Top Social

[ Lifestyle ] How it is to be a beauty blogger



ENG: well what can I tell you? This will be along post :)  I think that  will go  a bit behind the scenes with my blogging. My Blog is my hobby. I've never earned a daim ot of this blog. I do recieve sometimes some products from brands to try and obviously to write about them. There sometimes are products I don't mention at all - either I dont like them at all or either they are so wrong for my skin type. Like how can I try and test a cream for oily skin if I have totally dry one. There is no chance I will put that on my face. As I am A pro artist then most of the products I work with I buy in a professional stores. But there are many good things in a drugstores too. So I mix it up. I haven't found one lable that offers all necessary products in a super high quality. 
Other thing about blogging as a hobby. TIME! shorter post takes about an hour.. Longer post with more pictures 2, 3h as I write in both English and Latvian. So this is not a 10 minute job. 
Third thing I have never approached any brand and asked for freebies or products as I am a beauty blogger. My point about this blog is to share my life, my work, products I like with people who is interested in that. I better own one facial cream that suits my skin condition the best, than 10 different ones with no effect at all. 
4th of all - my opinion most of the time is either professional or  presonal. I do work as a make-up artist for 6 years, have finished 4 schools so I know what I am talking about the make-up products. So sorry all beauty gurus, who just pops in the shop & buys everything they like, without knowing about the purpose of the product or looking at the pigmentation, warm or cold color, shimmer and other stuff you have to pay attention to and then just brag about it on a blog that it's such a cool thing. For someone it is but for someone it is not.
About skin care- I have a dry skin with visible lines around my eyes and on forehead as My mimic is crazy active. So I look in all crems to moisturise and even out fine lines and wrinkles. 
Nails- this I do leave for specialists, the only thing I buy is hand creams, cutiicle oils, and tratments for weak and damaged nails.
Hair care- I am a hairdresser for just 2 years. So i haven't worked in a salon- thats the place where you get to know everything about hair and the products. As each person has totally different hair type, thickness and issues. 
Well obviously there are some magical products that works well on all hair types. But most of the time it is very idividual and depends on your needs.

So blogging is me speaking ( writing) publicly about something. Sharing my thoughts, likes and knowladge and more with people who is interested in it. I do really care about my overall look as I chose this profession not just like that. So I want to find best products to work with and to use  daily for my hair, skin, and make-up as well as for my cilients I work with.  Better to have one excellent product even if it is expencive than a box filled with avarage affordable products that doesn't change anything  :) 

Anout the photography...well I am such an amatuer :D I would be so glad to have someone taking pro pictures of me and what I do everyday like other blogs in The world do.  But the time is a Money..  And to find someone who would like to do stuff like this for free is kind of a mission impossible here in Latvia for sure. 

Hope you got a better understanding of me, my blog, my vision and overall why I write this blog. 
Hope you will stay in this journey with me and when you have any suggestions or advices how I could improve content, please leave a comment , send me an email, find me on FB, twitter orwhere every you want and share your thougts!
Have a positive day,
Talk to you soon 
L.

