Top Social

[ Fashion ] Dark Horses




ENG: Hey, Fashion lovers. Today and outfit post.  As autumn is hitting the highest point at this moment no more open toe shoes are welcomed. So I came to understanding that I don't have any high heels that can be worn with jeans, skirts, shorts, leggings, dresses or what so ever. Either I had high knee boots or regular high heels. When I saw these shoes I had no doubts that they are exactly what I need. Black and brown- classic shades, perfect high heel and they are so versatile and can be worn with everything I want. Must have in every girls wardrobe. I went out like this on saturday evening for some cocktails with a friend. On top I added leather jacket and rock chic look was achieved. And I always say- necklaces can add to every single look some feminine feeling. Don't be afraid to try that. And by the way this knitted sweater from H&M is very trendy at the moment. You can find wearing this kind of sweater most of the bloggers, IT girls and celebrities. More inspiration you can find HERE on my pinterest account. 
What about you? Do you have some pieces for autumn that you are craving for?
I still need chic and warm glowes and hat. 

LV: Sveiki, modes mīļotāji. Šodien neliels garderobes ieraksts. Rudens ir pašā savā augstākajā punktā un ir brīdis, kad ar apaviem ar atvērtu purnu staigāt vairs nav prātīgi. Un es secināju, ka man nav nevienu apavu ar augstu papēdi, kas atbilstu vakadzībām. Un vajadzība bija pēc vieniem apaviem, kas piestāvētu pēc iespējas vairākiem stiliem. Gan svārkiem, biksēm, gan kleitām legingiem un šortiem. Garderobē atrodas vai nu kurpes vai gari zābaki... Un kad ieraudzīju šos apavus skaidrs bija viens- tie ir īstie. Neitrālas krāsas ( brūns ar melnu ), augsts papēdis, akaists izliekums. Un pats galvenais, ka praktiski. Noteikti ieteicami, katras meitenes garderobē.  Attēlos redzat koptēlu kādā biju devusies ar draugu baudīt dažus kokteiļus pilsētā. Vēl visu papildināju ar ādas jaku, kas koptēlam piešķīra modernāku un roķīgāku noskaņu.  Un es vienmēr pieminu, ka kaklarotas var izmantot jebkurās dzīves situācijās, jebkurām apģērbu kombinācijām, lai piešķirtu sievišķīgāku tēlu. Nebaidieties izmantot šo metodi. Satrpcitu, patreiz, šie pūkainie, adītie džemperi ir ļoti aktuāli. Šis džemperis ir no H&M.  Šāda tipa džemperus var redzēt nesākajam daudz modes emuāru rakstītājus un slavenības. Vairāk iedvesmas varat iegūt ŠEIT manā instagram profilā. 
Kā ir ar jums? Vai jums ir kādi konkrēti garderobes elemnti, kuri ir ļoti nepieciešami vai tos kārojat šai aukstajai sezonai? 
Man vēl gribas modernus un sliltus cimdiņus un cepures. 



Shoes - vicini for Centro , Leggings - Bershka  - knitted Sweater - H&M, Watch - Michael Kors, Neckalce - old







Post Comment
ginta_b teica...

Zabaki smuki, bet nereaali augsti.... uz drinku protams ok ;) arii dzemperis patiik...tikai nepatiik , ka to ir visur...sajuuta kaa seenes pec lietus saaugushi... bet nesaku, ka sev taadu neiegaadaatos, iespejams, ja atrastu ar pavisam iisaam piedurkneem, vai extra milziigi....par kaklarotaam...hmmmm, macos pie vienas pierast ...

Auto Post Signature