Top Social

BEAUTY MAGIC WITH TALIKA







Bio Enzymes hydrating mask
Mitrinošā sejas maska, hmm, te nu, pirmo reiz, ir mans apbrīns par 1x lietojamas maskas cenu. Pamatā šai maskai, kura ir kā otrā āda, ir celuloze. Šī sejas maska spēj mitrināt pat viss sausāko un viss jutīgāko ādu. Sastāvā diezgan daudz dažādu augu ekstraktu, šķiet, ka visam vajdzētu būt kā nākas, bet man vidējam Latvietim šī, tomēr, neaizrauj. Pašas maskas tekstūra ir savdabīga, bet patīkama. Principā, ja kādam patīk atkāpes no standarta maskām un nav sper sausa, dehidrēta āda, bet vēlas palutināt ādu ar ko jauku, tad šo var pamēģināt. Nekāds SOS un glābēj produkts bez kura dzīvot tas nebūs.

 




Runājot par pašu zīmolu - TALIKA, šķiet, tas ir nenovērtēts un piemirsts zīmols pie mums Latvijā. Zīmols ir radies tālajā 1948 gadā, kara laikā, acu ārstei apkopjot un rūpējoties par cietušajiem karavīriem un to apdegumiem acu zonā. Šis brīnum produkts, kurš radās tālajā 1948. gadā ir:
LIPOCILS EXPERT- leģendārais gēls skropstu augšanas veicināšanai. Ko tad šis serums dara? Veicina matiņu augšanu, matiņa pigmenta tumšumu un izteiktāku atliekumu. Svarīgākais ir fakts, ka formulas pamatā ir 5 augu ekstrakti. 97% dabīgas sastāvdaļas. Un kā var zināt, ka produkts darbojas? Jo tik daudzus gadus produkta formula nav mainīta un ir ļoti daudzu sieviešu labākais draugs visā pasaulē. Arī mans. 28 dienu laikā ir ievērojamas izmaiņas, bet vis pareizāk šādus produktus ir lietot 2 pilnus ciklus  - 56 dienas. Esmu kontaktlēcu nēsātāja- acīs nekož, negrauž, diskmfortu nerada. Lietoju no rīta un vakarā. Atzīmēju uz kartītēm skropstu garumu pirms sāku lietot un pēc mēneša. IR- rezultāti IR!!!
Tagad vēlos iegādāties arī serumu uzacīm, kurš ir spēcīgāks, jo jau skropstu serums palaboja manu, diezgan nožēlojamo, uzacu paskatu.





Photo - Pure scrub
Pirmā maska/skrubis ir mans otrs favorīts. Tātad divi ir trāpijuši mērķī un viens produkts ir aizšāvis garām vai precīzāk- lādinš bija pavisam tukšs. Šī ir super maiga maska, kura darbojas arī kā skrubis, bet tāds skrubis, ka nevar pat īsti just nevienu graudiņu. Āda vizuāli izskatās mirdzošāka un veselīgāka. Sastāvā parafīns, glicerīns, mandeļu proteīns, margrietiņas ekstrakts. Maskas tekstūra ir vairāk līdzīga biezam krēmam kā parastajām sejas maskām. 2x nedēļā uz 5 minūtēm uzklāj, noskalo ar apļveida masāžas kustībām un siltu ūdeni. Visu produktu pamatā, protams, ir dabā atrodami augi, augu extrakti, kuri maksimāli āds šūnām spēj atgriezt to skaistumu un veselīgumu.Kapēc Photo-pure? Iedvesma nāk no NASA pētijumiem par gaismas iedarbību uz ādu. Tātad masku aktivizē gaisma. [p.s. Tumsā masku nelietojiet ].  Maska arī ir produkts, kuru iegādātos atkāroti. Ekonomiska, viegli rozā tonī un bez aromāta.

Cik daudz JŪS zinat par TALIKA? Vai Jums ir kāda pieredze ar skropstu augšanu veicinošiem serumiem? Vai šāda tipa celuzlozes sejas maskām? 
Uz tikšanos pirmdien, ar rakstu par manu super mīļo zīmolu- EISENBERG. ;) 
Lai Jums burvīgas brīvdienas, es cīnos ar iesnām un pavasara baciļiem. Ceru, ka drīz tikšu no tā vaļā, savādāk varu patreiz kandidēt uz Rūdolfa posteni pie Santa Klausa. ;) 



* Paldies, par iespēju apmeklēt prezentācijas pasākumu un iepazītes ar lieliskiem produktiem.


Produkti pieejami Stockmann:
  • Talika serums skropstām LIPOCILS Expert 36eur 
  • PHOTO-PURE Scrub- 30eur
  • BIO ENZYMES hydrating mask 12.09eur
Post Comment
Zanda teica...

Interesanti, jo nebiju nemaz dzirdējusi par šo zīmolu. Ieinteresēja tas serums skropstām. Atceros es vienu lietoju pirms laika, bet viņš tik ļoti dedzināja acis, ka vienkārši atvadījās ar to pa labam vēl :)

Unknown teica...

Ir tiešām ļoti ļoti labs ;)

Auto Post Signature