LV: Tad nu tā, ko lai pastāsta? Sākšu ar to, ka šis būs garš raksts :)  nedaudz par Bloga aizlulisēm, ja tā viņas varētu nosaukt. Kā jau esmu iepriekš minējusi, ka mans blogs ir mans hobijs. Nēesmu ar blogu nopelnījusi ne santīma. Es mēdzu saņemt produktus no kompānījām, lai pamēģinātu un protams par šiem produktiem pastāstītu Jums. Ir protams produkti, kurus neminu, jo tie vai nu netbilst manam ādas tipam, matu krāsai, vai vienkārši galīgi nepatīk. Uzskatu, ka grūti uzrakstīt par kremu taukainai ādai, ja man ir sausa āda un ģimenē nevienam tā arī nav taukaina. Tā kā esmu profesionāla grimētāja, vizāžiste un stiliste, tad lielākoties strādāju ar professionāliem produktiem. Bet laika gaitā esmu atradusi arī lieliskus budžeta produktus. Tapēc miksēju dārgu un arī salīdzinoši lētu produkti izmantošanu savā darbā un ikdienā. Galvenais, lai produkts izpilda savu uzdevumu un ir uzticams visu dienu.
Vēl viena lieta, kas trūkst, kad Blogs ir hobijs, tas ir LAIKS. Īsāks ieraksts prasa mazāk laika, bet garāks ieraksts prasa vairāk laika - minimums stunda, bet var ievilkties līdz pat 2,3 un pat vairāk stundām, jo bildžu uzņemšana, apstrāde ( ja nepieciešama), teksts gan Latviešu, gan Angļu valodā. Tas viss prasa laiku. Tas nav 10 minūšu darbs. 
Treškārt es līdz šim nēesmu vērsusies ne pie vienas kompānijas un lūgusi produktus vai piedāvājusi aprakstīt produktus savā blogā. Mana ideja šajā blogā ir dalīties ar manu pieredzi, dzīvesstilu, darbu, lietām, vietām un produktiem, kuri man patīk. Es labāk lietoju vienu sejas kremu, kas der manam ādas tipam nevis mēģinu 10 dažādus, kur neviens no tiem nav pa īstam derīgs. 
Ceturtkārt ( iepatikās uzskaite :D  ) mans viedoklis lielākoties ir professionāls , bet mēdz būt arī tīri personīgs. Es kā vizāžiste darbojos 6 gadus, esmu pabeigusi 4 skolas, tapēc ja runa ir par produktiem ,to pielietojumu un derīgumu vai nederīgumu mans viedoklis ir profesionāls izmantojot iegūtās zināšanas, kuras nav izlasītas citā blogā, bet ir iegūtas izglītības iestādē. Tapēc atvainojos visiem Skaistuma guru, kuri vienkārši ieveļas veikalā un sapērk visu kas acij šķiet tīkams, bez jebkādām zināšanām kam produkts ir paredzēts, kādam tam ir jābūt un kā pareizi tas ir jālieto- neskaitot zināšanas par pigmentāciju, konsistenci, silto un vēso toņu gammu vai spīduma klātbūtni produktā. Pēc tam slavējot to blogā, tikai tapēc, ka produkts vienkārši ir smuks un uz sejas izskatās jauki.  Vienam šis produkts būs derīgs, bet citam it nemaz nebūs piemērots. 

Runājot par ādas kopšanu, man ir ļoti sausa sejas un ķermeņa āda, tapēc es pesonīgi lietoju visu barojošu un mitrinošu, bet tā kā man klientiem ir arī taukaina sejas āda, tad es izmantoju arī produktus, kas paredzēti šāda tipa ādai.  Tāpat man arī ir izteiksmīgas (  diežēl jāsauc, kur ir mans botokss? ) mīmikas krunciņas ar kurām cīnos un meklēju produktus, kuri varētu palīdzēt tās samazināt. 
Nagu lietas es atstāju speciālistiem, nagus lakoju maz un reti un, ja lakoju ir svarīgi, lai es to varu izdarīt akurāti, tapēc pievēršu uzmanību otiņai un lakas konsitencei. Tāpat daudz izmantoju kopšanas produktus nagu stiprināšanai, kutikulu kopšanai un roku mitrināšanai. 
Par matiem runājot-  esmu friziere tikai 2 gadus un nēesmu stradājusi nevienā salonā- salons ir vieta, kurā var gūt vis lielāko pieredzi un saprasšanu par matu tipiem un produktiem, kas tiem būs vis piemērotākie. Visilgāk (jau gadus 4 ) veidoju frizūras, tapēc lakas, vaski, putas, spīdumi ir tie produkti, kurus izmantoju daudz un frizūrai jābūt noturīgainvisu dienu. Matus griežu vairāk vīriešiem, ļoti patīk. Tāpēc vienkārša matu kopšana man ir mazliet svešāka. Ir produkti, kas labi der man, bet citiem neder. Protams eksistē arī maģiski produkti, kuri der pilnīgi ikvienam, bet lielākoties, tomēr katram ir citas prasības un vajadzības. 

