Top Social

[ Review ] INGLOT eyeshadows


ENG: Filling up my empty palette with autumn shades. All satin texture. Light reflecting and shiny. Suitable for an even eyelid or for evening events. I love satin eyeshadows- they are easy to apply, easy to blend and holds well.  And they are not so shiny that it would look cheap for a day time make-up.  I chose red, brown, bronze and green for now.  I tend to choose shades based on a make-ups I create for fashion shoots and I feel missing in my palette. 
How do you choose the  texture of the eyeshadows you use? Do you like only matt? Or you use shiny ones too? 

Have a warm and lovely day,
talk to you soon!
L.

LV: Piepildu savu tukšo paleti ar rudens toņiem. Visas ar satīna tekstūru. Gaismu atsarojošas un viegli spīdīgas.  Derēs gludiem plakstiņiem vai vakara pasākumiem. Es mīlu satīna acu ēnas - tās ir viegli uzklāt, viegli izpludināt un turas labi. Un tās nav tik spīdīgas, lai izskatītos prasti, ja tās tiek izmantotas dienas make-up.  Es pagaidām izvēlējos sarkanu, brūnu, broznīgu un zaļu toni.  Parasti izvēlos acu ēnas vadoties pēc make-up, kurus veidoju modes fotosesijām un kuru man šķiet, ka trūkst manā paletē, lai ērti darbotos. 
Kā jūs izvēlaties acu ēnu tekstūru? Vai jums patīk tikai matētas? Vai izmantojat arī spīdīgas ēnas? 

Lai jums silta un jauka diena,
parunāsim jau drīz!
L.





Post Comment
Elīna Š. teica...

Man patīk nude/zeltainie/maigi rozā toņi, vēlams ar nelielu spīdumiņu. Ļoti reti nopērku kaut ko košu, bet tikpat ātri atdodu kādam. Acu ēnu man nav daudz, bet dažus mēnešus lietoju tikai vienu paleti, kas ļoti patīk.

Anonīms teica...

Man arī šie toņi ir topā, pieturos pie brūnganiem, bordīgiem, zeltainiem. Taču man ir problēmas atrast labas matētas ēnas, kuras būtu arī pigmentētas. Varbūt vari kaut ko ne pārāk dārgu ieteikt?

Scentivory

ginta_b teica...

patiik taa sarkanaa...un haki...nebriinos pat kaa dior Trafalgar ir spejis mani taa sakaardinaat, tieshi sarkanaa deelj...ljoti reti lietoju enas, un vairaak kaa acu zimuli nevis pa visu plakstinu, ir tikai viena 5u krasu dior enu palate, kuraa 3 no 5am ir zilie..... patiik melnas acu eenas ..... un veel laikam patiik enas taadas pashas kaa skropstu tusha, enas kaa zimulis ...nezinu cik saprotami izteicos

Laura teica...

Šīs ir Inglot Pearl vai Shine ēnas? :)
Man pagaidām ir tikai 402pearl, ļoti patīk, gribu veselu paleti no Inglot :))

Unknown teica...

Ikdienas lietošanai noteikti pietiek ar vienu kvalitatīvu acu ēnu paleti, kas piestāv un patīk. :)

Unknown teica...

Inglot matētās ēnas maksā 5€ gabalā ( refils) isa dora matēto ēnu paletes ir pigmentētas, bet tur jau ir ēnas sakomplektētas... Pārējās Mufe, Nouba u.c. Matētās maksā vidēji 15€ par vienu toni :)

Unknown teica...

No šīm 3 ir pearl un 1 shine. Ēnas noteikti vērts iegādāties :))

SantaKudreņicka teica...

Hahh, tu vienmēr spēj sakārdināt ar INGLOT. :D Šo paleti esi piepildījusi ar K-O-L-O-S-Ā-L-A-U krāsu ēnām! <3

Man vienmēr ir patikušas matētas acu ēnas, taču nekad neatsakos arī no mazliet spīdīgākām, ar vieglu satīna mirdzumu. :)

Unknown teica...

Jā, Dior ir pastrādājis lieliski! Toņi fantastiski un pigmentācija ar laba. Noteikti iesaku tiem, kuriem kārojas! :)

Unknown teica...

Būs jāatrāda arī swatchi un toņu nr ;) bet ēnas INGLOT ir awesome... Kvalitāte ir vnk 100% lieliska un toņu izvēle plaša

Eniwhere Fashion teica...

Hi dear!!! I', very happy for your friendship on IFB! This is a really nice post and I think you are a really expert of make-up! Kisses,
Eni

http://eniwherefashion.blogspot.it/

Zanda teica...

Mani interesētu svači šīm ēnām. It īpaši tam pirmajam tonim no labās puses (zeltītais) :)

Unknown teica...

Sarunāts, būs swatchi ;)

Auto Post Signature