Top Social

[ Lifestyle ] Birthday girl











LV: šodien nedaudz par manu aizvadīto dzimšanas dienu.  Aizvadīju viņu pavisam savādāk kā ierasts. Ar draudzeni dienu sākām branchojor Innocent Cafe , manuprāt, ja nevēlies vilties brunch izvēlē, tad gan kvalitātes, gan atmosfēras ziņā šī ir mana mīļākā vieta. Turpinājām ar ESPA Riga apmeklējumu. WOW- šiks Spa ar izcilu servisu. Diemžēl jumta open air baseins nebija pieejams, bet SPA zona forša, 3 pirtis, liels baseins, liels džakuzi, kontrastdušu labirints un bāriņš, kurā var arī sevi ar kādu dzērienu iepriecināt. Līdzi pašam jāņem tikai peldkostīms. Divus dvieļus, čības dod. Uz vietas ir fēns, tainotājs, šampūni, kondicionieri un ķermeņa kremi. Kosmētikas noņēmēju gan nemanīju kā rezultātā normālā pandiņā pa pirtīm izdzīvojos. Noteikti savu gājienu uz turieni atkartošu, bet iekļaujot arī kādu masāžu. Pārliecināja mani, ka cena ir pamatota :) pēc atpūtas devāmies uz Stabu ielas vīna studiju, kur nobaudījām gardus desertus. Kad jau biju plānojusi doties mājās iegriezos pie draugiem restorānā Buddha. Restorāns pieder man draugiem, kur kā rezultātā saēdāmies visādus veģetāros ēdienus. Šis ir Rīgā vis autentiskākais restorāns vegāniem. Ļoti kvalitatīvi, garšīgi un interjers arī ir ļoti, ļoti skaists.
Tā. U ap pusnakti arī savas jubilejas svinības beidzu. Bez dāvanām, bez draugu bariņa, bez ballītesklubos sagaidīju nu jau savu 28 dzimšanas dienu. Ar savu izvēli esmu super apmierināta :) nav ko vienmēr trakot :D 
Kā ir ar jums? Vai esat bijuši kādā no manis minētajām vietām? Vai varbūt jums ir labi ieteikumi kādam cafe? Restorānam? Spa? :) 
Lai jums laiska diena 
Ar apskāvieniem,
Laura

ENG: Today showing you how I spent my birthday :) without a big party, wothout a bunch of friends, without ton of gifts. Just quality time with my good friend, good food and a bit of a spa. So if you visit Riga I highly reccomend for a brunch - Innocent Cafe, for SPA- ESPA Riga, for wine - Vīna Studija & if you re a vegan or vegetarian the restaurant Buddha will be the right choise for tasty and amazing food. These all were places I went to on my 28th birthday. Started. With brunch, then Spa, then wine and in the end restaurant. 12h of my birthday I spent treating myself the best I can :) 
Next year I hope I will celebrate my birthday somewhere else in the worl :)
What about you? Do you love big parties? Have you been in Riga? 
Have a calm day.
With hugs,
Laura

* last picture 100% no make-up/ Pēdēja bilde 100% ne grama grima :) 


Post Comment
Unknown teica...

Laura, daudz laimes pagājušajā dzimšanas dienā! Lai Tev vienmēr pavada dzīvesprieks un pietiek draiva baudīt savu dzīvi! Lai viss izdodas!!!

Kādā no savām dzimšanas dienām uz branču saaicināju ap 15. cilvēkiem KIDā uz Pulkveža Brieža ielas. Burvīgi pavadīts rīts un pēcpusdiena :) Prieks, ka KID bija parūpējušies par tādiem sīkumiem kā galdauts, vāzes ( kurās varēju salikt ziedus) un visam pa virsu vēl kompliments no šefpavāra!!!

Un jā, BUDDHA ieturēju pirmsvētku maltīti ar savām draudzenēm veģētārietēm. Mana ģimene ir gaļēdāji, bet es ļaujos jaunam piedzīvojumam kā veģetāriešu/vegānu virtuve... Biju sajūsmā :)
Ko vēl vari ieteikt?

K.

Unknown teica...

Lovely pictures! Belated happy b'day dear!
www.delhidaffodil.com

ginta_b teica...

sveicieni hip hip urraaaa.... es ļoooti reti svinu savu dzimšanas dienu ārpus mājas un lielākā barā///16o un pag gad, bet parasti man patīk kūka ziedi un šampanietis mājās...priecājos arī kā tu novērtēji, ka ne vienmēr vajag pūļus... budha paturēšu atmiņā tiekot uz lv... vēlreiz - priekā!!!!

Ingrid teica...

noveloti sveicieni pagajusaja dzimsanas diena! :)

Unknown teica...

Mīļš paldies ;) tik patīkami dzirdēt :)) KID vnm ir forši un man ļoti patīk tur virtuve :)) arī plaša veģetāro ēdienu izlase :)
Veģetāriešiem gan tādu zīmīgu restorānu ar labu virtuvi maz.. Vairāk tādas " ēdnīcu " tipa viertuves :(

Unknown teica...

Thank you ;)

Unknown teica...

Oh, sweet heart thank you so so much :)

Unknown teica...

Paldies, paldies, paldies ... :) agrāk gan jubileja bija iemesls likt visiemsaviem draugiem sanākt kopā :))

Unknown teica...

Mīļš, mīļš paldies :))

Unknown teica...

The first place looks nice, the interior and stuff! Greetings from Lithuania :)

www.juodaplunksna.blogspot.com

Unknown teica...

thanks :)

Auto Post Signature