Top Social

[ Lifestyle] current hairstyle trend


LV: Čau visiem! Savā pirmajā brīvajā pēcpusdienā, pēc visiem darba un studiju trakumiem, es taisnā ceļā devos uz Ma-Beauty pie Lindas. Superīgas meitenes- frizieres, kurai uzticu savus matus :) Man šķiet, ka tiem, kas paši citiem pucē matus ir tik grūti kādam svešam uzticēties, ka bails pat domāt. Bet nu jau man ir mierīga sirds un es savu matu griezšanu un krāsošanu, ko pati sev nevaru veikt - uzticu Lindai. Tad nu oficiāli kā jau bildēs ir redzams esmu atgriezusies pie tumšās matu krāsas. Nogriezusi visu sabojāto un nu varu atskatīties uz blondo matu periodu kā uz ķeksīti savā " bucket list" matus gan audzēšu atkal garus, bet šis solis atpakaļ uz īsākiem ir noticis tieši pareizā brīdī, kad savu uzvaras gājienu svin taisni, plecu garuma matu griezumi. Uh, un ar taisnotāja vidotām lokām tie izskatīsies pavisam šiki :) 
Starpcitu Linda strādā ar Keune kosmētiku, kas man jau gadiem ļoti patīk un ir iecienīta gan ikdienas lietošanai, gan darbā ar klietniem frizūru veidošanā, 
Ko jūs sakat par pārmaiņām?
Vai jums ir savs mīļākais meistars?
P.s. Uz Ma- Beauty Linda nonāca pavisam jaukā veidā- jo es Ma-beauty vadītājai un šīs skaistuma oāzes radītājai Lindu ieteicu, kā iespējamo meistaru šajā burvīgajā salonā. 
Mājas lapā varat apskatīt visus piedāvātos pakalpojumus- es šeit dzīvojos pa visiem trijiem kabinetiem. Sapošu gan matus, gan nagus, gan arī bikini parādēm sagatavoju savu ādu varen skaistu :) 
Man patiesi ir patīkami atstāt savu naudiņu tik jaukām meistarēm par lielisku darbu :) 
Ceru, ka jums viss ir labi. 
Līdz nākamai reizei.
Ar apskāvieniem,
L. 

ENG: Hey everyone! On my first afternoon I had a free time from work and studies  I headed straight to Ma-Beauty salon to see my hairdresser Linda. Oh, I am definitely picky in people who take care of my look. So I worked with Linda during the summer many times and now I am sure that I can trust her with everything she does with my hair. :) 
Well I am back to my beloved dark hair & as well I cut off all the dead ends. I am happy that I made this decision at this time when this kind of hair cuts are very trendy. So 2 rabbits with one shot ;) 
Today I used a hair curler- so I hope I will have a time to make some pictures - hair looks absolutely amazing :) 
By the way she works with KEUNE products and I've been using them quite a long time for myself and for clients too. KEUNE has a really good range of hairstyling and care products. 
Hope you all are good! 
Talk to you soon! 
Hugs,
L. 






Post Comment
Bubio teica...

oo, ļoti labi Tev izskatās tumši mati! :)

Patrīcija teica...

Sulīgs un veselīgs matu tonis! Piestāv!

Laura teica...

Tev piestāv tumši mati! :)
Varbūt atceries, kāds tonis bija krāsai?

Unknown teica...

Paldies :) atgriezos pie klasikas :)

Unknown teica...

Paldies! Patīkami dzirdēt, ka ir labi :))

Unknown teica...

Forši, paldies! Uzjautāšu frizierei

Zanda teica...

Tas ir smuki tumšs, bet ne pa tumšu un tas ir pats galvenais :) Ļoti smuki :)

SantaKudreņicka teica...

Salona apmeklējums vienmēr ir kā sava veida SPA procedūra. <3 Ja man būtu tāda iespēja, tad šāda veida apmeklējumus veiktu reizi mēnesī. heh
P.s. Man ļoooti patīk tavs jaunais izskats. Es vienmēr esmu par pārmaiņām! :))

Unknown teica...

:) Wuiii paldies ;)

Unknown teica...

Paldies, dikti patīkami :) Spa noteikti nevienai meitenei nevar būt par daudz.. vai tas ir matiem, ķermenim vai sirsniņai :)

ginta_b teica...

Man arii patiik.... sev ar gribetu, bet man tocna nepiestaav, skumigi reizem...tumsaki mati patiik vairaak, jo tada noslepumainaka, eadosa un atraktiva personiba man ar tadu matu krasu saistaas...

Anonīms teica...

loti smuki izskatas jauna frizura! :)

Una no Vēlais rīts teica...

Super smuki, man jau ar patīk tie tumšie. :)

Unknown teica...

Paldies ;) njā, noteikti nav kaut kas jādara , ja nepiestāv ;) man ar nopietnību asociējas :)

Unknown teica...

Paldiesiņš ;)

Unknown teica...

Nu re, cik jauki - tad, ja daudzi saka, ka ir smuki, tad ticēšu uz vārda ;)

Auto Post Signature