Top Social

Back to school! Fall fashion




Back to school! Fall fashion



ENG: My latest fall/winter color love and some must haves like a long vest, boots with chains, hat and knitted warm sweaters in green or in mustard colors. Do you lust something this season from the latest fashion trends or you don't follow trends at all?
Have a lovely weekend ;) 
I am at the university studying hard.. 
Wish me luck!
Hugs
L.

LV:  Šeit mana pēdējā laika krāsu izvēle un "must have" manam skapim kā garās vestes, zābaki ar ķēdēm, un adīti silti džemperi zaļos un sinepju toņos. Vai jums kārojas kādu no modes aktualitātēm ieviest arī savā garderobē vai arī jūs tām nesekojat? 
Lai jums jauka nedēļas nogale. ;)
Es esmu universitātē un kārtoju neskaitāmas ieskaites un cenšos neaizmigt. 
Novēliet man izdošanos.
Apskāvieni
L.


Post Comment
ginta_b teica...

izdošanos !!!!!
aktualitātēm līdzi nesekoju, joooooo.... negribas ģērbties kā lielajam vairumam tīņu..... arī kāsas izvēlos pēc sajūtām...rudenī gribas kko mierīgu - bēšs melns un haki kkā uzrunā... to chanel somu gan .....

Unknown teica...

paldies ;) interesanti uzzināt par stila lietām, bet kā tu izvēlies apģērbu veikalos? :)

ginta_b teica...

hmmm....ļoti reti pērku apģērbu....ļoti reti.... un ilgi valkāju to, ka ir.... topshop šķiet ir vienīgais veikals vispār, ko kko nopērku...vēl ļoti patīk other stories.... vīra drēbes šad tad...nu kkā tā...viegli nav :)

Unknown teica...

Nu top shop jau ir viss ko vajag :) Un other stories ar labs piedāvājums ;) Un ja man būtu draugs - kā es viņa drēbes nēsātu :))

Auto Post Signature