Tātad mans blogs ir publiska runa ( raksts) par to kas man patīk. Daloties ar savām domām, pieredzi un interesēm ar tiem, kurus tas interesē un šķiet noderīgi. Tāpat man ir svarīgs mans koptēls, mans imidžs, ne jau tāpat vien esmu izvēlējusies šo profesiju. Tapēc es cenšos atrast labākos produktus gan sev, gan lai strādātu ar saviem klientiem. Atkārtošos, bet labāk lietot/ izmantot vienu ekselentu produktu pat, ja viņš ir dārgs, nevis kasti, kas pilna ar viduvējiem produktiem, kas neko īsti nedod :)

Un vēl par fotogrāfijām...  Esmu šajā jomā tāds amatieris. :D Būtu tik priecīga, ja man būtu kāds, kurš uzņemtu profesionālas bildes ar produktiem, maniem ikdienas apģērbu komplektiem un ikdienā arī pašu mani darbojoties apkārt. Es jau ļoti gribētu tādu pasaules līmeņa un kvalitātes blogu, bet nav man ne komandas, ne brīvā laika un līdzekļu ( vismaz pagaidām), lai to patreiz īstenotu. . 

Ceru, ka jums tagad ir dziļāka izpratne par mani,manu blogu, manu redzējumu un visu kopumā, kapēc vispār šis blogs tiek rakstīts, ceru, ka turpināsiet šo piedzīvojumu kopā ar mani un, ja jums ir kādi ieteikumi, jautājumi kā uzlabot saturu un to padarīt interesantāku, droši rakstiet kometāros, sūtiet epastus, atrodiet mani FB vai twitter. 
Lai jums pozitīva diena, 
Uz drīzu tikšanos,
L. 


Post Comment
anon teica...

ļoti jauks raksts! konkrēts un godīgs. novērtēju atklātus blogerus :D

starp citu, par mīmikas krunciņām - ja atrodi kaut ko pat tuvu brīnumlīdzeklim, tad man arī tas ļoooti ieinteresētu. Parasti tāda tēma reti tiek celta, jo šķiet, ka gan dzīvē, gan blogu pasaulē reti kurai ir patiesi sausa āda (kā man un tātad laikam arī tev). Man ir tikai 23, bet jau manāmas līnijas zem acīm un varžu kājiņas (nē, nav runa par tādām, kuras var redzēt tikai 10x palielinātā spoguļattēlā :D ), tieši tādēļ, ka kļūdaini ārstēju savu sauso ādu kā taukaino (sametās pumpas un kaut kas bija jādara.... Visi padomi tak tomēr no ne-sauso ādu īpašniekiem, tādēļ sanāca čušs ar salicilskābi (un vēlāk, cenšoties visu uzlabot un aizsargājot seju ar SPF daudz daudz par vēlu atklāju, ka silica arī ādu manu žāvē arā).

Oj, samuldējos...

Vienvārdsakot, tavām bildēm nav ne vainas! Var redzēt, ka pacenties ar kompozīciju un gaismu (Vismaz man tā šķiet). Tavs blogs pat ļoti labs.

Lai arī turpmāk veicas!

lex teica...

kā jau iepriekš minēju, man ļoti patīk Tavs blogs (gan bildes, gan pieeja, gan vērtējumi), vienīgi tās valodas kļūdas gan angļu, gan latviešu tekstos ir ... piedod, bet briesmīgas! un tā nav pārrakstīšanās steigā, tās ir konsekventas nepareizības, piem. nēesmu!!!

Arta teica...

man te komentāri zūd, bet mēs uz viena viļņa, ka šādus rakstus vajag, lai izstāstītu savu stāsta daļa, jo, lasītāji jau redz tikai galarezultātu.

par tām krunciņām - es gan cīnos ar citu problēmu, bet esmu pa kluso iesaistījusies vienā avantūrā, kas saucās sejasfitness.lv. vingrinu seju mājas, varbūt tev arī var palīdzēt.

un ka kivvi patik pagaidām? :)

Camille Sugar teica...

Laura, izskatās, ka tev ir kāds grūts brīdis :) Tavs blogs man ļoti patīk, gan bildes, gan noformējums. Vienu brīdi meklēju sevi un rakstīju angliski un jā, tas aizņem vēl daudz vairāk laika, nekā rakstīt latviski. Runājot par ādu - man izteikti sausa āda bija tikai vienu brīdi (dēļ zālēm) un tas bija ļoti nepatīkami. Pirms tam vienmēr jūsmoju par sausas ādas tīrību un gludumu. Kad sanāca to izbaudīt uz sevis, sapratu, ka pat ar izteikti taukainu ādu ir vieglāk, vismaz komforta uz izjūtu ziņā.
P.S. kivvi man ļoti patīk abi divi, tikai nezinu vai visiem tie krēmi un losjoni ir vienādi :D

Unknown teica...

