, ja būtu atpūtusies! :)))

Auto Post Signature