Top Social

Dove -Youthful vitality matu kopšana sievietēm pēc 40

Matu kopšana sievietēm pēc 40 ar Dove





Turpinot premium klases produktu līniju,Dove radījis trīs jaunus matu kopšanas līdzekļus – šampūnu, kondicionieri un BB krēmu, kas kopā veido Dove Youthful Vitality produktu līniju. Šī sērija stiprina matus, atjauno to dzīvīgumu un ir paredzēta sievietēm ar nobriedušu matu pazīmēm. 



Dove Youthful Vitality līnija radīta speciāli sievietēm vecumā no 40 gadiem, jaunā matu kopšanas produktu sērija baro un stiprina matus, piepildot tos ar proteīniem un lipīdiem, kuru daudzums matos līdz ar vecumu dabīgi samazinās. “Vidēji, sākot no 40 gadu vecuma mati sievietēm sāk kļūt plānāki un sausāki. Tas ir dabisks process, kura laikā mati paliek uzņēmīgāki pret bojājumiem un reaģē uz apkārtējās vides negatīvo ietekmi, tādēļ tiem ir nepieciešamas papildu barības vielas”, stāsta Marita.


Es šos produktus iedevu lietošanā un testēšanā savai mammai, kura atbilst gan vecuma grupai, gan mati  arī priecājas par papildus kopšanu. Mamma piezīmē, ka  produktu lietošana sagādā patīkamas sajūtas, bet ko īpaši vēlētos izcelt ir Dove BB krems, kuru lietojot matus ieveidot ir daudz vieglāk. Manai mammai ir karē matu griezums, kurš prasa regulāru veidošanu un karsto instrumentu izmantošanu. Mati ir gludāki, spīdīgāki un veidojums esot īpaši noturīgs. Rezumējot no viņas nesaņēmu nevienu sliktu piezīmi par produktiem kopumā, bet īpaši preicājās un izcēla tieši BB kremu. Arī es vienreiz ar šo kombināciju izmazgāju matus, lai gan no vienas reizes spriest grūti, tad mani mati neko nepatīkamu ( taukošanos, elektrizēšanos, nepatīkamu aromātu) nesajuta. 

Zinot, ka Dove ir vairākas un labas matu kopšanas līnijas varbūt jums ir kāda sava iemīļotākā vai varbūt kāds īpaši mīļš Dove matu kopšanas līdzeklis? 

Jauku dienu vēlot,
Ar apskāvieniem!
L.


Post Comment
Unknown teica...

I think they are very good ;)

Auto Post Signature