Top Social

[ Lifestyle ] Pandora Rīga veikala atklāšana


 4. septembra pievakarē, Domina Shopping iepirkšanās centrā norisinājās grandiozā dāņu juvelierizstrādājumu konceptveikala PANDORA atklāšana, kas vienuviet pulcēja vairāk nekā 100 VIP viesus, tostarp arī mediju pārstāvjus un industrijas ekspertus, kā arī sabiedrībā zināmas personības, kas vairāku stundu garumā nodevās krāšņo svinību baudīšanai. Būtiski, ka šis ir sezonas vērienīgākais modes pasākums, kas veselu 130m2 platībā tika greznots ar sarkanā paklāja un citu ne mazāk svinīgu dekorāciju palīdzību.

Neaizmirstamiem iespaidiem bagātā vakara vadītājas lomā iejutās vienmēr šarmantā TV dīva un pasākumu vadītāja Anna Rozīte, kura klātesošos iepazīstināja ar zīmola dibināšanas vēsturi, straujo izaugsmi un tā oriģinālo koncepciju, kā arī mudināja iesaistīties organizatoru sarūpētajās izklaides aktivitātēs. Par pasākuma muzikālo noformējumu, savukārt, visa vakara gaitā gādāja populārais mūziķis un DJ Markus Riva, kurš svinību apmeklētājus priecēja ar modernu un enerģisku housemūzikas izlasi.

Vakara kulminācijā viesus sagaidīja arī vēl kāds pārsteigums, proti, izloze, kurā viens no apmeklētājiem savā īpašumā ieguva krāšņu PANDORA kaklarotu no zīmola jaunākās rotu kolekcijas“Shimmering Leaves”, kas radīta, iedvesmojoties no noslēpumaini maģiskās pasaku pasaules, un pārliecinoši iezīmē aktuālākās rudens sezonas tendences juvelierizstrādājumu pasaulē.

Svinīgais veikala PANDORA atklāšanas pasākums tapa sadarbībā ar ekskluzīvā franču šampaniešaMoët & Chandon atbalstu.
/Polhem PR/

Šis pasākums mani tik ļoti iepriecināja- ārkārtīgi novērtēju oriģinālu un kvalitatīvu rotu dizainu. Šo visu PANDORA zīmols arī piedāvā - rotas jebkuram vecumam un gaumiei. Šī vakara gaitā iegādājos arī sev pirmo šī zīmola gredzentiņu. To jau varējāt redzēt arī manās Instagram bildēs. Patīkams šķiet fkats, ka ja kāds no akmentiņiem izkrīt, PANDORA veikalā gredzenu samaina pret jaunu, nevis labo.
Kā arī pēc pasākuma viesi saņēma ļoti patīkamu dāvaniņu- rokassprādzīti uz kuras veidot savu stāstu no daudzajiem un ārkārtīgi skaistajiem piekariņiem. Pirmais no piekariņiem ( Pandoras lāde ) uz rokassprādzes jau bija pievienots. Tagad lieki piebilst, ka man dāvanu svētkos piemeklēt ir pavisam viegli :)
Veikals atrodas Domina Shopping kā arī otrs stends ir atrodams T/C SPICE
Lai mierīga diena un tiekamies jau pavisam drīz,
Laura
















Post Comment
Bubio teica...

Izskatās, ka bijis foršs un pārdomāts pasākums! :)

Unknown teica...

Tiešām pasakaini pozitīvs un jauks pasākums :)

Auto Post Signature