Top Social

Jaunumi No STENDERS !

Sejas kosmētikas līnija Savvaļas roze




STENDERS jaunā vadītāja Julien Laporte vadībā pārliecinoši strādā pie produktu sortimenta attīstības un piedāvā  9 jaunus, augstvērtīgus sejas kopšanas produktus.

Paplašinot un pilnveidojot sejas kosmētikas produktu klāstu, STENDERS radījis 9 jaunus, efektīvus produktus ikdienas ādas kopšanas rituālam. Jaunajā sejas kosmētikas līnijā „Savvaļas roze” ietilpst 3 attīrošie produkti, 4 mitrinošie produkti ikdienas lietošanai un 2 produkti papildu kopšanai. Jauno produktu galvenā sastāvdaļa ir savvaļas rozes Rosa Rugosa ziedu un sakņu ekstrakti, kuriem piemīt ādu mitrinošas un nomierinošas īpašības, kā arī antioksidējoša un antibakteriāla iedarbība. Kosmētika  piemērota visiem ādas tipiem ikdienas lietošanai un efektīvai mitrināšanai.












Sajūtām ļaušu Jums arī ieskatīties Sajūtu dārznieka radītajos svētkos, kuri norisinājās īpaši jaukā vietā uz Blaumaņa ielas- Chocolate NO 1 kafejnīcā! Uh, ja man būtu teikšana, iespējas un varēšana, es notiekti ļoti vēlētos, lai šādus pasākumus varētu apmeklēt ik viens, kurš mīl, elpo un izdzīvo skaistumu! 








 Un šis burvīgais četrinieks ir mazais prieciņš, kuru saņēmu dāvaniņā. Pačukstēšu, ka micelārais ūdens jau ir izprovēts un atzīts par lielisku ;) Ar superīgu bonusu- perfektu pudelītes dizainu! Kādu? tam sekojat līdz man instagram @laura_valuta - jau drīz parādīšu ar ko šīs pudelītes dizains ir tik unikāls.
Lai jums super skaistas, aromātiskas, maigas un neaizmirstamas brīvdienas!!! 
Bučas
L.


"Ja roze nebūtu tik skaista, tā neuzdrošinātos būt tik ērkšķaina."

/ Ovīdijs /
Post Comment
Elīna teica...

Ļoti forši jaunumi un skaists pasākums :)

Unknown teica...

Kaut lai tādu pasākumu būtu arvien vairāk, jo tādā veidā tiek uzzināts daudz vairāk un nestrādā vairs īsti reklāma, bet jau konkrēti personiskie viedokļi.

Unknown teica...

Ak, rozes! Pasākums izskatās jauks, Stenders malači. :)

Zanda teica...

Es pieļauju domu, ka dozators būs ar tādu pumpītim tam micelārajam ūdenim, līdzīgi kā dažiem nagu lakas noņēmējiem? Pasākums tiešām skaists liekas. Lai arī neesu rožu fans absolūti, bet skatīties uz tām man dikti patīk :)

Unknown teica...

Jaunumi ir burvīgi, sāku jau lietot un man ļoti patīk :)

Unknown teica...

Es uz produktiem skatios pilnīgi savādāk pēc tam kad apmeklēju prezentācijas. Pamatoti izklāstīts tiek gan sastāvs, gan pielietojums un tas ir daudz īpašāk kā izlasīt 3 teikumus uz iepakojuma.

Unknown teica...

Es nēesmu nekad bijusi pārlieku liela rožu koncentrētā aromāta fane, bet šis ir viegls un patīkams. Man tas ļoti daudz nozīmē :)

Unknown teica...

Jā, Zanda! Dozators ir tieši tik perfekts :))) un es ar par tām rozēm nekad nēesmu fanojusi, bet šajā gadījumā aronāts ir neuzbāzīgi viegls un patīkams, kas ir papildus bonus šai līnijai :))

Auto Post Signature