Top Social

INGLOT produktu apskata video

Čau, visi enģelīši! 

Beidzot, pabeidzu savu, šķietami nebeidzamo, cīņu ar šo video. Ak, mani ē un ēm, un tā joprojām. Man noteikti ir nepieciešams pamācīties kā tos video sariktēt kopā labāk, bet tas nemaina faktu, ka izdomāju par produktiem nevis rakstīt, bet pastāstīt. Šoreiz tikai par INGLOT produktiem, kas ir manā īpšumā. Pirmā daļā ir tikai stāsts par produktiem, ceru, ka pa brīvdienām  tiks pabeigta otrā daļa, kurā veidoju grimu. Kā vienmēr vēlos dzirdēt Jūsu domas, jo tikai tā varu uzzināt plusus, mīnusus un to, kas Jums mani lieliskie lasītāji interesē ;)  Lai Jums super brīvdienas - es padzīvošos pa darbu un augstskolu līdz 6dienas vakaram un tad jau plānojas dažādi pasākumi un aktivitātes :)
Bučas, L. 






Post Comment
Dace teica...

Ļoti interesants video :) Noteikti liek gribēt apciemot INGLOT veikalu. Redzēt, kā ar konkrētajiem produktiem tu veido dažādus meikapus, jau vispār būtu ekselenti :)

Bubio teica...

Inglot vēl nav licis vilties, iepatikās tās rainbow ēnas - mani toņi. :)

Zanda teica...

Noteikti paldies par Inglot kopjošo nagu līdzekli, tas izklausās tieši tas, kas man šobrīd vajadzīgs, kad nenēsāju Gelish laku. Tie matētie rainbow toņi tādi skaisti, un arī pēdējās paletes toņi burvīgi. :)
Tieši domāju, ka beidzot vajadzētu atklāt arī priekš sevis tik ļoti slavētos Inglot produktus. :)

Unknown teica...

:) svētku laiks tuvojas, iespējams, to var izmantot kā lielisku iemeslu sevis palutināšanai. :) un video būs :) noteikti

Unknown teica...

Rainbow piedavā skaistus toņu salikumus, ne tikai brūnos toņos bet arī krāsainākos :)

Unknown teica...

Lūdzu, agrāk Nail Tek bij mans draugs, bet nu jau šis pierādijis sevi kā čempionu :) ēnas visas super labas un pigmentētas :) cenas ar, pat ļoti, saprātīgas :)

SantaKudreņicka teica...

Kad pacēli rudens paleti un uztaisīji swatch... aaaa, man sirds otrādi apgriezās! Kādi toņi, kādas krāsas un spīdums. <3 Gribu sarkano (607) un 405. Šodien došos apskatīt, ceru, ka nebūs jau izķerti. he
Paldies par video. Apbrīnoju, ka vari atrast laiku, lai izveidotu tos, malacis. :)

lex teica...

Skatījos ar baudu! Tev piemīt dabiska harizma, kameras Tevi mīl un, protams, Tu esi ļoooti smuka! BET atkal valoda! AAAAA! Laura Tu noteikti varētu vadīt raidījumu vai kādus pasākumus, ja paņemtu pāris nodarbības pie runas skolotāja. žargona vārdi un emocionāli izaucieni nav nekas slikts (turklāt Tavas runas plūdums ir dabisks un Tevi nemoka biežā aaa, eee, nuuuu problēma, ko tik bieži novērojam dažāda līmeņa uzstāšanās), tas pat piešķir raksturu, bet brutālās valodas kļūdas ir ļoti kaitinošas un sabojā kopējo iespaidu!

Unknown teica...

Prieks, ka video ir bijis noderīgs un ieraudzīti feini toņi. :) un laiks diemžēl nav labākais draugs, tapēc tik reti tie video :(

Unknown teica...

Paldies par pamatotu kritiku. Attaisnojuma nav, bet ar dažām nodarbībām izskaust valodas kļūdas nezinu vai var. Kā arī man nav ne mazākās nojausmas, kuras skiatās tās brutālās kļūdas , kurām jāpievērš uzmanība.

Camille Sugar teica...

Paldies par video! Man ļoti patika, tikai prasītos, lai būtu lielāka izšķirtspēja :) Savādāk tāds miglains nedaudz sanāk.

Unknown teica...

Paldies, prieks dzirdēt. Par to izšķirt spēju. Es neko no tā nesaprotu- man uz datora video super kvalitāte- ielādēju youtube izskatās pēc aizvēsturska video materiāla. Varbūt ir kādi ieteikumi?? :)

ginta_b teica...

Man patika loti...nav nekaadu eee, pat klausijos jo tu pati saakimaa piesauci...man netraucee, kad cilveeks ir taads kaads ir un neiztaisaas...par taam kluudaam valodaa...tikai tas, ka tās vietaa lieto viņa, runajot par enaam, mazliet spiezh ausis, bet ir taa ka liela dalja lv taa runaa, tapec pashi to vairs nedzird...tv pat loti daudzi... sarkanaas eenas sirds mazliet apstaajaas, kāds skaistums...es taadu inglot nekad neesmu maniijusi...buus tak bedzot jauzmeklee :) tev izdodas briinishkigi ..

Unknown teica...

Tās vietā viņa? Ok, būs jāpaklausās. Jo tiešām sanāk, ka ikdienā tieši tā arī runāju un nedzirdu un neviens ikdienā ar nekad neko par to nav aizrādījis. Paldies, par taviem komentāriem, Patīkami un interesanti uzklausīt viedokli.

Camille Sugar teica...

Oi, nē :) Pati nekad neesmu likusi vieo Youtube, bet paskaties, vai ielādējot nav kaut kādi papildus iesatījumi. Man patīk tava blūze :)

Unknown teica...

Skaidrs, es jau te dažus video guru izprašņāju.. Cīnīšos ar nākamo video, lai kvalitāte būtu laba, ja ne lieliska :) paldies, blūze no Zara, man patīk viņu blūžu kvalitāte :)

Anonīms teica...

Man ļoti patika tavs video, gaidīšu noteikti arī nākamo daļu! :) Skaista blūze un apbrīnoju cik tev ir skaisti, balti zobi! :) Inglot man ļoti patīk, viss ko esmu līdz šim lietojusi ir ļoti labs - izgaismotājs zem acs, acu ēnas refili, vaigu sārtums un krēmīgais korektors. Atcerējos, ka vienīgā vilšanās man bija skropstu tuša. Bet tā noteikti vēl gribētu kādu lielāku paleti ar acu ēnām no Inglot. :)

Auto Post Signature