Top Social

GOSH Mineral Powder and PrimenSet Powder




LV: 
Mineral Powder
Izgaismota, nevainojama āda ir tikai rokas pieskāriena attālumā ar Gosh Minerālu pūderi. Īpaši viegls un īpaši zīdainas tekstūras pūderis viegli saplūst ar ādu un piešķir vidēju līdz pilnīgu pārklājumu ar dabīgu un matētu nobeigumu. Pieejams četros toņos. Nesatur smaržas un parabēnus, Minerālu pūderis satur titāna dioksīdu, kas ir zināms arī, kā aizsargs pret kaitīgajiem saules stariem, liekot ādai izskatīties veselīgi un bez spīduma no dienas uz nakti.
4 toņi: 02 Ivory, 04 Natural, 06 Honey, 08 tan
Superīgi pūderi tiem, kuriem nepatīk lietot tonālos kremus, vai ir taukaina āda, jo izlīdzina sejas ādu izcili. Man vēl patīk izmantot tumšo un gaišo pūderi, lai veidotu izteiktu konturēšanas make-up. 


Prime'n Set
Tuvplānam  gatava sejas āda ar  GOSH Prime'n Set Pūderi pārveido ādu, vizuāli samazinot poras, smalkas līnijas, apsārtumus, un maskējot nepilnības. Zīdaini birstošais pūderis rada nevainojamu, matētu kājumu. Iepakojums ir ar sieta un aizvēršanas mehānismu, kas aptur pulveri no izbiršanas uz āra vāku. Lietojiet Prime'n Set pūderi kā izlīdzinošu bāzi, vai uzklājiet to virs tonālā krema, lai uzlabotu izskatu, fiksētu grimu un kontrolētu nevēlamu spīdumu. Nesatur smaržas un parabēnus. 
Superīgs pūderis, kuru var izmantot ne tikai grima fiksēšanai, bet arī zem tā, lai sagatavotu ādu perfektai uzklāšanai. Caurspīdīgie pūderi no baisiem briesmoņiem ir iegūlušies ik viena strādājoša vizāžista koferī, kā ļoti daudz funkcionāls produkts un šis ir noteikti viens no tiem. Es pilnīgi dorši varu uzteikt ļoti pateicīgo pūderu dizainu, kas ekonomē un arī estētiskāk ļauj pūderim uzturēties iepakojumā :) 

Ar pūderiem strādāju regulāri uz filmēšanām un fiksējot tonālo kremu. Vienu pašu pūderi es nelietoju sava sausā ādas tipa dēļ, bet tiem, kuriem ādas tips ir normāls līdz pat taukains viens pats pūderis ikdienā būs tieši laikā. 

Mineral Powder Brush
Mineral Powder Brush ir ideāli piemērota, lai uzklātu minerālu pūderi. Otas dizains un forma izveidots no īsiem sariem, šāda plakana forma ļauj vieglāk veikt apļveida kustības. Šīs kustības nepieciešamas, lai iestrādātu pulveri ādā. Gosh minerālu pūdera ota ir izgatavota no 100 % dabīgiem matiem .


Iegādāties kā vienmēr var Stockmann, u/v ELKOR PLAZA Brīvības gatve , KristiAna, Canella.


Mineral Powder 14,90 Prime'n Set 14,90





ENG: 
Mineral Powder
Luminous, flawless skin is at your fingertips with GOSH Mineral Powder. The Ultra-light and super silky texture blends easily into skin and offers medium to full coverage with a natural and matte shinish, in four shades. Perfume and paraben free, The mineral powder also conns titanium dioxide which is also known to protect against the sun's harmful rays, leaving skin looking healthy and shine- free from day to night. 
4 colours: 02 Ivory, 04 Natural, 06, honey, 08 Tan

Primer and Mattifying setting powder 
For a close-up ready look, GOSH Prime'n Set Powder transforms skin by visually minimising pores, fine lines, redness, and imperfections. The silky loose powder creates a flawless, matte finish and comes in a clever pot with a sieve and a closing mechanism that stops the powder from spilling out into lid.  Wear Prime'n Set Powder on it's own as a primer, or sweep it over foundation for an airbrushed look that locks makeup in place and keeps unwanted shine under control. perfume and paraben-free.

Mineral powder brush
Mineral Powder Brush is ideal for applying mineral powder. The shape of the brush head and the short packed bristles makes it easier to make the circular movements required for blending the powder in to the skin. Gosh mineral powder brush is made of 100% natural hair.




"Lielo sapņotāju sapņi nekad nepieildās, tie vienmēr tiek pārsniegti "
/ Alfrēds Lords Vaitheds /

Post Comment
Anonīms teica...

Very nice product

Mel
http://www.girlandthepolkadot.com/2015/03/lady-gatsby-giveaway.html

Unknown teica...

I like it a lot :)

Auto Post Signature