Top Social

[ Make-up tips ] What eyeshadow colors suits your eyes



LV: Katrai acu krāsai ir konkrēti toņi, kuri palīdzēs to vairāk izcelt un akcentēt. Pievienoju attēlu ar krāsu gammu, kurai var pievērst uzmanību. Šeit minēšu to, ka tiem nav jābūt tieši tādiem pašiem toņiem, bet no konkrētās krāsu gammas. Krāsas var būt spilgtākas, maigākas, tumšākas vai blāvākas. Katrs izvēlas toņus, kuri pašam patīk un ļauj justies komfortabli. 
Vai jūs izmantojat krāsainas ēnas, lai izcletu acu krāsu? Vai pieturaties pie klasiskajiem naturālajiem toņiem? 
Ar apskāvieniem un siltiem sveicieniem!
Laura Valuta

ENG:  Each eye colour has specific shades that will enhance the colour of your eyes. Added a picture with shades that will do the best they can to intensify your eye colour. They don't need to be exactly the same shade as you see here. They can be lighter, brighter, darker or softer. Everyone can choose the shade they like and feel comfortable with. 
Do you use colourful shades to enhance your eyes? Or you stick to classical and natural shades? 
With hugs and warm greetings!
Laura Valuta



Post Comment
SantaKudreņicka teica...

Man ir pelēkas acis ar pāris ziliem un zaļiem lāsumiņiem. Kad uzkrāsoju kaut ko violetu, tās izceļ vairāk zaļo krāsu, kad uzlieku kaut ko no zeltītiem vai rūsgani brūnajiem toņiem, tad acis paliek zilākas. :) Interesanti!
...Man vispār ļoti patīk krāsu mācība, klausos ar atvērtās acīm un ausīm. :)

Unknown teica...

Krāsu izprasšana tiešām palīdz gan vieglāk koriģēt nepilnības. gan izcelt to, ko vēlamies izcelt un pasvītrot. Tas attiecas gan uz kosmētiku, gan apģērbu :)

ginta_b teica...

man arī ļoti patīk krāsu mācība, oi varētu runāt un runāt...man ir pelēkas acis un izmantoju Dior 5 krāsu paleti transat http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10701_10001_123172053199_-1 visādās variācijās...pašlaik sudrabaino klāju pāri visam plakstiņam un ar tumši zilo ietonēju/izmantoju zīmuļa vietā...ļoti patīk to koši zilo klāt uz apakšējā plakstiņa mitrās līnijas un zila skropstu tuša...nu jāaa.... pērkot tušu līdzi nāca mini montaigne nezinu kā īsti sadraudzēties ar tik mierīgām krāsām, bet kkad izmēģināšu.... http://www.dior.com/beauty/en_us/fragrance-and-beauty/makeup/eyes/eyeshadows/pr-eyeshadows-Y0148400_F014840646-couture-colours-effects-eyeshadow-palette.html

ginta_b teica...

sorry nemaceju ielikt linkus :(

Unknown teica...

:) re ka mums kāds krāsojas un uz urrā :) forši, ka kombinācijas arī sniedz rezultātu :)
P.s. Nesatraucies par linkiem ;)

Velvet mimosa teica...

Offtopic. Tev ir burvīga āda, atceros, ka bija krietni sausa, a tagad, vnk prīmā! Stāsti kā kopj, ko liec, ko dari! :)

Unknown teica...

Paldies :) ceru, ka āda ir burvīga pateicoties tam, ko lietoju, jo, ja nē, tad to visu jāmet miskastē. :D Patreiz ikdienu saistu ar Kiehls - hydro plumping serumu, kuru reāli uzskatu kā enkuriņu, kas palīdz jebkuram citam mitrinātājam maksimāli darboties uz sejas. Pāri ultra facial cream patreiz, kad beigsies tas domāšu citu kkādu kremu.. uz nakti vai nu Clarins eļļa, vai Midnight recovery. Ik pa laikam pīlngs, reizēm Thirstmud no Glam Glow... kkā tā. Viss vairāk cīnos ar grumbām , bet jūtu lieliem soļiem tuvojamies šprices :D

Auto Post Signature