Top Social

Expo Beauty series #2 Dabīgie Ziedūdeņi

    Rose Water





     AMRITA Laboratory
        1994. gadā izveidotā "Laboratorija Amrita" šodien ir Austrumeiropas tirgus līderu vidū augstas kvalitātes kosmētikas produktu profesionālam pielietojumam un izmantošanai mājas apstākļos izstrādes un ražošanas jomā. Zinātnisko darbinieku un ekspertu kriobioloģijas un bioķīmijas jomā dibinātā "Laboratorija Amrita" pretendē uz virkni patentu, izmanto oriģinālu "nou - hau", lai iegūtu no augiem un ražotu aktīvas substances, kas tiek ieliktas produktos. "Laboratorija Amrita" izstrādā atsevišķus produktus profesionālai lietošanai, kas sagrupēti atkarībā no ādas problēmām un dažādiem ādas veidiem piemērojamās terapijas. Pēdējie speciāli izveidoti lietošanai ne tikai kosmētiskajos salonos un spa - centros, bet arī kā papildus komponenti dermatoloģijā, kur kompleksā dažādu produktu iedarbība veicina stabilu un efektīvu atjaunošanos un uztur lielisku ādas tonusu un veselību uz ilgiem gadiem. Kopš 2005. gada sadarbībā ar Kanādas firmu "Fix Derm laboratory" tika izstrādāta sērija PROFESSIONAL. Šī sērija izveidota SPA centru ietekmē, kas plaši izplatīti Āzijā, ASV un Kanādā.

Sērija Dabīgie Ziedūdeņi ietver:
rožūdeni, melisas ūdeni, kumelīšu ūdeni, lavandas ūdeni, piparmētru ūdeni un ārstnieciskās salvijas ūdeni. 

Es pastāstīšu par Dabīgo rožūdeni ( hidrolātu) 

Līdz šim neko par šādiem pat dzirdējusi nebiju, kaut arī dabīgie produkti man ļoti patīk un interesē. Eļļas roze (Rose damascena Mill) - daudzgadīgs krūms ar augstumu līdz 2 metriem ievests no Persijas un Sīrijas Bulgārijām. Kā ēteriskās eļļas kultūraugs tas tiek audzēts Rožu ielejas piekalnēs no XVI gadsimta. Rožūdens tas ir 100% dabīgs produkts, iegūts no eļļas rozes ziediem, ūdens-tvaiku destilācijas ceļā. Tas ir bezkrāsains, caurspīdīgs šķidrums ar rožu smaržu. 
Šāds dabīgajs rožu ūdens bija viens no plaši izmantojamiem tonizējošiem līdzekļiem senatnē. To labprāt izmantoja mazgājoties, tas atsvaidzināja, tonizēja un aromatizēja ādu. Spēcīgs reģenerējošs līdzeklis, paaugstina ādas elastību. Normalizē tās sekrēcijas funkcijas, atjauno aizsargājošo mantiju, novērš parlieku lielo ādas jutīgumu. 
Rožūdenim piemīt spēcīga pretiekaisuma, pret alerģijas un mīkstinoša iedarbība, kā arī tas ir antiseptisks un pret mikrobu līdzeklis. 
Tiek izmantots komprešu veidā pie dažādiem ādas iekaisumiem, alerģijām, tai skaitā maigajai zīdaiņu ādai. Uzlabo asinriti un saglabā ūdens līdzsvaru ādā.  Vēl tiek izmantots iekaisumu likvidēšanai pie saules apdegumiem, un pēc skūšanās, kompresēs pie acu iekaisumiem un ādas izsitumiem. 

Īsi un kodolīgi par pastāstīto: 

Iedarbība: 
- Spēcīga pretiekaisumu, pretalerģijas un mīkstinoša
- Antiseptiska un pretmikrobu ( mazina mikrobu iedarbību )
- Stimulē reģenerācijas procesus bojātā un novecojušā ādā
- Tonizē un atsvaidzina ādu
- Uzalbo asinsriti un uztur ādas mitruma līmeni.
- Novērš nervu spreidzi un darbojas kā antidepresnats
- Aromatizējoša

Izmantošana:
- Jekura tipa ādas attīrīšana un mitrināšana, īpaši derīgs maigajai zīdaiņu ādai
- Novērš pisaudžu pinnes
- Tonizē un nomierina ķermeņa ādu pēc saules apdegumiem
- tonizē un nomierina sejas ādu pēc skūšanās ( domāju, ka arī pēc vaksācijas) 
- Kompresēs pie acu iekaisumiem un ādas izsitumiem
- Skalošanai pie zobu sāpēm un čūliņām, mutes, kakla im smaganu iekaisumiem
- Inhalācija ar rožūdeni paaugstina organisma tonusu un nomierina nervu sistēmu

Iegādāties varēs: Expo Beauty izstādē Skonto hallē no 27-29 martam,
Ilmas aptiekās, kā arī vairāk info varat atrast www.rosecosmetics-bg.com



Post Comment

Auto Post Signature