Top Social

Expo Beauty 2015

Martā gaidāma jau 20. Expo Beauty skaistumkopšanas izstāde



Nākammēnes, laikā no 27. līdz 29. martam, Skonto Hallē jau tradicionāli norisināsies ikgadējā skaistumkopšanas izstāde Expo Beauty 2015, kas šogad ir īpaši spilgts notikums, jo kopš pasākuma pirmsākumiem aprit jau 20 gadi. Kā zināms, pavasaris ir ne tikai jaunas sezonas iesākums, bet arī jaunu modes, kosmētikas, frizūru un manikīra tendenču laiks. Tieši tādēļ izstāde Expo Beauty tās apmeklētājiem sniegs skaidru priekšstatu par skaistumkopšanas tirgus aktualitātēm, demonstrēs jaunākās tendences, kā arī apvienos vietējos un ārzemju ražotājus, izplatītājus, speciālistus, patērētājus un citus skaistumkopšanas industrijas pārstāvjus un entuziastus.

Izstādes ietvaros ikvienam tās viesim visu trīs dienu garumā būs iespēja aplūkot un iepazīties ar dažādām profesionālas kosmētiskās līnijām, plastiskās ķirurģijas un aparātu kosmetoloģijas piedāvājumiem un jaunākajām tendencēm, kosmetoloģiskajiem un frizieru pakalpojumiem, skaistumkopšanas salonu, frizētavu un solāriju aprīkojumu un piedāvātajiem profesionālajiem līdzekļiem, permanentā grima un tetovēšanas ierīcēm un preparātiem, nagu servisa plašo piedāvājumu, dažādām masāžas tehnikām, dekoratīvo kosmētiku, daudzveidīgu aksesuāru, ķermeņa un matu rotu sortimentu, kā arī profesionālu mācību centru aktuālākajiem piedāvājumiem.

Tāpat gaidāmā pasākuma laikā plānoti arī vairāki aizraujoši semināri, konkursi un atklātie čempionāti industrijas radošajiem pārstāvjiem – frizieriem, vizāžistiem, masāžas speciālistiem un manikīra meistariem-, ko organizēs dažādas pašmāju skaistumkopšanas profesionāļu apvienības, kā piemēram, Latvijas Frizieru un Kosmetologu Asociācija, Baltijas Vizāžistu un Imidža dizaineru Asociācija, Latvijas SPA&Wellness Federācija un masāžas tehnoloģiju skola SPA SCHOOL, kā arīBaltijas Imidža Speciālistu Asociācija.

Ne mazāk būtisks notikums ir arī izstādes ietvaros gaidāmais pašmāju vadošo skaistumkopšanas blogeru salidojums, kas Latvijā norisināsies pirmo reizi. Vairākas sabiedrībā iecienītu blogu autores ( arī ES )  vesela mēneša garumā līdz pasākumam, kā arī tā laikā tiks aicinātas aktīvi iesaistīties dažadu izstādē pārstāvētu kosmētikas līdzekļu un procedūru testēšanā, lai ne tikai publiski dalītos ar gūtajiem iespaidiem un personīgajām atsauksmēm, bet arī informētu blogu lasītājus par visiem aktuālākajiem ar Expo Beauty 2015 saistītajiem jaunumiem. Jāatzīmē arī vienā no izstādes dienām gaidāmais Meet&Greet jeb īpašais tikšanās pasākums, kas blogu sekotājiem un visiem interesentiem ļaus satikt un iepazīt to autores klātienē, pavadot pēcpusdienu draudzīgā atmosfērā un izbaudot arī citas organizatoru sarūpētās izklaides iespējas.

"Fakts, kā šī izstāde notiek jau 20. reizi liecina par pasākuma augsto kvalitāti un stabilitāti vietējā tirgū. Taču es aicinu neatskatīties pagātnē, bet gan tieši pretēji - raudzīties nākotnē un tās spilgtākajās modes un skaistuma tendencēs, jo pavasaris taču ir pārmaiņu un novitāšu laiks," stāsta kompānijas LatExpo dibinātāja Irina Lutovinova.



Es no savas puses vēlos piebilst vien to, ka šis pasākums būs kas vēl nebijis un cerams atmiņā paliekoš. Jāsaka, ka es no sirds priecāšos sastapt ikvienu sava bloga, Instagram vai Facebook lapas sekotāju šī pasākuma ietvaros. Ir tik vārdiem neaprakstāmas sajūtas ik katru reizi, kad kāds/kāda no Jums man pienāk klāt, atpazīst mani un dalās ar saviem vienreizējiem komentāriem. Paldies JUMS mani mīļie lasītāji, sekotāji, draugi un sepenie pielūdzēji. 
JŪS esat LIELISKI!!!! 
MĪLU! :*
Post Comment

Auto Post Signature