Es par kļūdām zinu un neko nesaku, bet es vidusskolu pabeidzu pirms gadiem 10 .... Un ir izveidojies savs rakstīšanas stils, kurš nav pareizs. Tā viņš ir... Ja tev ir iespēja man nodrošināt privātstundas un apmācīt - es ar lielāko prieku piedalos. ;)

Unknown teica...

ReiZēm jāpastāsta kas tad tajā katlā īsti vārās, paldies par vērtējumu, tas patiesi ir noderīgs :)

Unknown teica...

Es ar šiem rakstiem nevienu necenšos aizvainot, vienkārši izstāstu savu stāstu un redzējumu, tapēc ari domāju, ka domas mums rakstītājām līdzīgas :) sejas fitness izmlausās labi, bet tam goda vārds laika patreiz nav...
kivi patīk - krems ļoti, tonks 60/40

Unknown teica...

Man īstenibā nav grūts brīdis, ir brīdis, kad gribas visas kārtis izlikt galdā... Un nevienma necenšos iedzelt, runāju, ko domāju un tās ir manas personīgās domas ;)

Domāju, ka Kivii katram ir iedalīts atbilstoši ādas tipam :)

Una no Vēlais rīts teica...

Man arī ļoti patīk Tavs blogs, vienmēr ar interesi izlasu visus rakstus no sākuma līdz beigām.. Lai gan dzīvoju ASV un angļu valoda ir liela manas ikdienas daļa, tomēr parasti lasu latvisko tekstu, kaut kā tas acij tomēr ir vieglāks. Man vispār noteikti labāk patīk latviešu blogeru raksti latviešu valodā, jo bieži vien tomēr anglu valoda nav tik laba kā dzimtā..
Man šķiet, ka katram blogerim vajag savu īpašo knifu, ar ko izcelties citu starpā, un pie Tevis es nāku lasīt tieši to profesionālo viedokli, pieeju un domas.. Paldies, ka atrodi laiku padalīties!

Anonīms teica...

Bija interesanti palasīt Tavas domas.
Es tomēr aizstāvēšu "Skaistuma guru":)) Skaistumkopšanas blogošanas pamats ir neprofesionāļu pieredze un dalīšanās ar to. Es absolūti respektēju ikvienu meiteni, kura veido savu skaistuma blogu, raksta par savu ikdienu, atrāda produktus, dalās pieredzē. Visu cieņu! Nerunāšu par citiem blogeriem, bet mana kolēģe Baiba ar savu 4 gadus blogošanas pieredzi un neskaitāmiem izmēģinātiem produktiem noteikti precīzi pārzina vismaz ekskluzīvās kosmētikas tirgu noteikti, spēj atšķirt produktu kvalitāti, specifiskas īpašības, piemērotību vienam vai otram ādas tipam. Sen ir garām laiks, kad bija vajadzība uzrādīt diplomu, lai apliecinātu zināšanas kādā jomā (es te nerunāju par ārstiem, visuma pētniekiem vai juristiem). Arī žurnālu skaistuma redaktori visā pasaulē visai vīzdegunīgi skatījās uz skaistuma blogiem to pirmssākumā, bet arī viņu viedoklis ir stipri mainījies.
Bet nepastrīdama ir meikapa mākslinieku niša blogosfērā, kas rāda specifiskas lietas, kas ikdienas lietotājam nav zināmas, dažādus meikapa veidus, apskata profesionālo kosmētiku. Man ļoti patīk, piem., Jelena Krygina. Latvijā, šķiet, nav daudz tādu, tā kā šī noteikti ir pareizā pieeja - visiem interesē, kas patīk un ko izmanto profesionāļi.

Unknown teica...

Very informative post!
-olivia

http://fridaynightstyle.com/

Unknown teica...

Kā jau iepriekš minēju, neaizvainoju nevienu un pat necenšos to darīt un skaidri zinu, ka Baiba par luksusa klasi zin vairāk kā es, jo es tam naudu netērēju. Mani tas neaizrauj, nav vajadzīgs un principā arī maz interesē. Toties lūpukrāsas, kuras man ir ap 50 es niteikti varu salīdzināt arī YSL, Dior uc.. Un par Kryginu man ir savs viedoklis! Tas 22 INGLOT pigments, ko viņa tā slavē nu dien neder ne visiem vecumiem, ne visiem tipiem. Tās nu tiešām ir pilnīgas muļķības! ;) bet ja runājam par Diplomu, tad kādas tieši zināšanas ir skaistuma blogeriem? Pamatojoties uz kādu informāciju vai faktiem tiek izdarīti secinājumi? Šis būtu diskutabls jautājums, kurā domāju, ka viedokļi būs ļoti atšķirīgi, bet vai vienkārši skaistuma blogeris var strādāt kā kosmetologs , es ļoti šaubos.

