Top Social

[ Fashion ] New In Clothing


SHOPPING TIME 





ENG: Hey, this is just a quick update on my latest purchases :) Here are 3 tights from Lindex as they have the best quality and range of tights - I always do buy tights in Lindex
Then I finally recieved my order from Choies- swimsuit and a laced blouse :) 
Then as well I did got a few things from Alexander Wang for H&M collection. Well, that was a crazy morning and now I can definitely say - how much I hate fighting for clothes. That's really stupid.
Well tonight- off to the gym & will test my  new Sports bra :) 
Have an awseome day! 
Hugs,
L.

LV: Heys, šeit padalīšos pavisam ātri ar maniem pēdējiem modes guvumiem. :) 3 pāri zeķubikšu no Lindex , jo tur var iegādāties lieliskas kvalitātes zeķubikses, visdažādākajām gaumēm. Vienmēr pērku zeķubikses tikai Lindex ( p.s. patreiz pērkot 2 pārus 3 lētākais bez maksas ) 
Tad beidzot saņēmu sūtijumu no Choies - peldkostīmu un mežģīņotu blūzi. Patreiz ceļā jau ir kleita un šortu svārki. Izskatās, ka es gatavojos brīvdienām saulē, jo nekas no tā nav velkams ziemā :D 
Un vēl es tiku pie dažām lietiņām no Alexander Wang H&M kolekcijas. Tas bija traks rīts, es noteikti varu apgalvot, ka nevaru ciest drūzmēšanos un gandrīz vai kaušanos par apģērbiem. Tas ir stulbi. 
Šovakar prom uz zāli un izmēģināšu savu jauno sporta krūšturi :)
Lai jums lieliska diena!
Apskāvieni,
L.







Post Comment
Unknown teica...

sveika! cik ilgi aptuveni gaidīji savu sūtījumu no Choies, muitot nebija jārauc? :)

Auto Post Signature