Top Social

Lifestyle



Čiu visiem, šodien par dienām, kad viss ir tik viegli.  7dienas vakarā ar ģimeni apmeklējām Operu un man bija tā iespēja saprātīgā vecumā noskatīties Riekstkodi. Skaisti un izcili esmu patiesi priecīga, ka aizgāju.. Iepriekšējā vakarā randiņa ietvaros apmeklēju kino un noskatījos Interstellar.. Wow, filma arī izcila un puisis pirmo reizi mani dzīvē redz un jau piedzīvo raudāšanu. Par sevi nav laika pārdzīvot, bet just līdzi citiem es gan protu :) runājot par randiņiem... Heh, nu jau situsi ir divu gadu strīpa, kad nēesmu bijusi attiecībās. Daudzi satikti, iepazīti, ar dažiem pavadīti pāris jauki mēneši vai nedēļas, bet neviens tā līdz galam vai es viņiem ne līdz galam un tā es pa to katlu kuļos. Brīžiem šķiet, ka ir labi vienai.. Brīžiem skumji, ka nav spēcīga pleca pret kuru atgulties. Un visam pa virsu nu jau nedēļu esmu bez auto, jo mans braucamais man pāris jaunus sirmus matus noteikti ir palīdzējis iegūt mirklī, kad pacēlu motora pārsegu un ieraudzīju liesmas. Izrādās esmu redzējusi par daudz filmas, bet pirmais man likās, ka nu tūlīt sprāgs.
Sprāgt nesprāga, bet tādu vienu īpaši dārgu detaļu, gan esmu iznīcinājusi. :( neko darīt, izbaudu ( precīzāk nē) sabiedrisko transportu, daudz un visur kavēju, stiepjos kā ēzelis un tagad tik ļoti novērtēju iespēju izmantot auto. Gan jau sadakterēs, tas viss ir tik vien kā naudas jautājums - kurš svētku laikā ir vairāk kā sāpīgs. Tad nu sapirkti labi daudz etaloni, austiņas kabatā un uzlādēts tekefons patreiz ir mana ikdiena. 
Augstskolā brīvdienas, darbos gan grafiki traki, plus vēl kāds klients un tur visa tā diena pazūd. 
Labi, ka dāvanas sapirktas :) Bet svētku sajūtas gan man nekādas. Nezinu vai sniega trūkums vai dekorāciju par maz, bet kaut kā dvēsele šos svētkus galīgi nejūt. :(
Jaungada svinībām ar plānu nav, tik vien cik visu dienu pucēšu dāmas. Kosmētikas kalni par kuriem jāpastāsta krājas ar kaudzi un mēnestiņš veļas pa piekrasti glauni :D aizgāja man te dzejā. 
Un vispār šogad man palicis vēl viens uzdevums priekš sevis. Aiziet uz baznīcu un aizdegt svecītes par visiem, kam klājies grūti, par visiem kas man tuvi un par visiem, kas aizgājuši pārlieku jauni. 
Esmu domājusi par jaunā gada apņemšanām un sapratu, ka vienu gan jāapņemas. Vienu dienu nedēļā sev atstāt pilnīgi brīvu. Šķiet, ka to tak nav grūti izdarīt, bet tomēr man tas galīgi neizdodas. :( 
Un otrā lieta - apmeklēt pasaulē vismaz 2 vietas, kurās iepriekš nēesmu bijusi.
Tā nu šķita, ka jāpapļāpā. Nevar jau vienmēr tik par matu lakām, nagu lakām un lūpu lakām vien runāt :) 

Padalīšos arī ar savu šī brīža mūzikālā gabala favorītu. :)


Lai jums super, super diena! Smaidam visi, ui, gandrīz piemirsu. Šajā gadā vēl jānoziedo kādam labam darbam :) jāatdod parādi un jāsalabst ar visiem, ar kuriem attiecības pajukušas, vai turēts kāds aizvainojums. Nēesam lepni un pasniedzam roku ;)
Ar mīlestību!
L.  

Post Comment
Elīna Š. teica...

Lai Tev skaists Jaunais gads, Laura! :)
Ar smaidu sejā lasīju Tavu ierakstu, tik patiesi, dziļi un tuvi. :)

Zanda teica...

Tik personiski un tuvi.. malacis, ka tā dalies ar savām izjūtām! Lai viss Tev izdodas un 2015. gads nes vēl vairāk prieka un spēka :)

ginta_b teica...

ir patīkami tādi personiski iersksti...nevajag bieži bet.... par attiecībām, ir jau tā, kad kļūsti tik pašpietiekams, ka nesaproti, it kā vajag, bet varbūt nē... par to, ka zsv ir visdārgākais laiks gadā piekrītu, bet varbūt nevajag... esmu atteikusies jau vairākus gadus no dāvanu dāvināšanas...tikai bērniem.... un ēdiens, kas latviešiem - jābūt 9 ēdienu uz galda ar nav obligāti, vispār ir jau tā, ka mazāk ir varāk un tad tie svētki varbūt nesanāk tik dārgi...par svētku sajūtām - ir jāiemācās ikdienā apstāties...apsēsties un paskatīties kas apkārt...sagādāt mazus pārsteugumus sev...pašiem sev atsūtīt zsv kartiņu...aiziet pastaigā uz mežu un salasīt čiekurus nu tādas mazās ikdienas svinībiņas xxx... par ceļošanu arī piekrītu - gribas uz vietām, kur nav būts, bet gribas vienmēr atgriezties, kur esi jau bijis un iepazīt vairāk...man tāaa... lai skaisti

Unknown teica...

Paldies, visiem vēlu skaistu to Jauno :)

Unknown teica...

Paldies :) reizēm šķiet, ka lasot blogu cilvēki redz tikai to skaisto pusi, bet nezin neko par pārējo un tā rodas neoareizs priekšstats. Tev ar tāpat kā man prieka un spēka ;)

Unknown teica...

Bieži šādi ieraksti noteikti neveidotos.. Nav jau tik daudz ko stāstīt :D 90% tomer sastāda darbs :)
Par dāvanām man ļoti patīk dāvināt un tā ir tā mana lielākā problēma- gribas vēl un vēl.. :D bet tie mazie sīkumi ir tas īpašais. :) patreiz sēžu costa coffee un brokastoju pirma darba- atbraucu ātrāk uz pilsētu, lai pamainītu kādu sīkumu savā ikdienā :)
Un ceļošana vai nu aizrauj līdz pēdējam vai arī neinteresē nemaz. Tā kaut kā tas viss iekārtots :)

SantaKudreņicka teica...

Nebiju domājusi, ka šis raksts tik ļoti aizskars manu mazo sirsniņu... Paldies! <3

Lai jaunais, 2015. gads, nāk ar daudz jaukiem pārsteigumiem, lai atrodas vairāk laika sev, ģimenei un draugiem.
Atceries- Labas lietas vienmēr notiek ar labiem cilvēkiem. :)) Viss būs! Vajag tik mazliet vairāk cerības un ticības.
Priecīgus svētkus, Laura! :))

Unknown teica...

:) paldies par tik sirsnīgiem novēlējumiem. tev un visiem pārējiem to pašu un vēl vairāk :) Ticība, cerība, mīlestība :) Viss būs lieliski :)

Auto Post Signature