Top Social

[ Lifestyle ] Wedding morning with a bride


BRIDAL WEDDING LOOK




ENG: There are many days like this during the summer but none of them are the same. All are magic all are filled with love, care and kindness. More happy is the bride, more happy am I. These days are so memorable and I can't be thankful enough to all of these beautiful ladies for letting me to be a part of it. To trust me with my hands and knowledge to help them be even more beautiful in this important day.  All of the girls I've met are unique , beautiful inside out. Spending time with them is a blessing as I learn so much from them.  THANK YOU Girls I wish you all the Love in the world to be with 
you! :) 


LV: Šādu dienu vasarā ir daydz, bet neviena no tām nav vienāda. Visas ir brīnumainas, piepildītas ar mīlestību, rūpēm un laipnību. Jo laimīgākā līgava, jo laimīgāka es. Šīs dienas atmiņā ir paliekošas un es pateicos visām skaistajām dāmām par uzticēšanos un iespēju būt ar jums šajā dienā.  Uzticēties manām rokām un zināšanām, lai palīdzētu kļūt vēl skaistākām šajā nozīmīgajā dienā. Visas meitenes, ko esmu iepazinusi ir vienreizējas, skaistas viscaur gan iekšēji, gan ārēji. Būt šo laiku ar viņām ir svētība un iespēja tik daudz mācīties.. PALDIES JUMS Meitenes, novēlu jums, lai visa pasaules mīlestība ir ar jums ! :) 



























HAIR & MAKE- UP By ME :) 

Post Comment
Una no Vēlais rīts teica...

Skaisti....

Anonīms teica...

Pie tevis jau var pieteikties 3-5 gadus iepriekš?! :D (mm)

Unknown teica...

:) Domāju, ka tas varētu būt interesanti, bet tā ir tik tāla nākotne ;) Domāju, ka, tad kad būs īstais laiks, tad arī zinās kur meklēt ;)

SantaKudreņicka teica...

Bezgala skaisti un saviļņojoši. <3

Unknown teica...

Paldies :) Ir burvīgi tas tiesa :)

Auto Post Signature