Top Social

[ Beauty ] New age botox - Eucerin 72h transpirant spray





ENG: Eucerin’s Anti-Transpirant Intensive Pump-Spray has been designed for people suffering from excessive sweating. Its unique 72 h formula gives you reliable, long-lasting protection against heavy sweating and odour. It contains a high concentration of two highly effective anti-perspirant ingredients: Aluminium Chlorohydrate (ACH) and Aluminium Chloride (AC). AC penetrates deeper into the sweat pores, giving longer-lasting protection between applications. Clinical and dermatological trials have proven a reduction in sweat by 91%.

Why I call this a new age Botox? Cause it helped me to save a lot of money. I already was looking wher to get botox injections so I can forget about sweating. 
I have this problem when I am cold not hot & when I wear tight clothes. That is really annoying. So this one bottle during one week changed my life. One bottle was enough for a half a year & is 10 or even more times cheaper than injections. 
At the begining each evening before sleep, after 3 days change to once in 2 days and after that I went to once or sometimes twice per week. And you know what... How I know that 100% helps, cause after 3 weeks of not using it - I went back to my problems. Guess who ran back to the nearest pharmacy? You're right! That was me! I've used similar products but none of them was as effective as this! 
So I suggest everyone with similar insecurities to try this one out as It is suitable for sensitive skin as well. 

Have a super lovely day,
Hugs,
L.

LV:  Ļoti efektīva aktīvo vielu alumīnija hlorhidrāta un alumīnija hlorīda kombinācija samazina pārmērīgu svīšanu un nepatīkamu aromātu. Sausa āda un droša sajūta līdz pat 72h. Efektivitāte un produkta saderība ar ādu klīniski apstiprināta. 
Sākumā lietot katru vakaru pirmās trīs dienas, tad katru otro vakaru- turpmāk pēc vajadzības.   Pierādīts, ka samazina svīšanu par 91%.

Kapēc es to saucu par mūsdienu Botoksu? Jo šis antiperspirants ir palīdzējis man ietaupīt pamatīgu naudas summu. Jau biju sākusi interesēties par iespējamajām vietām, kuras peidavā botoksa injekcijas, lai varētu aizmirst par jebkāda veida svīšanu. 
Man ir problēmas ar svīšanu, kad man ir auksti, nevis karsti un otrs, kad valkāju apstieptas drēbes. Tas patiesībā ir ļoti kaitinoši. Tad nu jāsaka, ka viena šī pudelīte, nedēļas laikā izmainīja manu dzīvi. Ar vienu pudelīti pietika pus gadam, ja pat ne ilgāk. Izmaksas man bija vismaz 1x mazākas kā tad, ja veiktu injekcijas. 
Efekts ir 100%, jo pēc 3 nedēļu nelietošanas sajutu, ka sāku atgriezties pie savas problēmas. Uzminiet, kurš uzreiz skrēja uz aptieku? Jums taisnība! Tā biju es! :) esmu iepriekš lietojos līdzīgus produktus, bet neviens no tiem līdz šim nebija tik efektīvs kā šis. 
Tapēc, ja nu kādam ir līdzīgas problēmiņas, tad noteijti iesaku izmēģināt, jo ir piemērots arī jūtīgai ādai. 

Varbūt jums ir zināms vēl kāds super produkts? 
Lai jums jauka diena!
Apskāvieni,
L.

Post Comment
Bucis teica...

Ilgi lietoju Maxim rullīti, kas perfekti pildīja savus uzdevumus un nekādas svīšanas. Ērti bez gala!
Līdz nejauši noskatījos raidījumu par alumīnija ietekmi uz krūts vēža rašanos.. vairs roka neceļas lietot

Unknown teica...

Hm, interesanti par to ietekmi! Kur šādus Maxim rulīšus var iegādāties ? :)

Anonīms teica...

Es jau ilgu laiku lietoju Driclor, Maxim ir daudz dārgāks un tieši tas pats...Man jau aptuveni 2,5- 3 gadu laikā ir izlietojies viens ar pus iepakojums (pašlaik lietoju otru , kad vien vajag, ) Ļoooti mainīja manu dzīvi un komfortu, pirmstam praktiski nevilku neko krāsainu (vienas krāsas it īpaši) jo dienas beigās bja tādi pleķi,ka kauns..
Lietošanas princips tāds pats kā Eucerin... Un nemaz jau katru dienu 15 gadus pēc kārtas tas nav jālieto, lai nobītos un atteiktos no tā lietošanas. :)

Anonīms teica...

Driclor un Maxim ir pieejami aptiekās, Driclor pirku Mēness (ja nemaldos) bet jābūt gandrīz visās normālās aptiekās. Driclor cena ap 10eur, Maxim ap 17 eur.

Betija Vuu teica...

bet, lūk, man Driclor nelīdz (kaut vai katru vakaru zieķē), ar Maxim tas pats (šis gan līdzēja pirms daudziem gadiem, varbūt reformulēts?). bet tik un tā roka ceļas izmēģināt šādus līdzekļus, būs jāriskē ar šito :) tiešām apskaužu cilvēkus, kuri pamanās svīst pieklājīgi :)

par to alumīnija ietekmi uz krūts vēzi esmu skeptiska, lasīti daudzi pētījumi. un izskatās, ka rezultāts atkarīgs no tā, kurš ir pasūtītājs :)) tā ka - mani nepārliecina. bet tas, ka var dabūt kārtīgu abscesu un iekaisumu padusē, ja kārtīgi neievēro lietošanas noteikumus, tas gan ir fakts.

Unknown teica...

Es to Diclor lietoju, bet man tas briesmīgi koda- toties šo lietojot nav pilnīgi nekādu nepatīkamu sajūtu... Kad izlietošu šo Būs jāpamēģina Maxim.. Intereses pēc.. Bet nu par to ietekmi uz vēzi.. Ehhh - citreiz gribas teikt- kam būs lemts tam būs arī nekad neko nelietojot un viss :(

Camille Sugar teica...

Es neesmu no baigi svīstošajām un baidos no tādām lietām :( Labāk izvēlos kokvilnas drēbes un parasto dezodorantu.

Unknown teica...

mani pārņem tāda pozitīva skaudība. Prieks, ka var tik vienkārši ar visu tikt galā ;)

Bucis teica...

Pirku Benu aptiekā, bet gan jau citās arī ir.

Auto Post Signature