Top Social

Oriflame pavasaris/vasara 2015


Viens aizķēries un novēlojies raksts gliuži kā šī gada pavasaris un vasara! 
Iesāc jauno pavasara/vasaras sezonu ar stilu!
Aktuālākās grima tendences no Oriflame

Jauno sezonu ieskandinot, kosmētikas zīmols Oriflame ir aplūkojis vadošo dizaineru modes skates, lai noteiktu aktuālākās 2015. gada pavasara/vasaras sezonas grima tendences, un no tām izveidoja vienkārši atdarināmus un bezrūpīgajai vasaras ikdienai piemērotus tēlus.

“Lai tu būtu informēta par jaunākajām aktualitātēm modes pasaulē, mēs esam identificējuši piecas galvenās tendences jaunajā sezonā. Katrai no tām mēs pieskaņojām reāli izmantojamus tēlus,” stāsta Jonass Vramels, Oriflamemākslinieciskais direktors. „Šie tēli ir patiešām satriecoši un tos vari viegli izveidot pašas spēkiem. Tu izskatīsies tā, it kā tikko būtu atgriezusies no modes skates!” 

Iepazīsties ar piecām galvenajām Oriflame 2015. gada pavasara/vasaras sezonas grima tendencēm, lai gūtu vēl vairāk iedvesmas sava skaistuma izcelšanai! 


  • ROMANTISKĀ

Romantiskā ir koķeti trausla, taču tajā pašā laikā spēcīga tendence ar vairākiem 70.-to gadu ikoniskā stila elementiem. Krāsu paletē iespējamas toņu variācijas - sākot ar maigi krēmīgiem un viegli sārtiem, beidzot ar lavandas un rozā toņiem.
Tēls: izmanto neuzkrītošus, neitrālus toņus – acīm tumšākos miesaskrāsas un lūpām romantiski mirdzošus rozā.



  • MĀKSLINIECISKĀ

Mākslinieciskajā, avangardiskā popārta tendencē koši toņi kontrastē ar abstraktiem elementiem un dinamiskiem rakstiem. Laiks atklāt savu māksliniecisko pusi!
Tēls: Kombinē drosmīgus krāsu vilcienus uz plakstiņiem un nagiem ar izteiksmīgām lūpām košā koraļļu krāsā.


  • METĀLISKĀ

Šī tendence apvieno zeltītus un sudrabotus toņus ar vara, bronzas un pelēkbrūniem, pretstatā tiem pievienojot uzkrītošus toņus, piemēram, kobaltzilo un piesātināti dūmakainu ceriņkrāsu.
Tēls: mirdzošas acu ēnas zeltītos un piesātināti violetos toņos apvieno ar starojošu sejas ādu un manikīru art deco stilā.


  • SPORTISKĀ

Atlētiskajā tendencē figurē vienkāršas, izteiksmīgas līnijas, kas saplūst ar košiem, monohromiem toņiem radot ārkārtīgi modernu un sportisku rezultātu.
Tēls: Atlētiskais tēls iekļaujas minimālisma stilā ar starojošu, svaiguma pilnu sejas toni, acu kontūrlīnijām, neuzkrītoša toņa lūpu grimu un sportisku manikīru.



  • EKSOTISKĀ

Eksotiskajai, tropiskajai tendencei ir raksturīga krāsu eksplozija. Uzmanības centrā atrodas saulrieta, džungļu zaļie vai okeāna zilie toņi acu grimā ar apjomīgām rozā lūpām.
Tēls: Kombinē iedegušu ādu ar bronzas mirdzumu ar eksotiskiem saulrieta toņiem acu grimā un manikīrā. 



Kurš no trendiem ir atbilstošāks Jūsu būtībai šogad?  Sākumā šķita, ka es vairāk uz eksotisko, uz krāsaino, bet secināju, ka  ne tikai un no metāliskā es šogad nekur neaizmukšu. Patīk man šogad viss kas mirdz un laistās.  Tātad es sevi šogad atdodu krāsām un  mirdzumam :) 

Lai Jums izcila diena! Ah, šodien tak ir tik interesanta diena plānojumā- Apmeklēšu Itāļu modes zīmola  Atos Lombardini prezentāciju.  Es esmu sirdī itālis, tas ir viennozīmīgi. 
Un pēc tam došos uz H&M showroom, kur notiks  Positivus oficiālo T-kreklu atklāšanas pasākums. Ah, un patīk man staigāt uz ballītēm. 
Es atzīstu- varētu visu dzīvi pucēt cilvēkus, iet uz pasākumiem, ceļot un rakstīt blogu. 
Domāju, ka tā arī būs- tāds ir mērķis atsijāt visu lieko, kas nesagādā patiesu prieku. 
Bučas uz tikšanos drīz ,

L. 

Post Comment

Auto Post Signature