Top Social

JAUNUMS L'Oreal ELVITAL Extraordinary oil

Tagad ar sausiem matiem notiks neparastas pārvērtības


Kā būtu, ja sausiem matiem beidzot tiktu atklāta neparasta mitrināšana un barošana? Lai šo sapni padarītu par realitāti, L'Oreal Paris Elvital sniedzas dziļāk par vienkāršu matu barošanas formu.


Ar pierādītu pieredzi barojošās eļļās, L'Oreal Paris laboratorijas ir sasniegušas svarīgu mērķi: 
izveidot visbrīnišķīgāk barojošo matu kopšanas līniju ar vērtīgajām eļļām, kam piemīt lielisks aromāts un nepieciešamā eļļu koncentrācija, lai piedāvātu pareizo daudzumu dažādiem sausu matu tipiem un liktu tiem atdzimt. 

6 vērtīgas eļļas 

  • Roze- atjauno
  • Kumelīte - spodrina, nomierina
  • Lini - spodrina, nostiprina
  • Lotuss - mīkstina, nogludina
  • Gardēnija - mitrina, attīra
  • Saulespuķe- baro, antioksidē

Produktu līnija sastāv no šampūna, kondicioniera un matu maskas. 
*Matu maska, protams, ir ar viss augstāko barojošo vielu koncentrātu, bet tas neozīmē, ka šampūns un kondicionieris neuzlabo matu struktūru. Lietojot šos produktus noteikti sajutu eļļu iedarbību. Mati arī bija pilnāki. Viens mīnusiņš, ko es sajutu uz saviem matiem, tie ātrāk sataukojās pie saknēm. Bet dotajā mirklī nelietoju nevienu dziļi attīrošu šampūnu. Domāju, ka matam ir par daudz visa kā apkārt :) 
Noteikti vērts pievērst šiem produktiem uzmanību, jo sastāvs priekš plaša patēriņa kosmētikas ir diezgan unikāls, ja ne pat nevainojams. 



* Paldies L'Oreal pārstāvjiem Latvijā par iespēju izmēģināt produktus. 
**Stikla šķīvis mans dizains un roku darbs
Post Comment
Unknown teica...

Tomēr ir arī kāda laba atsauksme par šiem. Tas priecē :D jo man krājumos šie ir, bet vēl pa vasaru ir jāizlieto cita matu maska, tāpēc vēl neveru vaļā šo Elvital līniju. Man gan vēl ir arī matu eļļa, ko visdrīzāk lietošu pirms matu mazgāšanas.

Unknown teica...

Matu eļļas arī ir foršas. Kāda ir tavā lietošanā? :)

Auto Post Signature