Top Social

ST. Tropez Self Tan Bonzing mousse


LV: Paštonējošie līdzekļi ir noteikti viens no maniem sniegbaltītes glābiņiem. Solāriju sevis saudzēšanas dēļ neapmeklēju jau gadiem, toties spray tan un paštonejošie līdzekļi ir sevi attaisnojuši un man ļoti mīļi. Ja runājam par paštonējošiem kremiem, tad jāatzīst, ka St. tropez ir mans vienīgais un nekad neaizstājamais zīmos jau gadiem ... Ja precizēsim , tad 5 jau noteikti esmu uzticīga šī zīmola produkcijai. Ja kāds zin Kandee Johnson, tad viņa St.tropez paštonējošo kremu agrāk pirms ikviena make-up izmantoja kā bāzi. Tad arī dzima mana mīlestība. Nekādu plankumu, nekādas dzeltenas nokrāsas, viss skaisti un vienmērīgi. Šoreiz pastāstīšu par jaunumu- tonējošām putām. Kuras salīdzinot ar kremu ir daudz vieglākas tekstūras un attiecīgi arī iedegumu veido maigāku un tumšumu iegūt var lēnāk un pakāpeniskāk. Uzkāšana patīkama, to var darīt nesteidzīgi, nav jabaidas par nēģera melnām un neatmazgājamām rokām. Principā putas patiks tiem, kuri vēlas vieglu, dabīgu un veselīgu iedeguma efektu :) 
Nezinu gan kā, lai vēl izslavēju sev tik mīļo zīmolu, bet skaidrs ir viens, ka 100% varu teikt tikai to labāko. 

Kāds vēl lieto paštonējošos līdzekļus? Varbūt esat iecienījuši solāriju vai tomēr priekšroku dodat aristokrātiskam bālumam?
Iegādāties var www.topbeauty.lv 
Daudz, daudz apskāvienu un uz tikšanos!
L.











" Pārstāj būt piliens. Kļūsti par okeānu. "
/ Rūmī / 
Post Comment
Elīna teica...

Paldies par atsauksmi :) Es pilnīgi neko nesaprotu no visiem šiem paštonējošajiem, tomēr vēlme vismaz izmēģināt tā kā būtu :) Kāreiz gribētu neuzkrītošu un dabīgu iedeguma efektu. Gribēju jautāt, kā šīs putas uzvedās uz sausākas, vai nevienmērīgākas ādas laukumiem? Ja saņemšos izmēģināt, tad, visticamāk, izvēlēšos tieši ST. Tropez, jo pieejami līdzekļi, kas der tieši jutīgai ādai.

Unknown teica...

Prieks dalīties :) ja pirms putām noskrubēsi ādiņu nebūs nekādu problēmu. Lai arī man ik pa laikam ir saudi pleķīši, ne reizi putas un šie produkti nav radījuši manī nepatīkamas sajūtas ;)

Auto Post Signature