Top Social

Sejas formas modelēšana dažādām sejas formām



LV: Konturēšana- šķiet šī gadsimta un pēdējā gada skaļākais un aktuālākais trends.
Tik daudz tehniku, iespēju, pielietojamo produktu un pats galvenais "it kā" līdz nepazīšanai izmainīto izskatu, izmantojot, tikai kosmētiku. Šodien pastāstīšu par pamatiem, tie ir tie uz kuriem balstās visas iespējamās " Jaunizdomātās" tehnikas. 
Ko vēlas panākt sejas konturēšana? 
Maksimālu līdzināšanos sejas formas ideālam- un tas būtu kurš? 
Ovāls!
Ja tev ir ovāla sejas forma, tad tev jau daba ir  devusi visu pašu labumiņu, tas gan nenozīmē, ka ir aizliegts vai nav ieteicams izmantot konturēšanas produktus. Vienmēr varam izcelt un pasvītrot savus sejas vaibstus.
Bet tomēr konturēšana vairāk ir nepieciešama tām/ tiem, kuriem šī sejas forma ir savādāka. Katrai sejas formai attiecīgi ir jākoriģē un jāizceļ kāda cita sejas daļa. Pievienoju attēlu ar dažādām sejas formām, kur norādīts, kuras zonas jāizgaišina un kuras jātumšina. 
Ja ir jautājums kapēc jāgaišina ( gaisma) un jātumšina ( ēna) ? 
Jo gaišais tonis izceļ - piedod apjomu
Tumšais tonis neitralizē un veido iekritumu. 
Ja rodas jautājums kā var zināt, kur un kapēc šī gaisma vai ēna ir jāizvieto, tad skaidrojums ir vienkāršs. Sejas forma ( ovāla)  jau pati par sevi  norāda zonas, kuras ir vairāk uz āru  (ar pacēlumu) tās ir jāizgaismo un tās kurās vairāk ir bedrītes ( iekritumi ) ir jātumšina. 
Ja mēs skatamies uz galvas kausa formu - tad arī to vērojot var saprast, ka visur kur apakšā ir kauls ar izvirzījumu ir gaisma un kur ir kaula iekrittums vai tukšums ir ēna. 
Viss labākie piemēri ir Skull face ( miroņgalvu) grima izveide, kad teatrālā veidā izgaišina un tumšina šīs konkrētās zonas :) 
Pēdējā laikā ļoti daudz jautājumus gan no klientiem, gan veikalā saņemu par sejas konturēšanu, kas( tagad ārkārtīgi aktuāla) tiek veikta ar krēmveida produktiem un vizuāli veic gandrīz plastiskās ķirurģijas efektu. 
Jā, tas ir iespējams ar ļoti biezu kosmētikas slāni uz sejas, bet tad nav iespējams atsegt nevienu citu ķermeņa daļu. 
Ko var izmantot sejas koriģēšnai? 
  • Konsīleri
  • Tonālie kremi
  • konturēšanas pūderi
  • tumšāks, gaišāks pūderis
  • bronzeri
  • ēnas 
Principā ar jebkuru produktu kurš ir tumšs un gaišs, ja protat darboties ,efektu var panākt, bet pasaulē, lai atvieglotu ikviena darbošanos ir radīti konturēšanai speciāli produkti. Gandrīz katram profesionālajam zīmolam vai selektīvajam ir sejas konturēšanas produkti.

Vai ikdienā veidojot grimu Jūs veicat sejas modelēšanu? Kādus produktus izmantojat, lai to izdarītu? Ceru, ka šis raksts jums būs noderīgs un lai forša nedēļa. 
Ar apskāvieniem!!!
Laura



Must have beauty product


Post Comment
Arta teica...

es noteikti nekonturēju ikdienā pēc pilnas programmas, jo tik daudz laika, lai tam veltītu, man no rītiem vienkārši nav :D bet vismaz vaigus gan cenšos "ielikt" :)

Unknown teica...

Es ar pēdējā laikā vispār no rītiem maz ko lieku uz sejas, uzacus, skropstas, bet ja laika ir vairāk, tas gan pamodelēju seju :) laiku daudz tas viennozīmīgi neaizņem ;)

ginta_b teica...

hmmm noteikti, ja aizietu pie speciālista un viņš mani tā uztaisītu wow es aizdomātos...bet es neciešu neko uz sejas... bb ir lielisks izdomājums, acis lūpas vaigu sārtums...viss... acis pēc iespējas vienkāršāk...lūpas, ja gribas lai pamana spilgtas, ja gribas lai nepamana nespilgtas :)

Unknown teica...

Katram savs, vnk šis petreiz ir ļoti aktuāls trends. Ārkārtīgi daudz sievietes šis viss ļoti interesē :)

Anonīms teica...

Kaut kā ikdienā īsti neredzu vajadzīgu pēc tā, bet visai apaļos vaidziņus gan labprāt iekonturēju. Man gan vienmēr bail pārspīlēt, tāpēc visu daru ļoti viegli un bieži vien no tā ir tik vien kā psiholoģisks efekts :D Es gan tieši lasīju, ka šogad konturēšanas bums noplakšot un modē nākšot pavisam neuzkrītoša ietonēšana, ne Kimas Kardašjanas stila meikaps. Un par to es priecājos!

Unknown teica...

Šis ieraksts jr nevis trend report, bet gan gadu desmitiem pieņemta tehnika kā koriģēt sejas ovālu, tas trakais Kim variants nav domāts ikdienai un vairāk ir aizgūts no Dragqueen grimiem, kur izmanto smago cake & bake artilēriju ar full cover un izteiksmīgu pārspīlējumu ar gaismu un ēnu.
Ikdienā cilvēkam tas nav obligāti jādara, bet lai veiktu sejas ovāla korekciju pareizi, tomēr, ir forši zināt kur un ko un kapēc likt ;))

Auto Post Signature