Top Social

[ Lifestyle] Room Update



ENG: Hey, friends! This is an lifestyle update post ... I got a lovely change at my room. My beloved mirror from the salon I had a long time ago already is finally where it belongs. Not finished yet all with lights  and the table at the moment look like there has been an explosion.  But feel so good ;)
Friend came to visit and brought over last Latvian strawberries and we had a make-up lesson. Mirror always adds space to the room and reflects light, so my room looks bigger and lighter now , even if it has less free space. What do you think? Does it look good?
 Do you have your beauty corner?
Have a lovely day angels.
With love,
L.


LV: Hei, draugi! Šis būs neliels iekats manā patreizējā ikdienas dzīvē. Tiku pie atsvaidzinoša jaunuma istabā. Mans mīļotais spogulos no salona laikiem ir beidzot tur, kur viņam ir jāatrodas. Viss vēl nav pabeigts ar gaismām, un uz galda novērojama pēc ekspozijas kārtība. Bet tik un tā sajūta jauka :) Bija  ciemos draudzene un atveda pēdējas Latvijas zemes un viņa nedaudz apguva make-up pamatus. Starpcitu, spogulis telpai vienmēr piedos plašuma sajūtu. Kā arī atstaro gaismu, patreiz istaba izskatās plašāka un gaišāka pat tad, kad tajā brīvās vietas ir kļuvis mazāk. Ko sakat? Vai izskatās jauki? Jums ir savs skaistuma stūrītis? 
Lai jums jauka diena enģelīši.
Ar mīlestību,
L.







Post Comment
Elīna Š. teica...

Kā man patīk skatīties, kas ir citu meiteņu skaistumlietu kolekcijā. :) Smuki. :)

Ar mani ir tā, ka īpaši neatbalstu spoguļus guļamistabā (enerģija un tā), tomēr mūsdienās reti kuram guļamistaba ir tikai guļamistaba (ideālajā variantā manā guļamistabā būtu tikai gulta un naktsskapītis, nekādu TV, spoguļu un lieku lietu). Ja guļamistaba ir istaba, kur dzīvojies/strādā un tā, tad spogulis ir lieliska lieta, lai telpu padarītu plašāku un arī gaišāku. :)
Man ļoti patīk tie "Holivudas" tipa spoguļi ar tām lampiņām apkārt. :)

Bubio teica...

Ļoti patīk tīras krāsas interjerā, spogulis ir dikti skaists! :)

SantaKudreņicka teica...

Es vienmēr esmu bijusi par baltu/gaišu mājokļa vai istabas iekārtojumu. :))

Milzīgais spogulis ar darba galdu ir vienreizējs! Tik grūti visu laiku tādu uzturēt kārtībā, piekritīsi?! :D

Unknown teica...

Par spoguli istabā teikšu no savas puses, ka svarīgi ir sevi guļot tajā neredzēt... Bet ja būtu iespējas, labprāt, to istabā neturētu :) tas gan !
Par tām lampiņām apkārt - tas nav tikai holivudas.. Tas principā tam ,lai vienmērīgi uz sejas kristu pietiekmi daudz gaismas :)

Unknown teica...

Paldies, spogulis ir 100% mans dizians :)

Unknown teica...

Kārtību uzturēt ir viegli, ja ir tikai dažas leitas, bet ar tie. Apjomiem kas man ir - ir divi varianti... Bardaks, vai arī viss sakārtots akurāti, bet nekas netiek atrasts un izmantots :))

Camille Sugar teica...

O, jā! Tas spogulis baigi labs. Bet jā, es arī guļamistabu vēlos paturēt kā guļamistabu, bez spoguļiem. Kur pirki vai sūtīji to plauktu, kas zem spoguļa? :)

Sabīne teica...

Pirmais, ko es pamanīju - sunītis kā galvenais sēž gultas vidū:)

Zanda teica...

Smuki jau izskatās tas plašums, bet jā, man ar negribētos lai ir spoguļi istabā. Protams, man tagad viņš ir, jo kopā ar skapi, bet ir ok. :) Atceros, ka sen kaut kad rādīja mājokļa jautājumos, ka diviem laulātiem cilvēkiem (jau gados) uzlika milzīgu spoguli virs gultas. Es taisni šausminājos un domāju - nabaga cilvēki.

Foxinflora teica...

Ļoti patīk - es arī vados pēc principa ja sevi guļot spogulī neredz tad viss ok! Nedēļas sākumā pārkrāsoju baltas sienas guļamistabai, gadiem jau gribēju bet nebija iedvesma, baltā krāsa padara gaišāku istabu un patīk ka var likt visādus krāsu akcentus un praktiski jebkas uz balta fona izskatīsies lieliski - tā kā baltā krāsa var būt arī praktiska! :)

Anete,
FIF

Unknown teica...

Njā, es esmu vairāk par ajūrvēdisku ēsšanu, dzīvošanu, domāšanu, tapēc spogulis man istabā galīgi netraucē :) .. Visa konstrukcija ir kopā- spogulis ar leti un plaktiem. Viss ir mans dizains- zīmēts, mērīts utt.. Soogulis veidots speciāli divām darba vietām :) sūtiju firmā, kas atrodas blakus Riga Plazai.. :) zinu kā aiziet, neatceros kā saucas...

Unknown teica...

Jup, Dolčei vienmēr jāpiedalās svarīgos brīžos :))

Unknown teica...

:) kā uz to visu skatās, man vecvecākiem istabā visu dzīvi vija trimo ( spoguļ galidiņš ) nodzīvoja laimīgi... Tagad tas pats gadiņš atrodas mammas istabā.. Mūsu mājas spoguļi nav nekas slikts. Ka tik nav sasisti ;)

Unknown teica...

Ū super. Baltā krāsa is my favourite. Šo krāsu izvēlos it visā. Interjers, auto, telefons. Uttt. Un par to, ka krāsaini akcenti izskatās labi- es nevaru nepiekrist :) viegla, harmoniska un gaiša krāsa :)

Dee teica...

looks lovely :)

xoxo,
Dee
Slumber Talk

Auto Post Signature