Top Social

[ Make-up ] GOSH Double precision mascara



ENG: GOSH Double Precision Mascara. 
Emulate make-up artist precision with GOSH Double Precision Mascara, A two-brush wonder tool for luscious, long lashes with serious definition. In two easy and controlled sweeps, the large brush adds extreme volume to upper lashes while the small brush allows for individual definition on the lower lashes. Perfume and paraben-free. 
I am a big fan of this mascara. Really love the design of the brushes are easy to work with. No smudging or clumping. Does the job well. Easy to work with clients as well. 
Happy to have it! 
Which one  is you current favourite mascara? 
Wish you a very precise day!
With Love,
L. 

LV: GOSH Double Precision skropstu tuša. 
Vēlies izkopt vizāžizta precizitāti? Tas ir iespējams ar GOSH Double precision skropstu tušu, kuras dizains sastāv no divām birstītēm, kas nodrošinās skaistas un garas skropstas ar pamanāmu izteiksmi. Ar divām vienkāršām kustībām lielā birstīte piešķir ievērojamu apjomu augšējām skropstām, kamēr mazākā birstīte ļauj viegli piešķirt izteiksmi apakšējām skropstām. 
Skropstu tuša ir bez aromāta un nesatur parabēnus. 
Esmu liela šīs skropstu tušas piekritēja. Ļoti patīk dizains ( līdzīgi L'oreal, bet tomēr savādāk ) ar, kuru ir viegli strādāt. Tuša nenobirst, nesaķepina skropstas. Savu darbu veic lieliski :)  Man ir viegli izmantot un darboties ar šo skropstu tušu, kad strādāju ar klientiem. 
Esmu priecīga, ka man tāda ir!
Cena: 12,90 eur
Iegādāties var: STOCKMANN, Elkor Plaza, Kristiana, Canella 
Precīzas adreses ŠEIT
Kura patreiz ir jūsu mīļākā skropstu tuša? 
Ar mīlestību,
L.







Post Comment
Unknown teica...

Man jau kādu gadu mīļākā tuša ir L'oreal Telescopic zelta. No sākuma biju skeptiska, jo likās, nepatiks tāda birstīte, negribēju pat mēģināt. Bet tagad tā ir tuša, kas manas skropstas padara wow cik garas. Patīk labāk par daudzām augstāku brendu tušām :)

Unknown teica...

Jau kādus 5 gadus lietoju MaxFactor tušas...pagaidām tās ir vienīgās, kuras dienas laikā neatstāj nospiedums uz augšējā plakstiņa! :)

Una no Vēlais rīts teica...

Es visu laiku esmu meklējumos.. :) Dažbrīd liekas, ka nupat jau ir atradusies ideālā tuša, bet tad atrodas vēl labāka. :) Šobrīd arī esmu tādās domās, ka esmu atradusi - Bobbi Brown Smokey Eye Mascara.. Ideāli izķemmē, kuplina, pagarina, nekas neķep, nebirst, nesmērējas. Un diezgan viegli notīrīt.

Unknown teica...

Ou, šo tušu kaut kā nav sanācis izmēģināt, bet L'Oreal parasti neliek vilties ;) Būs jāpatur prātā ;)

Unknown teica...

Tagad mēģinu atcerēties vai man vispār ir bijusi kāda MaxFactor tuša.. nespēju atcerēties. :(

Unknown teica...

Forši, ka ir pieeja tik labiem un dažādiem brendiem. Diemžēl mēs te rullējam visu laiku pa rinķi.

Unknown teica...

Iesaku :) īpaši Falses tušu)
Kaut kad sen esmu mēģinājusi arī Gosh tušas, kamēr neiegrābos :)

Unknown teica...

Goshš tušas man vienmēr dikti labas :) klasiskā nekad nepieviļ :)

Auto Post Signature