Top Social

JAUNUMS MARC BY MARC JACOBS MARCTHESUN saulesbrilles

MARC BY MARC JACOBS PIEDĀVĀ THE FEELING:

JAUNU VIDEO, KAS VELTĪTS 2015. GADA PAVASARA/VASARAS SEZONAS SAULESBRILLĒM #MARCTHESUN





2015. gada maijā – Modes zīmols Marc by Marc Jacobs priecājas par drīzo vasaras sākumu un piedāvā The Feeling: jaunu filmu, kurā tiek demonstrēta 2015. gada pavasara/vasaras sezonas saulesbriļļu kolekcija.

Filmas režisors ir Mets Lamberts (Matt Lambert), tā filmēta Norsbridžā (Northridge), San Fernando ielejā (San Fernando Valley), Kalifornijā. The Feeling ir oda garajām, karstajām vasaras dienām, kuras jaunieši pavada draugu lokā. Īsfilma ir himna bezrūpīgai enerģijai: tā pauž draudzības būtību, kas dāvā maģiskus mirkļus, to atspoguļo simbolisms, ko iemieso kopīga saullēkta vērošana caur Marc by Marc Jacobs 2015. gada pavasara/vasaras sezonas saulesbriļļu modeļiem.

“Šī filma pauž sajūtu par vasaru, par draudzību, par jaunību,” komentē filmas režisors Mets Lamberts. “Tā ir neaprakstāma sajūta, ko Marc by Marc Jacobs uzbur ar jaunajām saulesbrillēm gaidāmajai vasaras sezonai.”


Marc by Marc Jacobs 2015. gada pavasara/vasaras saulesbriļļu kolekcija pauž enerģisku attieksmi – jauneklīgu, aizrautīgu un intensīvu, to iemieso spilgtās un izteiksmīgās ģeometrisko formu un noapaļotās saulesbrilles, kas ir piemērotas pašapzinīgiem un citādi domājošiem cilvēkiem.

Šīs saulesbrilles ir pieejamas drosmīgās formās caurspīdīgos toņos, kas apvieno 70. gadu iedvesmu ar mūsdienīgu viegluma un kustības sajūtu. Krāsu paletē ietilpst vizuāli intriģējoši tonētie efekti caurspīdīgu nokrāsu variācijās, tostarp tonēti zils ar zilām lēcām, tonēti rozā/dzeltens ar rozā lēcām, tonēti zils/dzeltens ar gaišzilām lēcām, kā arī klasiski melnais ar pelēki tonētām lēcām un Havanas brūnais ar brūni tonētām lēcām.


*Jaunās saulesbrilles var iegādāties Marc by Marc Jacobs butikos, labākajos optikas salonos un universālveikalos visā pasaulē, un to cena ir 158 EUR.

Marc by Marc Jacobs saulesbriļļu kolekciju un optisko briļļu ietvarus ražo un izplata Safilo Group
Post Comment

Auto Post Signature