Unknown teica...

Protams, dzimtā valoda un angļu valoda ir divas dažādas lietas, bet angļu valodā rakstu arī treniņa pēc.
Ikdienā angļu valodu jāizmanto ļoti reti. ;) bet prieks, ka ir interesanti lasīt! Arī tavu lasu ar lielu interesi, jo stāsti par tādiem produktiem, kas man ir grūti pieejami :) nice! Man patīk! Tad jāsaka, ka tas ir tavs knifiņš ir interesanti un dažādi produkti un zīmoli ;)

Unknown teica...

P.s. Es ļoti cienu visas meitenes, kas raksta! Man jau priecē, ka meitenēm ir tā interese par skaistuma lietām un tikai darot un mēģinot nāk zināšanas, pieredze un saprašana ;)

Unknown teica...

Es paturpināšu ''Skaistuma guru'' aizstāvības runu :)
Pirmkārt, tad jau visus skaistuma redaktorus un žurnālus kuros tie publicējās arī var norakstīt, jo, es personīgi, nezinu nevienu skaistuma redaktoru ar kosmetologa/friziera/vizāžista diplomu.
Otrkārt, skaistuma blogs, man, ir vieta kur izpausties un satikt līdzīgi domājušus cilvēkus, jā, jā tieši tos kuru sajūsminās par lūpu spīduma toņiem un apakštoņiem.
Treškārt, es reti kad paļaujos uz viena blogera viedokli, parasti līdz blogiem es nonāku tad, kad man interesē kāds konkrēts produkts un es meklēju atsauksmi par to. Un te diplomam nav nozīmes (neaizvainoju nevienu), vispār blogu jēga ir tajā, ka produktus var redzēt dzīvajā, nevis bildēs kuras ir pamatīgi apstrādās.
IMHO
Baiba.

Kristine teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.
Kristine teica...

Vēlos piekrist Laurai, lielākoties IR no svara vai cilvēkam, kurš publiski pauž savu viedokli (kritizē/rekomendē citiem) ir pietiekoši daudz zināšanu/prakses/pieredzes attiecīgajā jomā! Esmu redzējusi kā tiek izlamāti brīnišķīgi produkti tikai tāpēc, ka rakstītājs vienkārši nemāk tos pareizi uzklāt (kas jau bildēs ir acīmredzams)! Un tad nu birst komentāri: "ak, šausmas, ak, šausmas, nekad mūžā mēs tādu nepirksim un nelietosim, paldies, ka pabrīdināji!", bet patiesībā lasītājs ir zaudētājs...

Zanda teica...

Es laikam piederu kā pie vienas, tā pie otras grupas aizstāvībā.
Mēs visas viena otru daudz maz respektējam, jo mēs neesmu kvantums, bet kā tāda maza ģimene, kas runā un dalās ar savu pieredzi jau vairākus gadus.
Kad es sāku rakstīt savu blogu, man vispār nebija nekāda beauty background`a aiz manas muguras, un tagad ir virkne lietu, ko es nezinu, jo tas ir normāli. Es nepiekritīšu tam, ka tagad visiem kam nav diplomi kabatā ir gandrīz vai jāver savs blogs ciet, bet tajā pat laikā, man pašai patīk lasīt profesionāļu blogus, jo tie iemāca kaut ko jaunu.
Man gribētos teikt, ka tā pat kā katram cilvēkam liktenis nav vienāds, tā arī bloga uzdevums nebūs viens un tas pats.
Ja "parastajiem mirstīgajiem" blogeriem bez diploma kabatā svarīgāk ir rakstīt par to, kas patīk un nekas nepatīk, un teiksim, tādā mērā palīdzēt tam potencionālajam pircējam, kam interesē produkts, tad profesionāļiem būs nedaudz grūtāks uzdevums tādā ziņā - ir jādalās ar to globālo un svarīgo informāciju par lietām, ko nevar visi zināt. :)
Un ja to patur prātā, tad tas visu feini izskaidro un vairs nav jādiskutē kādu netieši apvainojot, jo godīgi sākumā lasot(rakstā), man tas likās nedaudz kā tāds uzbrauciens, bet tad es sapratu, ko Tu īstenībā gribējo pateikt, tāpēc viss ok

ginta_b teica...

