Top Social

JOICO K-PAK color therapy

JOICO
K-PAK
COLOR THERAPY


JOICO ir vadošais matu kopšanas līdzekļu zīmols profesionālajā matu kopšanas nozarē vairāk kā 65 pasaules valstīs. Piederot visā pasaulē atpazīstamajai Shisheido grupai, JOICO mērķis ir piedāvāt tikai visaugstākās kvalitātes matu kopšanas līdzekļus.



ENG: Having trouble keeping color vibrant and healthy looking? Put it on lockdown.

K-PAK Color Therapy deeply locks in vibrancy and moisture while locking out fading and damage thanks to our advanced Quadraßond Peptide Complex® of peptides, African Manketti Oil and Argan Oil, which repairs and seals hair’s outer protective layer.


There is a big difference between professional and mass market hair care products. There is a really big and visible difference if you invest in really good products. 
What about you? Do you prefer professional or mass market products? 
WIsh you an amazing day ;) 


LV: JOICO K-PAK COLOR THERAPY* matu kopšanas līnija.
Manā lietošanā nonāca 3 brīnumjauki matu kopšanas līdzekļi:
Šampūns, kondicionieris  un sausās eļļas spīduma sprejs. 
Šampūns un kondicionieris
• pH 4.5-5.5
• Satur unikālos Hair Protection System™ un Quadrabond Peptide Complex™, Quadramine Complex™ un Bio-Advanced Peptide Complex™
• Attīra matus un intensīvi aizsargā matu krāsu, atjaunojot matu β-slāni
• samazina matu lūšanu par 65% jau pēc pirmās lietošanas reizes, salīdzinot ar citiem ikdienas lietošanai piemērotiem produktiem
• palielina matu mirdzumu par līdz pat 50%, salīdzinot ar citiem ikdienas lietošanai piemērotiem produktiem
• pagarina divas reizes matu krāsas noturīgumu, salīdzinot ar citiem ikdienas lietošanai piemērotiem produktiem
• Kopjošā iedarbība 4,5 (1-5)
Matus barojošs veidošanas sprejs
• Satur unikālos Quadraβond ja Bio-Advanced Peptide Complex™
• Intensīvi aizsargā matu krāsu, atjaunojot matu β-slāni
• Aerosola iepakojums nodrošina izteikti smalku, vienmērīgu izsmidzinā-jumu visā matu garumā.
• Vieglais sastāvs nepadara matus smagnējus un palīdz izvairīties no pārliekas produkta lietošanas.
• Matu krāsa ir spilgtāka, pateicoties īpašai mitrināšanai un spīdumam. 
• Barības vielām bagātās eļļas un stiprinošie proteīni atjauno matu dabisko stāvokli.

Matus jau kopš rudens nekrāsoju,tapēc par krāsas saglabāšanas funkciju spriest nespēju. To, ka šampūns ir kopjoš sajūtu no tā, ka mati ātrāk taukojas. 3 dienā ir 100% jāmazgā mati, vai jāliek cepure. Tas ir moments, kurš mani diezgan apbēdināja, BET tas varētu iepriecināt visas gaišo matu īpašnieces, jo sausums būz izzudis ievērojami īsā laikā. Viss mīļākais un tiešām fantastiskākais no šiem 3 produktiem ir sausā eļļa, kura nogludina matus, nesatauko un piedod fantastisku spīdumu. Sastāvā kā vienmēr argāna eļļa, Āfrikāņu manketi eļļa un peptīdi, kuri noslēdz mata ārējo slāni. 
Jāsaka, ka no JOICO man patīk ne tikai matu kopšanas līdzekļi, bet arī pašas matu krāsas. Un viens ko es 100% jūtu un varu apgalvot ir tas, ka starp plaša patēriņa matu kopšanas līdzekļiem un profesionālo kosmētiku ir milzīga un jūtama atšķirība. Ir vērts ieguldīt labos matu kopšanas līdzekļos, kuri maksā vairāk par pāris euro. 
Iegādāties ērti tos var Salon24.eu

Kā ir ar Jums ? Vai ir svarīgi, ka matu kopšanas līdzekļi ir no profesionālās kosmētikas vai mazsvarīgi? 


* Paldies Salon24.eu par iespēju atklāt un iemīlēties patiesi labos produktos! 
Post Comment
Unknown teica...

Šis līdz šodienai ir mans favorīt-brends matu kopšanā.
Kaut kad sen, kad pirmo reizi balināju matus, tikai šie spēja atdzīvināt manus matus.
Jau skatos uz viņu pusi, jo atkal kādu laiku esmu gaišmate.
Man gan nebija tas color, bet parastais k-pak, īpaši patika matu maska-krēms vai serums tas bija (iepakojums līdzīgs kā šampūniem).

Elīna Š. teica...

Man šķiet, ja par matiem rūpējas tā kārtīgi - nededzina, nekrāso utt., lieto serumus un eļļas, var iztikt arī ar plaša patēriņa matu kopšanas līdzekļiem. Protams, profesionālā kosmētika dod pievienoto vērtību un es arī labprātāk izvēlos to, tomēr izteiktas atšķirības nav.

Patrīcija teica...

Šis trio ir kaut kas fantastisks! Ļoti,ļoti patika-mati veselīgi mirdzoši,vijīgi,patīkami matēta tekstūra (kas man ir tikai lietojot profesionālos līdzekļus). Man patīk miksēt-ir lieliski produkti gan plaša patēriņa matu kopšanas līdzekļu ģimenē,kā arī ir lieliski produkti no profesionālajiem plauktiem.

Unknown teica...

Produkti ir patiesi labi. Tad jau uz vasaru un saules staru laiku atkal jāpalutina matiņi ar kādu no JOICO sērijas produktiem ;)

Unknown teica...

Ja, mati ir labi, tad var iztikt ar plaša patēriņa- ir daudzi labi produkti, man patreiz favorīti ir DOVE pure care dry oil, bet tagad mēnesi- lietoju Garnier, Elvital, Fructis un tad paņēmu savu Kerastase dicipline fluidissime un likās, KĀ es varēju tik ilgi izturēt bez tik gludiem, spīdīgiem un maigiem matiem. Un šajā brīdī es tev teikšu- IR ATŠĶIRĪBA.

Unknown teica...

Es arī miksēju un nedomāju no tā atteikties. Un šķiet, ka JA profesionālos lieto regulāri, efekts vairs neveidojas tik izteikts, bet lietojot kaut ko maigāku un tad palietojot ko spēcīgāku - ir sajūta, ka izej no frizētavas, kaut gan patiesībā, tikai no vannas istabas :D

Auto Post Signature