Top Social

Fitness progress #1



Top, pants - H&M, sneakers - Adiddas

Picture taken during spring 2014, hadn't worked out at all / 2014 gada pavasarī, vēl neēsmu sportojusi. 
Top, pants H&M, sneakers - Adiddas

After 6 month training/ pēc 6 mēnešu treniņiem 

Top, pants H&M, sneakers - Nike

December- after 8 month of training. / Decembris pēc 8 mēnešu trenēšanās. 
Top Alexander wang x H&M, pants H&M, sneakers - Nike

LV: Čau draugi :) Šodien vēlos padalīties ar jums dažos atskaites punktos par manu iepriekšējo gadu. Konkrēti par sportošanu, tā bija mana 2015. gada apņemšanās, kura sākās tikai maijā, kad sāku apmeklēt sporta zāli 3x nedēļā ar treneri. Tajā laikā biju ovo-lakto veģetāriete- nekādas dzīvas radības es neēdu. Gaļu neēdu vēljoprojām ( 2 ar pus gadus jau). Tātad mana ēdienkarte sastāvēja lielākoties no piena produktiem, olām, riekstiem, lai uzņemtu pietiekami daudz olbaltumvielas, kuras nepieciešamas muskuļu masas pieaugumam. P.s. ir pierādīts, ka veģetārieši īsā laikā zaudē vairākus kg, kad pārtrauc uzturā lietot gaļu. Tāpat es nelietoju nekādus proteīna pulveru kokteiļus vai piemaisījumus.  Vienīgais ko lietoju ir proteīna batoniņi ar L-karnitīnu. ( L-karnitīns palīdz ātrāk sadedzināt taukus un atjaunot enerģiju pēc treniņa). Pēc treniņa mans iecienītākais draugs ir "spēka piens" ar augstu olbaltumvielu saturu 9%.
Ar visu savu trenēšanos es, tomēr mēdzu iedzert kādu alkoholisku dzērienu, apēst kādu picu vai ko citu ne tik veselīgu. Šī iemesla dēļ rezultāti vēl nav tik lieliski, cik tie varētu būt, ja es tiešām prātīgi sekotu līdz savam uzturam. Pēdējos divus mēnešus esmu savai treniņprogramai pievienojusi arī kardio treniņus. 2x nedēļā treniņi pie trenera un 1x nedēļā kardio 45 min ( stepperis vai skrejceliņš), kam seko vēderpreses treniņi apmēram 40min lidz 1h.  Starpcitu, visām meitenēm iesaku kāpt uz stepera un vismaz 1x nedēļā kārtīgi pasvīst, jo es esmu atradusi efektīvu pret celulīta kremu. 2 mēnešu laikā ir ievērojamas izmaiņas. Vasarā man būs super sexy dibens :) 
Principā mans mērķis ir gluds vēders - ( sešpaka ha ha  ) un seper tvirts dibens. Patreiz vis pamanāmākais rezultāts ir rokām, bet nevaru teikt, ka man tas nepatīk. Man patīk un pat ļoti. 
Sākot ar janvāri esmu tik aizņemta, ka treniņi ar treneri, diemžēl, noteik tikai 1x nedēļā, pārējos 2 treniņus es izvēlos apmeklēt, kad vien man ir laiks. Biežāk taisu kardio + vēderpreses, jo tur trenera palīdzību man nevajag.  Starpcitu vēderpreses ir jātaisa nevis tikko pieceļoties no rīta vai pirms iešanas gulēt, bet vispirms jums nepieciešams vismaz 40 minūtes aktīvi darboties, lai ķermenis sāktu dedzināt tukus uz vēdera. Tauku rezerves uz vēdera ir pēdējās kurām ķermenis ķeras klāt, kad nav vairs, ko izmantot. Tātad no sākuma izsvīstam un tad taisam vingrinājumus vēderpresei. ;) Savādāk pie rezutātiem nemaz tik ātri netiksim.

Pēc aptuveni 9 mēnešu treniņiem kopā ar treneri, es beidzot sāku saprast to, cik bieži jāmaina svars trenažieriem, kā muskuļi pielāgojas, lai tiem nebūtu grūti un kas jādara, lai tie neslinkotu. Par labiem treniņiem uzskatu tikai tos, pēc kuriem jūtamas sāpītes muskuļos. Šeit nav runa par pārpūli. ;) Jāpiemin vien tas, ka sportojot jūtos ļoti labi, uzlabojas stāja, auguma aprises, galva ar sakārtojas un vispār sportot ir veselīgi. 

Ja jums ir  interese par sportiskām lietām, tad es varētu reizi nedēļā veidot ierakstus par kādu no tēmām, kas ietvertu uzturu, treniņu plānus, ieteikumus vingrojumiem, sporta apģērbiem un dažādām ar sportu saistītām lietām. Ko jūs sakat? Vai jūs tas interesētu? Ja jums jau ir kādi jautājumi, tad droši jautājiet, centīšos uz visiem atbildēt. 
Lai jums veselīga diena!
Ar mīlestību,
L.



