Top Social

[ Men Fashion ] Sexy underwear By David Gandy

Marks & Spencer piedāvā ekskluzīvu vīriešu veļas un naktsveļas sēriju, kas tapusi sadarbībā ar britu modeli Deividu Gandiju




25. septembrī zīmols Marks & Spencer Eiropas tirgū laiž klajā ekskluzīvu vīriešu veļas un naktsveļas kolekciju, kuras dizainu izstrādājis un modelējis pasaulē vienīgais vīriešu supermodelis Deivids Gandijs (David Gandy). Kolekcija David Gandy for Autograph sastāv no 28 apģērbiem un tās atklāšana tiks iezīmēta ar aizraujošu pasākumu Parīzē, 25. septembrī, uzņēmuma labākā parauga veikalā Elizejas laukos, kur faniem būs lieliska iespēja klātienē sastapt Deividu.

Deivids Gandijs stāsta: „Ar nepacietību gaidu kolekcijas atklāšanu Parīzē un priecājos, ka varēšu ieraudzīt to veikalu plauktos. Šī sadarbība ar Marks & Spencer ir pirmā reize, kad esmu iesaistīts pats savas apģērbu sērijas dizaina izstrādē un radīšanā, tāpēc patiesi ceru, ka cilvēkiem kolekcija patiks. Ļoti koncentrējos uz ikvienu produkta detaļu, sākot no audumu kvalitātes, valkāšanas ērtuma un piegriezuma, līdz pat iezīmīgajai pīļpēdiņu apdrukai, kura redzama uz iepakojumiem un iekšējā oderējumā. Cerams, ka kopīgi esam radījuši unikālu piedāvājumu vīriešu veļas sektorā, nodrošinot augstākās kvalitātes sēriju, kas pieejama par pircējiem draudzīgām cenām."

David Gandy for Autograph kolekcija ir līdz šim visizmeklētākā vīriešu veļas kolekcija, ko piedāvā M&S vīriešu apģērbi, tā ražota no luksusa audumiem, kam piemīt lieliskas īpašības, piemēram, Supima kokvilnas maigākai un mīkstākai sajūtai un likras džersija, kas ļauj veļai saglabāt formu un sniedz atbalstu. Arī naktsveļu Supima kokvilna padara mīkstāku, komfortablāku un greznāku.

Latvijā jaunā kolekcija būs pieejama sākot no oktobra cenu diapazonā no 17.99 līdz 25.99 EUR



Kolekcija ir ieturēta vienkrāsainā melnu, baltu un pelēku toņu paletē, atturīgos veidos uzsverot piederību zīmolam. Pogu malās nemanāmi redzams logotips, bet zīmolam raksturīgais pīļpēdiņu raksts novērojams apģērbu iekšpusē; šīs apdrukas iekļaušana akcentē Deivida mīlestību pret britu drēbniecību. Vīles ir gandrīz nemanāmas maksimālam komfortam un stilam.





Par Deividu Gandiju

Deivids Džeimss Gandijs (David James Gandy) (dzimis 1980. gada 19. februārī Bilerikajā (Billericay), Eseksā (Essex), Anglijā) ir britu modelis. Bērnību viņš pavadīja Eseksā kopā ar māti un tēvu, kurš vadīja nekustamo īpašumu un pārvadājumu uzņēmumu. Pēc uzvaras televīzijas rīkotā konkursā, kurā meklēja modeļus, viņš kļuva par veiksmīgu modeli. Vairākus gadus Gandijs bija vadošais modelis itāļu dizaineriem Dolce & Gabbana, parādoties gan viņu reklāmas kampaņās, gan modes šovos.

Nozarē, kurā dominē kalsni modeļi, Gandija muskuļotais augums lika dažiem vīriešu apģērbu modes dizaineriem pievērsties vīrišķīgākam standartam. Viņa popularitātes un atpazīstamības pieaugums ļāvis izveidot plašu portfolio, ko veido žurnālu vāki, foto sesijas žurnāliem, intervijas un apbalvojumi nozarē. Viņš piedalās dažādos ar modi saistītos un personīgos projektos, piemēram, raksta blogu britu Vogue, veido auto apskatus britu žurnālam GQ, izstrādā mobilās aplikācijas un nodarbojas ar labdarību.



Un te neliela atkāpe no tēmas. Mans komentārs vīriešiem. Apakšveļa ir viena no svarīgākajām detaļām vīrieša apģērbā, tā ir attieksme pret sevi, pret savu ķermeni. Apakšveļa ir tas, kas ir mums vis tuvāk ķermenim pat, ja neviens to neredz, tai ir jābūt tīrai, koptai un kvalitātīvai. 
Varbūt jautājums kapēc šāda piebilde? 
Pavisam vienkārši- vakar sastapos ar to, ka puisis ap 30 gadiem, normāli situēts staigā ar caurumainām apakšbiksēm. Kā es to zinu? Jo viņam bikses visu laiku ir noslīdējušas līdz pus pakaļai un ir grūti nepamanīt dūres lieluma caurumus. Nu es vairs nebrīnos kapēc šādam vīrietim nav sievietes. 
Šis pats attiecas uz caurām zeķēm un tieši tik pat arī uz nesakoptiem nagiem.. Vīrietim nagiem nav jābūt tik gariem, lai uz tiem var uzlakot veselu bilžu grāmatu. ;) 

Uz šīs pamācošās nots, novēlu visiem jauku dienu ;)
Tiekās jau rīt ar make-up un sarkanām lūpām.
L.
Post Comment

Auto Post Signature