Top Social

KIEHLS Spring


LV: Kiehl's mani šajā pavasarī iepriecināja ar vēl nemēģinātiem  kā arī jau mēģinātiem un neaprakstāmi fantastiskiem produktiem.
Kuri tad ir šie pavasarīgi noderīgie produkti?


Mans plauktiņš izskatās košāks ar Cucumber toniku, naktīs ādu kopt varu ar over-night biological peel  un Clearly correvtive dark circle perfector acu krēmu, kurš sniedz arī tūlītēju vizuāli koriģējošu efektu.  Tiku arī pie mini versijas ceļojumiem ar izcilāko serumu - Hydro-plumping serumu  un mini acu krēmu Midnight recovery. 

Es uzskatu, ka šīs firmas ienākšana Latvijas tirgū ir kas patiesi izcils. Katrs var atrast sev piemērotus un iedarbīgus produktus un īpaši priecīga ziņa,ka to var ne tikai sievietes, bet arī vīrieši!!! ;) 

Līdz šim visi mani paziņas un draugi, kuri ir izmēģinājuši Kiehl's produktus ir tiešām patīkami pārsteigti un tanī pat laikā iepriecināti. Nēesmu vēl ne no viena dzirdējusi kaut vienu sliktu atsauksmi- BET ir viens noteikums- JUMS jāizvēlas produkti, kuri Jums būs piemēroti. 

Daudz daudz mīļu apskāvienu, lai Jums neaizmirstama diena!
L.





BET P.s. Paziņoju un neaizmirstam, ka 3 maijā

(svētdienā) no 10:00 -15:00 Jums ir iespēja nākt uz manu POP UP Andeli- Martas ielā 9 (Spray Tan Studija Rīga) apģērbi, aksesuāri, somas, kosmētikano mana skapja un plauktiem vēlētos, labprāt, sev atrast jaunus saimniekus. Tāds pamatīgs FASHION & BEAUTY SALE.
P.S visām dāmām, kuras vēlas izmēģināt, kas ir spray tan- būs unikāla iespēja seju un dekoltē notonēt tikai par 3eur! 
Vai arī tās, kuras ieradīsies varēs pierastīties uz seansu un iegūt tam 15% atlaidi! arī burvīgi! Ah, šīs maija brīvdienas! :)


* testa produkti


"Neaizmirsti darīt neiespējamo, lai sasniegtu iespējamo".

/Rubinšteins/

Post Comment
Camille Sugar teica...

Man Hydro Plumping nu ļoti patīk :)

Unknown teica...

Neizskatās nemaz tik mini. Jau nespēju izsekot, par kuriem produktiem jau ir lasīts.
Pašai ir daži paraudziņi, taču vēl jāizlieto citus.

Unknown teica...

Me too :))

Unknown teica...

No šī raksta par pilnizmēra produktu nevienu nebūšu rakstījusi :)

Zanda teica...

Arī man visi riņkī, kas pamēģinājuši Kiehl`s saka tikai to labāko, bet ir tiešām kā saki, ka jāizvēlas katram savs, kas nepieciešams. :)
Interesanta akticitāte gaidām Tev svētdien! Labprāt ietu, bet man nav laiciņš tajā dienā. Žēl gan. :(

Unknown teica...

Bet jāsaka, ka Kiehl's ir viens no retajiem zīmoliem, kurš piedāvā tādus produktus, kuri der vienlīdz labi- ļoti daudziem cilvēkiem. :) Tā negadās ar katru zīmolu. Jā - svētdiena būs fun ar Boli, našķiem un jautrību.. :)

Auto Post Signature