Top Social

[ NAILS ] StarDust from GOSH


ENG: 
Hi, everyone. Today I will show you the first of the GOSH nail polishes I have recently got. STARDUST collection is really amazing. Shades are sparkly, easy to apply and holds well at the same time.. The second layer takes a while to dry.. Therefore I've messed up my nails quite a few times... But maybe it's just me who don't know how to stay out of troubble :D This 631 shade - Million stars is worth it's name. This grey shade has so many sparkly shades in it - that I can't even name all of them :)
This collcetion will be the Hit during winter time and all the celebration we have during the winter.
Do you like pearly shine nailpolishes? Or you prefer without any sparkles?
Have a magical day, anglels! Talk to you soon.
Hugs,
Laura

LV: Sveiciens, visiem. Šodien parādīšu vienu no GOSH nagulakām, kuu nesen ieguvu. STARDUST kolekcija ir patiesi vienreizēja.  Toņi ir mirdzoši, mierīgi, viegli klājas un turas pietiekami labi. Otrā kārta gan prasa vairāk laiku nožūšanai, kā rezultātā bieži vien es tos sabojāju. Bet varbūt tā ir tikai man, tai, kura neprot paciesties un nesagādāt sev nepatīkamus momentus. :) Šis ir 631 tonis- Million stars- tonis ir atbilstošs savam nosaukumam. Pelēlais tonis satur sevī nesakitāmi daudz citu toņu mirdzošas daīņas, es pat nespēju visus toņus nosaukt. :)
Šī kolekcija, manuprāt, būs topā tieši ziemas un svētku laikā. Mirdzumi šajā laikā ļoti iederas un papildus piešķir svētku sajūtas. 
Vai Jums patīk pērļains spīdums nagulakām? Vai arī Jūs dodat priekšroku lakām bez mirdzumiem? 
Lai jums maģiska diena, enģelīši. Uz drīzu tikšanos.
Apskāvieni,
Laura


Al


Photos: Laura Valuta

Post Comment
SantaKudreņicka teica...

Kombinācija ar spilgti rozā nagu laka ir kolosāla! :)
Ja paskatās manā nagu lakas krātuvē, tad lielākā daļa laku un vienkrāsainas, bez spīdumiem un citiem izraibinājumiem. Lai gan šī GOSH laka pēc bildēm dikti iepatikās. :)

Anonīms teica...

Man patīk lakas ar spīdumiņiem, jo tās ir vieglāk uzklāt, nekā emulsijas lakas. :) Galvenais, ka lakai tonis smuks. Vispār patīk spīdīgas lietiņas. :)

Unknown teica...

Jā man ar šķiet, ka ja pati laka šķiet par tumšu, to droši var kombinēt ar kādu spilgtāku bez spīdumiem ;) Pārējās ar smukas, jāatrāda tikai :)

Unknown teica...

lakas ar spīdumiem arī ilgāk turas ;) un es ar esmu nedaudz žagatas tips ;) Man ar spīdīgas lietas patīk :)

Auto Post Signature