Top Social

[ Make- up ] EYLURE London lashes


LV: Čau visiem! Šodien pastāstīšu par lieliskiem jaunumiem. Latvijā un ptreiz vēl tikai Stockman veikalā ir iespējams iegādāties EYLURE  London mākslīgās skropstas. 8  dažādi veidi- pilnās skropstas un ir arī skropstu pušķīši.  Dažām no skropstām dizainu ir veidojusi Katy Perry un pati arī šīs skropstas izmanto.
Es jau izmēģināju Katy Perry skropstas ar nosaukumu Cool Kitty pagājušajā sestdienā, kad devos uz vecmeitu ballīti. Biju aizmirsusi, cik forši ir izcelt skatienu ar šādām skropstām. Saņēmu ārkārtīgi daudz komplimentus no meitenēm, vairākas jautāja vai pieaudzētas, pat vīrieši izteicās, ka skaists un izteiksmīgs skatiens.  Skrosptām komplektā nāk līmīte, kura ir patiesi laba, tāpat arī skropstas ir lietojamas vairākas reizes, tikai jābūt uzmanīgam pie noņemšanas, lai neizraustītu un nesbojātu skropstu matiņus. Pēc lietošanas uzmanīgi attīrīt no līmes paliekām un ievietot atpakaļ kastītē līdz nākamajai reizei. Ir pieejams arī Starter Kit, kurā viena skropstiņa ir lieka, lai varētu patrennēties pielikšanā un nesatraukties par sabojāšanu. Palīg-pincete man nešķiet praktiska, bet tas ir mans subjetīvais viedoklis. 
Cenas ar ir iepriecinošas-  6.50 eur 
Iegādāties var : Stockmann 

Tuvojas jaunais gads un daudzas balles, šādas skropstiņas būs tieši tas, kas nepieciešams, lai izceltu skatienu tumšajos vakaros un piedotu tam nedaudz ziemīgas noslēpumainības :)

P.s. vai jūs interesētu video par to kā skropstiņas pielikt? Uzfilmēju steigā pirms došanās uz balli, tik vaig saprast vai ir vajadzība pēc publicēšanas? :) 

Lai forša diena  un daudz smaidiet!
Tiekās jau drīz!
Laura



Post Comment
Anonīms teica...

ļoti gribētos redzēt kā izskatās uz acīm :)
paldies par info, noteikti iešu iečekot pušķīšus, pēdējā laikā iepaticies uz ballītēm pielīmēt.

Unknown teica...

Gaidu bildes, un tad jau arī uzmontēšu video :) pušķīši ar ļoti laba lieta - 99% līgavu viņus uz savu īpašu dienu vēlas izmantot :)

Laura teica...

Cik feini, nezināju, ka var pie mums nopirkt :) Pirms tam pasūtīju no feelunique, man bija Katy Perry Oh, honey lashes - labākās, kādas man bijušas.

Unknown teica...

Nopirk var pavisam nesen :) Jāsaka, ka patreiz šīs ir labākas skropstas, ko esmu lietojusi šādā cenu kategorijā- ļoti laba kvalitāte. O- būs jāpaskatās arī tās skropstiņas :)

Anonīms teica...

Rakstīju, bet kaut kas neaizgāja, gribēju pateikt paldies! :)

Unknown teica...

;) gadās arī tā

Unknown teica...

Love those earrings!

http://fridaynightstyle.com/

Unknown teica...

Thank you :) These were found in Lindex shop.

Auto Post Signature