Top Social

EMPTY #1


ENG: MUST HAVE's
Sponge shampoo from Make Up For Ever
& Face & Body waterproof foundation ( contains 80% water) is just amazing
And no party or event is possible without big & bold eyes- try some individual eyelashes from INGLOT really high quality ;)

Have You tried anything from this?
Any other similar favourites maybe?
Happy Tuesday loves
L.

LV:  Noderīgas lietiņas
Šampūns sūklīšiem no Make-up For ever  & Face & body ūdensnoturīgs, viegls tonālais krems ( satur 80% ūdens) ir vienkārši neaizstājams un neviena ballīte nevar iztikt bez izteiksmīgām un pamanāmām acīm- izmēģiniet skropstu pušķīšus no INGLOT - ļoti laba kvalitāte ;)

Vai esat kādu no šiem produktiem lietojuši? 
Varbūt kāds lielisks līdzinieks ir zināms? 
Lai jums priecīga otrdiena un 18. novembris ;) 
Ar svētkiem mīļie!
L.


Post Comment
Una no Vēlais rīts teica...

MUFE Face&Body ir mans šībrīža favorīts!! Neesmu sajūsmā par aromātu, bet visādi citādi pagaidām labākais, ko esmu atradusi priekš sevis. Sūklīšus un otas mazgāju ar Beautyblender cieto šampūnu, arī pagaidām labākais, ko esmu mēģinājusi.

Camille Sugar teica...

Neko no šiem, vai pat līdzīgiem produktiem neesmu lietojusi :) Es otiņas mazgāju ar parasto šampūnu, bet nezinu vai tas derētu sponžiem.

ginta_b teica...

Neesmu nekolietojusi no shiem, bet tas jau nav brinums-esmu vislieakais minimaisrs beauty milotajs.... otas un svamites, man tadu vispar nam....bet tads tonalais uz udens bazes izklausaas pec tada, kadu gribetu izmeginat.....
Lai mili svetki jusmajas

Unknown teica...

Jā Face & Body ir jau ilgi manā koferī un paliks arī uz ilgu laiku - man gan ir neliela vēlme izmēģināt MAC šāda tipa tonālo kremu. Un j;a Beauty blender šampūns noteikti varētu būt labs ;) Paķeršu, kad būs iespēja pie tāda tikt.

Unknown teica...

Ja sanāk izmazgāt ar parasto šampūnu, tad ir super. Man visus sminķus drīzāk palīdz fairy dabūt laukā kā parasts šampūns, tapēc MUFE ar savu super putošanu ir lielisks ;)

Unknown teica...

Ja esi liels minimālists, tad Face & Body tev ļoti patiks- vismaz tā vajadzētu būt. Make-up bez make-up sajūtas :) Paldies par svētku novēlējumu, tev tāpat, pat ja nēesi šajos platuma grādos :)

Zanda teica...

Tonālais krēms izlietots līdz pēdējai pilītei, lūk, tas ir kaut kas jau!! :)

Unknown teica...

Jup :)) un to ir ļoooti viegli izdarīt :))

Anonīms teica...

MUFE face and body labs tonālais krēms. :) Tev pudelīte tik tukša, ka pilnīgi izslaucīta! :) Pušķīšus neprotu līmēt, man patīk veselas pielīmējamās skropstas (visai līnijai). :)

Unknown teica...

Bet jāsaka, ka šādi tie tonālie tukšojas un ar otiņu principā viņus var " izlaizīt " :) Pušķīšus sev ir jautri līmēt- veselās vieglāk :)

Auto Post Signature