Top Social

Kiehl's Christmas presents




LV: Kiehl's 2014 gadā ir ļāvis sevi iemīlēt no sirds, ne tikai izcilās apkalpošanas, produktu klāsta dēļ, bet arī dēļ tā, cik produkti patiesi ir lieliski. Patreiz savu sejas kopšanu saucu par garlaicīgu lasītājiem, jo tā sastāv TIKAI no Kiehl's produktiem. Sejas mazgāšana, toniki, acu kremi, sejas kremi, serumi. Pateicoties dāsnajiem paraudziņiem, ko Kiehl's pievieno dāvanām un pirkumiem, ne tikai es, bet arī man draudzenes ir atradušas sev ikdienas sejas kopšanā neaizstājamus produktus. 
Rosa Arctica sejas krems ir " Hand harvested" - ar rokām vāktas sastāvdaļas. Īpaši barojoš krems ziemas periodam. Biezs un trekns. Tieši tā kā man patīk :)  Šampūns un kondicionieris bojātiem matiem ceļos ar mani uz Spāniju savu super parocīgo tilpumu dēļ. Es gandrīz vnm izvēlos produktus, kas paredzēti bojātiem, vājiem un nespodriem matiem, pat, ja man tie tādi nav, papildus kopšana tiem par ļaunu nenāk :) Kamēr mati nav jāmazgā katru dienu, nejūtos traucēta ;) 

Izmēģinātos paraudziņus arī īsi aprakstīšu:

  • Creme de Corps - super krems sausai, plēkšņainai ķermeņa ādai, bez īpaša aromāta.
  • Ultimate Strength hand salve - roku krems, kas varētu būt pamatīgs konkurents LOccitane roku kremam. 
  • Nashi Blossom & Pink grapefruit body lotion - mmm pavasarī šis būs tieši laika, viegls un maigs
  • Superbly restorative argan body lotion - nav ne vainas, bet atstāj nedaudz vienaldzīgu.
  • Calendula herbal extract toner - jauks, un oriģinālā vēl peld īsti ziediņi. Vērts pievērst uzmanību
  • Ultra facial cream- gribu pilno iepakojumu- ideāls zem tonālā krema, ne par vieglu, ne par biezu.
  • Vanilla & Cedarwood body cleanser - mazgājamais, kas atstāj vienaldzīgu. 
  • Micro Blur skin perfector - JĀ! idāls. Jau izmantoju grimos filmēšanās - super, patreiz labākais kāds lietots. 
  • Cucumber herbal alcohol- free toner - lietoju vēl joprojām, jo tiku vēl pie 30 ml pudelītes. Svaiga, patīkama sajūta. Man patīk. 
  • Creamy Eye treatment - atkal liels JĀ, kā beigsies kāds no 2 acu kremiem , steigšos iegādāties šo. Baro baro un vēlreiz baro- labākais draugs acu zonai uz nakti! Iesaku!
  • Powerful- strength line reducing concentrarte - atkal mans favorīts, pareiz lietoju tieši eye brightening koncentrātu, nākamo ņemšu šo, jo efekts redzams īpaši ātri- sastāvā 10,5 % tīrs C vitamīns! Grumbas mūk jau dzirdod šo nosaukumu :D 
  • Super Multi Corrective cream  - šis man arī patika, bet šķiet ir līdzīgs iepriekšminētajam powerful- strength koncetrātam, šis gan nav tik efektīvs, bet ja nav jādzen prom grumbas, tad arī šis ir super. Patreiz lietoju šīs sērijas eye opening serumu- par kuru sekos atsauksme. ;) 
Milzum liels paldies Kiehl's par ienākšanu Latvijas tirgū, ceru, ka uz ilgu pat teikt mūžīgu palikšanu. Patiesi lielisks serviss, ne tās zemākās cenas, bet tas kā mana sejas āda izskatās un jūtās lietojot šos produktus ir tiešām acīm redzams fakts. :)
Kurš no jums draudzējas ar Kiehl's ? Ja jums nav nekā , nekā vēl no Kiehl's tad sāciet ar sensāciju un rituāla produktu - Midnight recovery concentrate! Nenožēlosiet! 
Lai jauka diena ;) 
L. 




Post Comment
Camille Sugar teica...

Vinemēr prieks par daudz labumiem! Creme de Corps ir mans mīļākais ķermeņa krēms :)

Arta teica...

tieši tagad sāku iepazīties - Calendula herbal extract toner - kā man patīk smarža! :)

Unknown teica...

Ķermeņa kremi man patīk vairāki, bet šķiet tevis minētais ari man patīk izteiktāk :)

Unknown teica...

Man ir šīs sērijas sejas mazgājamais, lieliski nomazgā kosmētiku un attīra ādu, nekairina ne ādu, ne acis :) pat ar kontaktlēcām patīkama lietošana un es ar esmu šī aromāta piekritēja :)

Ingrid teica...

Kadi labumi! :) pati no Kiehl's esmu meginajusi tikai paraudzinus, kurus sanemu ar lupu balzama pirkumu. iespaids palika loti pozitivs, nakotnei jau esmu noskatijusi paris produktus, ko varetu izmeginat. sobrid ari mekleju kadu kremigas konsistences acu kremu vakaram, petu ari Kiehl's piedavatos kreminus :)

Unknown teica...

Pamēģini kremīgo avokado vai rosa arctica ari ir biezs un kremīgs, tos abus tik uz nakti lieku, jo komsētika pa tiem slid nost :))

Auto Post Signature