Top Social

[ Pro-Mua Work ] Cooking3




LV: Sveiki, īsumā par kulinārijas raidījumu Gatavo3, pie kura līdzdarbojos kā meiteņu pucētāja. 
Šīs bildes ir no fotosesijas ar kuru īsti mierā nav neviens, bet tas ir cits stāsts, un uz visa labā, kas noticis, sāpe jau pārgājusi. Jau ir iznākuši 3 raidījumi, kurus varat noskatīties Tv3 play - ŠEIT
Noteikti iesaku tiem, kuriem patīk gatavot, ne pārāk sarežģītas, bet interesantas lietiņas un pie tam vēl ļoti gardas. Vienīgais, ko nēesmu noprovējusi ir gaļas un zivis, bet filmēšanas komanda pūš un sten cik viss ir garšīgi. Mans līdz šim brīdim mīļākais ir bijis baklažānu krems, jeb kā Līva teica: Baba ganuš ( Baba ghanoush ).  
Raidījumā piedalās  Anna Birmane ( AnnaPanna )  - gardākie saldumiņi Latvijā, Līva Kļaviņa (Labas garšas darbīca ) un Linda Vilmansone ( žurnāls Pie Galda un Cep kamēr mīksts ) .
Meitenes talantīgas, superīgas un tik iedvesmojošas. Kur tik mēs kopā nebūsim bijušas, skaistas, interesantas un burvīgas vietas piknikos un tiešām gardas receptes virtuvēs - tas viss jūs sagaida ik vienā no Gatvao3 jaunajām un jau esošajām epizodēm. 

Vai kādai no jums patīk gatavot? Vai kāda no jums varbūt skatās šo raidījumu? 
Pastāstiet man.. 

P.s. nākamreiz centīšos sabildēt, ko tad es izmantoju viņas pucējot ;) 

Lai jums super diena :) 
Mācības un darbs mani beidz nost, tapēc atvainojiet par retākiem ierakstiem... Bet nēesmu vēl saradusi ar augstskolas mājas darbu/ ieskaišu apjomu :D 
Bučas,
L.

ENG:  Well, hey everyone. This post probably is more for local audience cause I am working as a make-up artist and a bit stylist for a cooking show. These are the girls I am spending time with quite a lot and each one of them is brilliant at what they do - cooking ;) 

Hope you all do good. As I am running like a crazy person and so tired as I didn't thought that university will be so hard. I have so many homeworks, and exams to prepare for that I sometimes want to cry. Hope I will be fine and I think I should start to plan some vacation in January maybe? 
Somewhere warm - 100% sure :) but will see- thats just an idea. 
Wish you a lovely day. 
By the way if you don't mind Latvian language but would like to see what I've done with hair & make-up for girls - U can check videos HERE 


Līva Kļaviņa

Linda Vilmansone

Anna Birmane 







Post Comment
Bubio teica...

Šovs ļoti foršs, arī meitenes pozitīvas un nesamākslotas. :)

Unknown teica...

Šķiet, pamanīju, ka esi skatītāja ;) Meitenes tiešām super.. un teksts nav iestudēts.. ir patiess

Elīna Š. teica...

Man ļooooti patīk raidījums! Aukstajā rudenī siltas sajūtas! :)) meitenes ļoti foršas, kā arī ēdieni izskatās miljonu vērti! :)

Zanda teica...

Laipni lūgta augskolu mocīsanas sistēmā :) kad ar to saskaries, tad saproti, cik patiesībā tas ir laikietikpīgi :)
Raidījumu neskatos, jo pat tam laiks neatliek, bet ieinteresēji - būs jāatver tv3play un jānoskatās!

Unknown teica...

Ui, ēdieni ir neparakstāmi un meitenes pastāsta daudz noderīgas informācijas par pašiem produktiem, pagatavošanu un kapēc notiek tā un ne savādāk. Esmu daudz noderīga uzzinājusi ;)

Unknown teica...

:D Paldies, par jauko uzņemšanu :D Tas viss noteikti ir normāli un iespējams, ja nestrādā divos darbos, plus vēl uz dažādiem projektiem. Crazy dazy. Es ceru, ka semestri pabeigšu visur sekmīgi... ( Jā - ir priekšmeti, par kuriem man trīc kājas)

SantaKudreņicka teica...

Neesmu skatījusies raidījumu, bet pēc skata vien var pateikt,ka feinas meitenes un pozitīvas meitenes.:)
Tā kā man TV jau nav gadus 3... paldies,ka noinformēji par šo raidījumu.citādi nekad nebūtu zinājusi. :)

Unknown teica...

Tv tu neskaties nemaz, bet kā ar filmām? :) un šo raidījumu var skatīties internetā, kad ir laiks :)) tas ir super

Auto Post Signature