Man patiik blogi personiski, es nemekleeju perfektas bildes un bezkluudainu textu. = es dazreiz apzinaati neapziniigi veidoju nepsareizas vaardu formas, man shkiet ka taapeec jau ir personisks blogs, kur kaa tu mineeji atklaajas kkaadas arii nepilniibas kaut vai tajaa pasha textaa...esmu studejusi latvieshu valodu un oi kaa zinu, cik ljoti daudzi piekasaas pie visa, un pat zinot komatus dazhreiz shiet ka domas labad tos vajag izlaist utt utjpe par tam nepareiziibaam....... es lasu gandriiz tikai latvieshu meitenu blogus, varbuut taa kompenseejot to, ka latvieshu valoda ir ljoooooti maz apkaart ikdienaa, un man patiik zinaat, kas lv notisis- kaut vai ka mac buus riigaa,,,beauty man vispaar ja taa godiigi neinteresee, man vienkarshi ir interesanti, ko cilveeki izsakaasun komentaaru sadaljas vienmeer shkiet ljoti aizraujoshas.... tev blogaa var maniit taadu lielisku intereshu loku un biezhi tad pie sevis var aizdomaaties par lietaam nu taa pats ar sevi kafiju padzerot _(daudz briiva laika hr)
ir labi, tieshaamun galvenais lai profesionaalaa izaugsmee audz audz audz un audz x

Unknown teica...

Piekritīšu tev, jo žurnāliem vienkārši maksā par to, ka viņos publicē produktus un tur bieži vien liek jaunumus vai produktus, kurus vaig pabīdīt - papildinot ar vnk dažādiem citiem produktiem ;)
Un par tiem, kuri sajūsminās ir tikai pozitīva attieksme- vnk vai nu tu esi beauty addict vai beauty expert .. Ir dažādi blogeri ar dažādām interesēm un kategorijām..

Unknown teica...

Lūk, kur laikam ir komentārs, kurš precīzāk atbilst manai domai, kuru tātad neesmu precīzi definējusi... Tieši par to, ka neprotot izmantot pareizi produktu, to nopeļ.

Unknown teica...

Es uzreiz atvainošps, ja teksts izklausās aizvainojošs, jo to tādu nevēlējos izveidot. Tās vienkārši ir manas skaļās pārdomas un analizēta situācija ar kuru saskaros pētot ārzemju blogu saturu . Latviešu meitenes visas cienu, malači! Maksimāli visus lasu un no visiem ir iespējams iegūt informāciju. BET ir blogi, kuros māca un stāsta muļķības, un tas, manuprāt, nav forši.

Unknown teica...

Nesen IFB.com lasīju rakstu par bloga vaidošanu un viena no tēmām bija valoda un gramatika. Un bija minēts tas, ka bieži vien cilvēkiem ir vieglāk uztvert slengu un sarunvalodu, nevis ortogrāfiski un valodnieciski pareizi uzrakstītu saturu. Ne jau visi lasa tekstu analizējot vik labi pārzini gramatiku, bet gan cik ļoti vari sevi asocēt vai pielīdzināt sevi kā līdzīgo tam, kurš šo tekstu ir rakstijis. Un es necenšos būt labākā bloga rakstītāja, jo tas ir mans vaļas prieks. Dalīties, varbūt iedvesmot, pastāstīt un papļāpāt. Just like that :) paldies par atklātajiem komentāriem, bez aizvainojumiem un patiesi lielā priekā.

Elina teica...

Es kā vizuālās uztveres cilvēks gribēju teikt, ka tavām bildēm nav ve vainas, tājās ir patīkams dzīvīgums un spirgtums. Es vispār bieži pat nelasu blogus, vienkārši skatos, kā teikt iedvesmojos ar acīm. Tikai ja kaut kas interesē dziļāk, izlasu.

Veiksmi ar bloga veidošanu! Es te bieži un labprāt iegriežos. ;)

Auto Post Signature