Top Social

CHANGE Spring/Summer collection - Riga Fashion week 2015

19. martā, Dandy Model Management telpās norisinājās Riga Fashion Week programmas ietvaros organizētā dāņu veļas zīmola Change prezentācija.



FACE:

MUFE HD 115
GOSH Mineral powder 02
The Body Shop radian highlighter
NOUBA blush - 59
MAC mineralize skinfinish - Deepest dark
INGLOT- bronzer 75

EYES: 

Urban Decay Naked 3 palette - dust & factory
Maybelline master graphic eyeliner
L'Oreal Miss Manga Punky mascara 

EYEBROWS:

MUFE- Eyebrow corrector nr 3

LIPS: 

NOUBA Milebacci nr 7 





LV:  Svieki! :) 
RFW ( RIGA FASHION WEEK) arī Latvijā modes dizaineriem, stilistiem un modes mīļotājiem ir svarīgs notikums veselas 2x gadā.
Man bija lieliska iespēja, šajā pavasrī, vienā dienā apmeklēt četras dažādas skates. Un kā jau vienmēr ir mīļākas un citas ne tik. Es esmu vairāk iecienījusi pasākumus, kuros nesteidzīgi un komfortabli vari baudīt modes jaunumus un skaistas leitas.  Veļas zīmola CHANGE modes skatē man bija šāda iespēja. Moderna norises vieta, patīkama atmosfēra, relaksēti cilvēki un interesanta skate.
Mani ārkārtīgi pārsteidza tieši Britnijas Spīrsas - jā, nepārlasijāties. Tieši šīs pasaulē tik labi zināmās popmūzikas dīvas kolekcija The Intimate Britney Spears, kura bija romantiska, eleganta un sievišķīga. Izrādās Britnija esot neglābjama romantiķe :) Kā jau ik viena no mums kaut vai dizļi sirdī. Visas detaļas ir nostrādātas un pārdomātas tāpt nozīmīgs ir zīmola daudzveidīgo modeļu klāsts un to izcilā kvalitāte.

Pasākumu neaizmirstamu padarīja dizaineres Baibas Prindules skates dekorarīvais noformējums, tāpat arī DJ Zanes Stockas muzikālais pavadījums, sarunas raisīt palīdzēja Freixenet un pavasara vitamīnu devu sniedza svaigi pagatavotos smūtijus no Salātbārs. 

Jāsaka, ka ļoti atmiņā palika fakts, ka Change zīmols piedāvā ļoti lielu veļas izmēru izvēli, kas reizēm dažām dāmām sagādā problēmas. 
Tā kā zīmols demosntrēja 2015. gada pavasara-vasaras sezonas veļas, mājas tērpu, nakts tērpu un peldkostīmu kolekcijas, tad jebkura dāma veikalā sev atradīs ko tīkamu.


Kā jums patīk CHANGE jaunā kolekcija? Vai apmeklējat šo veikalu?

Priecīgas visiem lieldienas, tāpat arī jaukas brīvdienas un jau nākamo nedēļu sāksim ar jaunu video :) Wūuu hūu.. Dramatisks un tumšs būs acu grims. Saturās!
Bučas
L.


Wearing: Jacket/ žakete - Liga Banga, Pants/bikses - Zara; Bag/soma - Dune London. 
Sneakers/ kedas  - Converse Necklace/kaklarota- gift/dāvana, Sunglasses/ saules brilles - Prada



















Fotogrāfs Aleksandrs Fjodorovs

Post Comment
Elīna teica...

Pagaidām neesmu bijusi šajā veikalā, bet veļa ļoti glīta :)

Unknown teica...

Es tagad draudzenes dēļ sekoju Bikini fitness meitenēm Ifbb kuras gatavojas sacensībām- CHANGE arī viņām nodrošina veļu, arī ļoti skaista

Auto Post Signature