Top Social

HUGO BOSS Riga - new store opening








Ar smalkām svinībām Rīgā atver jauno Hugo Boss veikalu

Ceturtdien, 11. decembrī, pašā Rīgas centrā durvis vēra veikals vienam no pasaules vadošajiem luksusa modes zīmoliem - Hugo Boss. Jaunais Hugo Boss konceptveikals atrodas plašās 520m2 telpās; veikalu piepilda elegances izjūta, tajā radīta mājīga vide un atmosfēra. Veikalā atklāta jauna private fitting jeb individuālās apģērbu pielāgošanas zona, tādejādi liekot uzsvaru uz zīmola personisko pieeju katram klientam. Veikals piedāvā kolekcijas - BOSS Black vīriešiem un sievietēm un HUGOvīriešiem, pieejams arī plašs aksesuāru, rokas pulksteņu, saulesbriļļu un aromātu piedāvājums.

Mūžam aktuālās klasikas cienītājus pasākuma ietvaros izklaidēja džeza zvaigzne Kristīne Prauliņa ar pavadošo sastāvu, bet par uzkodām gādāja šefpavārs Māris Jansons no galvaspilsētas vadošā restorāna Bibliotēka Nr. 1. 



Viesu vidū: Apranga Group ģenerāldirektors Rimants Perveneckis (Rimantas Perveneckas), koncerna MG Baltic prezidents Darijus Mockus (Darius Mockus), Hugo Boss starptautiskās pārdošanas nodaļas vadītāja Krista Oferhisa (Christa Overhues), Mārīte Kola, Evija Majevska, Līga Zemture, Liene Stūraine, Marika Ģederte, Svetlana Ļova, Liene Čakare, Anita Altmane, Tatjana Počepko, Helēna Šode, Olga Asmikoviča, Alīna Keller, Svetlana Sidjakina, Lauma Valeine, Olga Kolotova, Jeļena Vlasova, Jūlija Rumjanceva, Indra Salceviča u.c.












HUGO BOSS veikals atrodas Rīgā, Elizabetes ielā 63
Pirmdiena-Piektdiena 10:30-19:30
Sestdiena 11:00-18:00
Svētdiena 11:00-16:00


Hugo Boss ir klasika, kvalitāte un elegance. Viss vienā. Šo zīmolu iemīlēju vairākus gadus iepriekš, jo mans tā laika dzīves biedrs bija ļoti iecienījs BOSS džinsus un žaketes, jo tiem bija un domāju, ka vēljoprojām ir lieliski piegriezumi. BOSS orange līnija būs vairāk piemērota jaunākai paaudzei, bet tas nenozīmē, ka citās kolekcijās nav iespējams sev piemeklēt ko tīkamu. Starpcitu, patreiz veikalā ir pieejami skaisti sieviešu apavi, rokassomiņas un aksesuāri. Kā arī Šī brīža apģērbu kolekcija ir ļoti valkājama un atbilstoša mūsu ziemas periodam. Un jāsaka, ka vīrieši nedrīkst vairs sūdzēties, ka Rīgā nav uzvalku, kreklu, tauriņu vai ir maza kvalitatīvu apģērbu izvēle, jo šajā veikalā izvēle ir ārkārtīgi plaša. P.s. dāmas Boss veikalā savama vīrietim varat noskatīt kādu klasisku dāvanu Ziemassvētkiem. Esmu dāvinājusi gan šī zīmola makus, gan jostas- kvalitatīvi un vienmēr aktuāli.
Atklašanas pasākumā ieskatījos burvīgos sieviešu ādas cimdiņos un jau nākamajā rītā pirmais, ko izdarīju ,devos tos iegādāties. Vēl manu skatu piesaistīja skaists kamieļ krāsas vilnas adījuma džemperis. Tikai šogad džemperus esmu sapirkusi tik daudz, ka godīgi jājautā vai man tas patiesi ir vajadzīgs, bet ja saņemtu to zem eglītes, nešaubīgi, būtu ļoti priecīga.

Kā ir ar jums? Vai esat Hugo Boss zīmola cienītāji, varbūt kāds no jums tuvajiem cilvēkiem ir to iecienījis?
Lai jauks nedēļas sākums!
Ar sveicieniem,
Laura

* Informācija no Polhem PR Latvija
Post Comment

Auto Post Signature