Top Social

[ Men Fashion ] SMOG from New Yorker


LV: SMOG
SKARBIE DŽENTLMEŅI – raupjas virsmas vīrišķīgam izskatam. Baikeru zābaki un jakas, rupji adījumi un uzšuves. Kombinācijā – āda ar adījumiem, spīdīgi materiāli un matēti audumi, baltais uz melnā. Tumšs džinss un daudz melnās krāsas, ko papildina tumši sarkanais, zilais, kā arī baltie un pelēkie toņi. Ja vēlaties maigāku stilu, izvēlieties dažādus krāsu salikumus, krāsu pārejas un apģērbus pieskaņotos toņos. Dzeltenbrūni aksesuāri tiek valkāti apzināti un ar stilu, tos kombinējot ar pēc iespējas vairāk džinsa apģērbiem. Kedas veidotas zemes toņos; tās izskatās kā no ādas vai briežādas. 

PolhemPR

Starpcitu "MDV style" ir populārs itāļu ielas modes blogeris, kurš ne tikai izceļas ar savu trenēto augumu, bet arī ar labu gaumi.
Viņa ikdienai un stila padomiem var sekot vairāk šeit:  https://www.bloglovin.com/blog/3887881
Arī meitenēm viņš savā blogā, pateicoties savai draudzenei, ir atvēlējis meiteņu stūrīti. http://www.mdvstyle.com/category/girls-corner/

New Yorker kolekcija SMOG ir izdevusies lieliska. Manuprāt, jebkurš mūsdienīgs puisis/ vīrietis šeit atradīs lieliskas apģērbu kombinācijas gan darbam, gan brīvajam laikam. Jakas, žaketes un džemperi ir veidoti pēc patreiz aktuālajām tendencēm. Noteikti iesaku šo kolekciju arī apskatīt veikalos.










Post Comment
Pretty Tiny Things teica...

Great style for men!

There's an amazing giveaway on my blog , check this out!

Kisses

Emily from Pretty Tiny Things

Nana Jover teica...

great post dear. This is very charming. I am currently hosting a GIVEAWAY on my blog. I'd appreciate it very much if you'll join ) thanks
http://anotsosecretlife2011.blogspot.com/2014/09/oasap-hoodies-giveaway.html

Auto Post Signature