Top Social

COLOR WOW Root cover up





COLOR WOW root cover up līdzeklis matu sakņu ietonēšanai - 
revolucionārs jaunums Latvijas tirgū
PĀRSKATS: 

Color Wow ir izstrādājuši Gaila Federiči (Gail Federici) un Džons Frīda (John Frieda), godalgota matu meistaru komanda, kas radījusi vairākas nozarē atzītas produktu līnijas, kas novērš matu pūkošanos un sniedz perfektāko blondo toni. Color Wow komandai bija visi priekšnoteikumi, lai radītu novatoriskākos, unikālākos un efektīvākos produktu piedāvājumus, kas atrisina iepriekš vēl neapmierinātas pircēju vajadzības.

Lai izstrādātu unikālo Color Wow Root Cover Up līdzekli matu sakņu ietonēšanai, bija nepieciešami veseli trīs gadi. Augsto tehnoloģiju sastāvs ir patiess sasniegums un nozīmīgs solis uz priekšu tehnoloģiju jomā. Tādejādi Root Cover Up ne tikai notušē ataugušās, sirmās matu saknes; tas ir arī vienīgais produkts, kas var likt tumšām matu saknēm izskatīties gaišām – nelietojot ūdeņraža pārskābi!

Daudzi konkurējošie matu saknes maskējošie līdzekļi ir lipīgi, vaskaini, tie padara matus blāvus, veido plēksnes, izžūst vai rada nekārtīgu iespaidu. Pēc uzklāšanas tie neizskatās vai nešķiet dabiski. Turklāt tas satur arī gaismu atstarojošas daļiņas, tāpēc mati spīd kā dabīgie.




ĪPAŠĪBAS 

• Unikālais minerālu pūderis nemanāmi apslēpj nepievilcīgās, ataugušās matu saknes;
• Visi seši daudzdimensiju toņi pilnībā nomaskē sirmos matus;
• Blondie toņi pārklāj un padara gaišākas tumšās matu saknes balinātiem un šķipsnās krāsotiem matiem, turklāt nelietojot ūdeņraža pārskābi; agrāk neko tādu nav izdevies sasniegt;
• Ar birstīti uzklājamais pūderis acumirklī pielīp matiem, nekļūstot lipīgs vai taukains;
• Sniedz telpisku mirdzumu, kas izskatās dabiski;
• Ūdens noturīgs; saglabājas līdz nākamajai matu mazgāšanas reizei ar šampūnu;
• Vasku un krāsvielas nesaturošo sastāvu var lietot arī grūtnieces;
• Pieejami seši toņi: platīnblonds, blonds, gaišbrūns, vidēji brūns, tumšbrūns, melns;
• Katrs tonis satur dažādus pigmentus un atstarojošās daļiņas, lai nevainojami sajauktos ar dažādajām matu krāsu toņu niansēm. 




Color Wow Latvijā 

Jaunais produkts jau šobrīd ir nopērkams universālveikalā STOCKMANN, 13. Janvāra ielā 8, un kosmētikas un parfimērijas veikalu ķēdes Douglas pārstāvniecībās.

Cena: 39.90 EUR

Pieejami seši toņi:

Platīnblonds
Blonds
Gaiši brūns
Vidēji brūns
Tumši brūns
Melns




SĪKĀKA INFORMĀCIJA


Birstīte un uzklāšana
• Otiņa
- Root Cover Up komplektā ietilpst unikāla birstīte ar diviem galiem, kas ļauj nodrošināt īpaši pielāgotu un precīzu produkta uzklāšanu.
• Kā uzklāt:
- Precīzākai uzklāšanai iesakām lietot birstītes mazāko galu.
- Ieklājiet sausos/veidotos matos.

Sirmām matu saknēm
- Lai pārklātu sirmās matu saknes, sāciet ar nelielu pūdera daudzumu. Ar brīvo roku cieši pavelciet matus pie saknēm. Uzklājiet pūderi redzamām saknēm, sākot no galvas ādas un virzoties uz āru. Pēc nepieciešamības atkārtojiet, kamēr ataugušās matu saknes vairs nav redzamas un krāsa izskatās kā jauna.

Šķipsnās balinātiem matiem
- Lai pagarinātu balinājuma joslu šķipsnā, izmantojiet birstītes mazākā gala sānu malu. Ar brīvo roku cieši pavelciet matus pie saknēm. Visās vietās, kur balinātās matu šķipsnas ir ataugušas, uzklājiet blondo pūderi, savienojot to ar balināto šķipsnu.


Kā jums šķiet, vai šis produkts varētu būt aktuāls un noderīgs, jo pats par sevi ir ļoti kvalitatīvs un efektīvs.
Vai ataugušās saknes jums kādreiz sagādā  galvas sāpes? :)
Esmu atpakaļ no Barselonas, ar izteikti vēlmi doties atkārtotās brīvdienās. Tikai šoreiz ar peldkostīmu un uz turieni, kur silts :)
Lai jums saulainas, siltas un patīkamas brīvdienas.
Bučas,
L.
Post Comment
Anonīms teica...

tā kā man nu jau divus gadus ir savi dabīgie mati un ataugušas saknes mani nesatrauc (jeeej, tas ir tik forši!), tad īsti aktuāli nebūs, bet, ja būtu kā kādreiz, kad biju blondīne un ataugušas saknes kaitināja, īpaši, kad krāsot vēl par ātru (piem, otrā nedēļa), bet uz kādu pasākumu ar tumšu celiņu iet negribas, tad noteikti gribētu izmēģināt. Izklausās neticami, ka pūderīts spēj aizkrāsot tumšas saknes par blondām :)

Unknown teica...

Arī es audzēju dabīgos, kā rezultātā īsti 5-7 ataugušus centimetrus pietonēt ir čakars, bet atceroties savus blondīnes momentus, es tev pinībā piekrītu. Tas varētu būt pat ļoti handy. :)

Una no Vēlais rīts teica...

Es nesen nopirku sakņu piekrāsotāju aerosola formā, man ļoti noder, kad ataug saknes ar sirmām stīdziņām... Domāju, ka šāda veida produkts ir noderīga lieta, ja negribas matus piekrāsot ik pāris nedēļas..

ginta_b teica...

ataugušas matu saknes nekad nav bijusi mana problēma...man ļoti patīk, bet to norakstu uz savām slēptajām panka īpašōbām... pieņemu, ka tiem, kam sirmi mati šī ir lielāka problēma...īpaši ja matus nekrāso un ir savā dabīgajā krāsā un sāk parādīties pirmie sirmie... ceru, ka līdz tam vel daudzie gadi....

Unknown teica...

Tad jau noderēs tiem, kuriem nepatik šī ataugušo sakņu situācija. Es gaidu paaugamies savus sirmos draugus un tad uz tiem notestēšu :)

Unknown teica...

Mini panks šķiet dzīvo ikvienā no mums , tik dažiem to apspiest padodas itin veikamīgi :)

Auto Post Signature