Top Social

[ Style ] STEIN Jewellery




STEIN Jewellery

Lazurīta un hematīta kaklarota
Cena 69.95 Eur 

Lazurīta un hematīta kaklarota
Cena 69.95 Eur




STEIN Jewellery ir kvalitatīvi juvelierizstrādājumi, roku darbs, darināti Latvijā no dabīgiem akmeņiem mūsdienīgai sievietei, kura lūkojas pēc klasikas jaunā izpildījumā. Sievietei, kuru raksturo dabiskums un mēra sajūta. Ikviena rota ne tikai priecē apkārtējo acis un papildina jūsu individuālo stilu, bet arī kļūst par emocionālu kapsulu – personisku dzīves īpašo mirkļu glabātāju.STEIN Jewellery juvelierizstrādājumi – jūsu vēstures un vienmēr atmiņā paliekošo stāstu sargātāji.

Citrīna, pirīta un hematīta kaklarota
Cena 73.95 Eur

Citrīna, pirīta un hematīta kaklarota


Citrīna un pirīta kaklarota
Cena 72.95 Eur

Citrīna un pirīta kaklarota 

Cena 72.95 Eur

Lazurīta, pirīta un hematīta kaklarota
Cena 74.95 Eur

Lazurīta, pirīta un hematīta kaklarota
Cena 74.95 Eur

Sarkanā jašmas kaklarota 

Cena 69.95 Eur

Melnā jašmas kaklarota
Cena 67.95 Eur



Melnā jašmas rokassprādze 

Cena 52.95 Eur 

Lazurīta un pirīta rokassprādze
Cena 52.95 Eur 




LV: STEIN Jewellery ir kvalitatīvi juvelierizstrādājumi, roku darbs, darināti Latvijā no dabīgiem akmeņiem mūsdienīgai sievietei, kura lūkojas pēc klasikas jaunā izpildījumā. Sievietei, kuru raksturo dabiskums un mēra sajūta. Ikviena rota ne tikai priecē apkārtējo acis un papildina jūsu individuālo stilu, bet arī kļūst par emocionālu kapsulu – personisku dzīves īpašo mirkļu glabātāju.STEIN Jewellery juvelierizstrādājumi – jūsu vēstures un vienmēr atmiņā paliekošo stāstu sargātāji.


Rotu tirdzniecības vietas:
Veikals Vaide, Kr. Barona 37, Riga
Veikals Vaide t/c Origo, Riga

www.stein.lv
#STEINJewellery

Kolekcijas rotas ir darinātas no sarkanbrūnās jašmas, pirīta, melnā hematīta, citrīna un piesātināti zilā lazurīta, kas to padara jo īpaši elegantu un vieglas noslēpumainības pilnu. Kā galvenais iedvesmas avots rotu radīšanas procesā zīmola dizainerei Aleksandrai Šteinai kalpojusi franču autora Romēna Garī grāmata La Danse de Gengis Cohn, kā arī eksotiskajam Āfrikas kontinentam raksturīgā aina - karsta saule, sausums, tumši zvaigžņotas debesis, tveice, vējš un vientulība...
Polhem PR

ES: Rotas lietas ir mana vājība, bet tādas, kuras ir apjomīgākas un dizainiski interesantas. Šeit tie būs dažādie akmeņi, kas piesaista manu uzmanību. Mana mamma arī veido dažādas rotaslietas, kas man ļauj izsaprast cik sarežģīti vai vienkārši ir kaut ko izveidot, kādi akmeņi ir kvalitātīvi un kādi ne. Bet vispār katrai zodiaka zīmei atbilst savi labvēlīgie un ne tik labvēlīgie akmeņi, tāpēc labāk akmeņus tāpat vien nenēsāt, jo nepareizais akmens vienkārši pastirprinās negatīvās lietas dzīvē un mazinās labās. Līdz šim vēl nav sanācis, bet noteikti došos apskatīt un aptaustīt šīs rotas uz Vaides veikalu.
Ar vieleto toni iezīmēju tās rotas, kuras mani uzrunā vis vairāk.

Kāds ir tavs mīļākais akmens? Vai tici, ka akmeņi sevī uzglabā enerģiju, emocijas un, ka antīkas lietas nēsāt nav labi? 

Pārdomās par skaistām un bīstamām lietām es atstāju Tev, lai viegli rakstās komentārs.
Paldies, ka lasīji ;) 

Uz drīzu tikšanos 
Laura
Post Comment

Auto Post Signature