ENG: Hey, friends :) today I would like to share some updates from my last year... About My Fitness progress and some thoughts about it.  I started working out in the beginning of May 2014. 3 times a week with a trainer.  As I was an ovo-lacto vegetarian, I was eating eggs, diary products, nuts to get enough protein to build muscles. I don't use any suppliments or protein shakes to gain muscles. Just regular food.  I only like to have some protein bars before my training. Usually I choose with L-carnitine ( L-carnitine helps to burn fat faster and restores energy after training). After the training I drink milk with high protein amount in it around 9%. But still even if I work out I sometimes have some drinks, some pizza or other not so healthy food. Therefore the results are not so perfect as they could be if I would follow the rules. Last 2 month I've added cardio trainings to my routine and I have to say- it's the best training for your legs and butt and there is no better way to get rid of cellulite. Seriously  I suggest everyone to get on the stepper or have a lovely run for at least 45 minutes. 
My goals are perfect stomack - six pack effect and sexy butt. At the moment the most visible effect has my arms :) but I can't say I don't like it. I actually like it a lot. 
This january I am so bussy that my sessions with trainer happens only once a week but I try to do at least 2 cardio traings 45min each on my own when I can and after cardio when your body starts to burn fat the most you can do your ab training. There is almost no point to wake up in the morning and do excersise for your abs as your body won't burn off anything from that area. Low possibility that you will get any results soon.

After almost 9 month of training I actually start to understand why and what I need to do in the gym, what to eat and what not to. 
If you're interested I could do once a week posts about food that is neccesarry to eat while training, about training programs and tips, my training result updates, sports wear and everything that has something to do with gym and working out. 
Let me know what you think. 
Maybe you have questions already, feel free to ask!
Wish you a healthy day! 
With love, 
L. 







Post Comment
Unknown teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.
Zanda teica...

Spēcīga dāma būsi tagad :D protams, viss ir labi ko Tu dari un domāju sporta tēma varētu interesēt cilvēkus :)

Anonīms teica...

Ļoti iedvesmojoši, labprāt lasīšu līdzīgus rakstus. :) Mans mērķis ir tāds pats kā tev šogad - tvirts dibens un presīte. :) Kādu preclelulīta krēmu lieto, vai tas ir kā saistīts ar steperi, smērē virsū krēmu un tad ej uz nodarbību, to nesapratu. Paldies! :)

Unknown teica...

Super, mērķis tev ir lielisks ;) skaists augums ir laba apņemšanās ;) par pretcelulīta kremu runājot- līdz šim neviens nevija devis tādu efektu kā vienkārši 1x nedēļā 45 minūšu treniņš uz stepera. Nekādus kremus nesmērēju pirms treniņiem un vispār visus pretcelulīta kremus var izsviest ārā. :)

Unknown teica...

Paldies tev ;) varēsim lauzties drīz :D bet ja godīgi ir vienkāršāk koferus panest ;)

Unknown teica...

Super, paldies, jau jau kaut vienu tas interesē, tad ir iemesls uzrakstīt, jo uzskatu, ka sports un skaistums iet roku rokā :)

Anonīms teica...

Es gan gribētu ar kādu krēmu paniekoties papildus sporta nodarbībai. :) Sapratu tavu domu tagad. :)

Unknown teica...

Tad , kad būsi uzprovējusi padalies ar domām ;)

SantaKudreņicka teica...

Kādas rokas! Kāds augums! Skaisti, man pat veselīga skaudība. he :))
Ļoti iedvesmojoši, es arī esmu tikai PAR šādiem rakstiem. :)

Unknown teica...

Paldies, sirsniņ ;) tad jau raksti noteikti būs :)

ginta_b teica...

pasakaini izskaties un cepuri nost...pirmkārt jau par to, ka nemet plinti krūmos... man ātri viss apnīk...man ir iespēja pa brīvu iet uz saunu un trenažieru zāli, nekad neesmu izmantojusi, jo nezinu ko darīt.... nezinu vai patīk personisks treneris...vārdsakot nekad neesmu vingrojusi, bet patika lasīt...par ēdienu izvēli noteikti patiktu palasīt....

Unknown teica...

Jā, laikam jau, ja ir tik tuvu un pašsaprotami, tad grūti apmeklēt jebko, kas nav aktuāls. ;) pievērsīšu uzmanību arī ēdienam ;)

Camille Sugar teica...

Paldies, bija ļoti interesanti palasīt! Gaidīšu nākamos sporta rakstus :) Man bija apņemšanās no janvāra visu aiziet pie trenera, bet saslimu! :(

Unknown teica...

Prieks dzirdet, ka ir interesanti :)
Ceru, ka esi uz pekām un ar baciļiem vairs nav jācīnas :)

Auto Post Signature