Top Social

New beginning with Magic of EyluRe lashes




Jauns gads nāk ar jaunām ambīcijām.

Šogad esmu sev uzstādijusi dažādus mērķus, kurus centīšos sasniegt, tāpat arī pārdomājusi kārtīgi, ko vēlos izmainīt savā blogā. Nevienam nav noslēpums, ka esmu stiliste un vizāžiste. Strādāju Douglas un Inglot veikalos kā vizāžiste, konsultante. Kā arī turpinu konsultēt un mācīt skaistuma un grima padomus ikvienai meitenei, kura to vēlas apgūt. Un jau 6 gadu par vienu no patīkamākajiem manas profesijas momentiem ir līgaviņu pucēšana. Tāpat jau otro sezonu esmu priecīga būt par skaistuma feju TV3 raidījuma " Gatavo trīs" meitenēm.  Šo gadu iesāku turot rokās savu pirmo Latvijas modes žurnālu, kura vāku rotā manis veidots make-up. Neilgi pēc tam jau ir tapis vēl viens grims, vēl vienam pašmāju modes žurnāla vākam.  Esmu tiešām lepna un priecīga par šādiem darbiem. Paralēli daudzajām darba stundām septembrī uzsāku studijas RISEBA augstskolā - Sabiedrisko attiecību un reklāmas menedžmenta nodaļā. Brīvā laika daudzums sarucis gandrīz līdz 0, bet vēlme dalīties ar jums savā sirdslietā- blogā par modes lietām un skaistukopšanas pasauli nav mazinājusies.
Šī iemesla dēļ atgriežos pie pamatiem, kapēc sāku rakstīt jau pirms 6 gadiem šo emuāru.
Vairāk dalīšos ar make-up padomiem, dažādiem make-up variantiem, protams, turpināšu dalīties ar savām domām par produktiem, kurus lietoju, kuri patīk un kuri nepatīk.  Uzsvars uz nepatīk. Un ne tikai par to, bet arī varēsiet gūt ieskatu manā grimētājas un stilistes ikdienā, darbā, ceļojumos un dažādos notikumos, kuri ir daļa no manas profesionālās ikdienas.

Šajā ierakstā redzamo bilžu un arī mana jaunā bloga virsraksta bildes autore ir Ilze Ose. Šīs bildes tapa manas tuvas un lieliskas draudzenes svinībās, par godu viņas kāzām. Vecmeitu ballīte man šķiet ir nepiemērots nosaukums tik skaistam pasākumam. Tā kā zināju, ka bildēsimies, tad arī grims tika veidots piemērots fotogrāfijām kā arī vaara ballītei atbilstošs. Izmantoju arī EYLURE mākslīgās skropstas, lai izceltu acis vēl vairāk. Saņēmu no meitenēm komplimentus kā arī jautājumus vai tās ir pieaudzētas.
Skropstas tiešām fantastiskas, cenu kategorija patīkama, kvalitāte lieliska un līme, kas nāk komplektā burvīga. Vēl EYELURE skropstas izmantoju Jaungada svinībām, bildes ŠEIT.
Es mīlu kosmētiku, patīk krāsoties, lieliski izskatīties un lieliski justies.
Šajā gadā vēlos vairot sevī sievisķību, tāpat arī iedrošināt arī citām vairot sevī sievišķību, maigumu un sirds siltumu.

Vēlu jums skaistu un sievišķīgu dienu jums visiem.
Apskāvieni un bučas.
L.


ENG: Dear friends and readers, this post I wrote with all my heart and passion. So please feel free to use translate button if you're keen to know what is it about :) 
Wish you lovely and feminine day to you all.
Hugs & kisses.
L





dress/kleita - sheinside.com , neckalce/kaklarota - Lindex, watch/pulkstenis - Guess,
Post Comment
ginta_b teica...

bildēs tu izskaties pēc kkādas slavenības..ir tā, ka skaties un ar kko asociējas... well done un ja darbs nes tādu gandarījumu tad jau tas vairs nav darbs, bet dzīve skaisti dzīvota...par fitnesu un ēdienkarti tomēr es personīgi gaidīšu.....

Unknown teica...

ak vai, paldies ;) ceru, ka tai, kurai līdzinos ir arī jauks raksturs :)
Par fitnesu un ēdienkarti noteikti būs ;) 100% :)

Unknown teica...

thanks pretty ;)

Camille Sugar teica...

Sasmīdināja: Uzsvars uz nepatīk :D Bildes ļoti skaistas un tu arī skaista :) Lai izdodas viss, ka ir iecerēts!

Anonīms teica...

man patika arī outfit posti.:)
gaidīšu turpmākus rakstus!
p.s. kur ir domāta īssaite uz jaungada bildēm ar skropstām, man, personīgi, nedarbojas.

Elīna teica...

Ļoti skaistas bildes un skaista Tu - lai izdodas paveikt visu iecerēto, bet lai notiek arī patīkami pārsteigumi :)

Unknown teica...

Laikam sasmīdināja, jo izklausās jokaini.. Bet man ir vairāki produkti, kuri tiešām nepatīk.. vismaz ne man un ne tam kam viņi ir paredzēti :) Paldies, paldies, paldies ;)

Unknown teica...

Outfit posti būs- 100% ir ideja pat kādi ;) Labs nāk ar gaidīšanu .. Paldies par info - tagad Saite uz bildēm ar skrosptām darbojas ;)

Unknown teica...

Paldies ;) pārsteigumi un patīkami ir tas, kas man pēdējā laikā pietrūkst. Cerēšu uz tiem ;)

Ramona teica...

Izskaties fantastiski un lai piepildas viss kas cerets un necerets. Lai gan uz make-up esmu uz jus tomer man patik cik sieviskigi un fun tas ir. Visvairak es milu lupukrasas, nebaidus no spilgtam un vienmer esmu meklejumos pec perfekta nude. Loti interese posti par fitnes un edienkarti.
Ramona

http://www.ramona-strikeapose.blogspot.ie/

Unknown teica...

Paldies par iedvesmojošiem vārdiem, par pozitīvu virzīšanu. :) perfect Nude ir nepieciešams ik katrai, bet košas lūpas ir TIK sievišķīgi ;)
Par fitness viss turpināsies :) nu jau ar 110% garantiju :)

ania teica...

Oh, you look so amazing! Love it!
xoxo

Anonīms teica...

Ļoti, ļoti skaisti izskaties šajās bildēs! :)

Unknown teica...

Thank you lovely ;)

Unknown teica...

Paldies, patiesi patīkami dzirdēt :)

Auto Post Signature