Top Social

[ Lifestyle ] Getting ready for fashion picnic


ENG: ok, as I told you already about the Julia Janus party and told about the label. Now I can tell you about that day overall & show you my look and my make-up! I began morning with a hair cut for my best friend, went to the photoshoot with a lovely girls I will be working with next few month. About this I will tell you more as soon as I will be able to. But on my instagram you always can catch some sneek peek snaps of my work. We did had a pretty cool shoot so after it I went to see Julia Janus presentation. As day was long and party will be in the grass, I went for sneker, pant, jacket look. Simple but wasnt affraid ro look awkward.
Do you like to attend events, concerts, openings? Maybe you have an event you would like to really attend? Maybe Oscars? :) Tell me
Have an awesome day
Love,
Laura


LV: Jau iepriekš jums par Julia Janus pasākumu pastāstiju tāpat arī par pašu zīmolu. Šoreiz pastāstīšu par pašu dienu kopumā. Parādīšu jums ko izvēlējos uzvilkt un kādu make-up izvēlējos! :)  vispār diena iesākās ar jauna matu griezuma izveidošanu labākajam draugam. Tad pastrādāju fotosesijā kopā ar meitenēm ar kurām vairākas dienas mēnesī pavadīšu kopā turpmākos 3 mēnešus :) 
Par šo projektu pastāstīšu jums jau pavisam drīz ;) Bet kā jau zināms manā instagram @laura_valuta kontā šadus tādus ieskatus no pasākumiem jau var redzēt :) Sanāca diezgan feina bildēšana pēc kuras, tad es arī devos uz Julia Janus pikniku vēstniecības dārzā.  Tā kā diena bija gara un pasākums bija paredzēts zākienā, tad apavus izvēlējos zemus un ērtus, ko kombinēju ar biksēm un žaketi. Vienkārši, bet  nebija jābaidās, ka kurpēs varētu izskatīties neveikli.
Vai Tev patīk apmeklēt pasākumus, koncertus, atklāšanas? Varbūt ir kāds īpašs pasākums, kuru īpaši vēlētos apmeklēt? Varbūt Oskara ceremonija? :) Pastāsti 
Lai vienreizēja diena
Mīlu,
Laura











Wearing: Convers - sneakers, Furla - Candy Bag, Sinsay- pants, Liga Banga- Jacket,  ( cant remember where I got the necklace) Earrings - Colleseum 




Post Comment
SantaKudreņicka teica...

Izskatās, ka bijusi feina dārza ballīte. ...Bez izņēmumiem- ļoti labi izskaties. :)

Unknown teica...

Paldies, Feina bija, noteikti patīkami piedalīties šādos pasākumos, gūt pieredzi, uzzināt jaunu un iepazīties ar cilvēkiem ;)

Adnill teica...

Ļoti skaisti izskaties, Tava seja burtiski mirdz! :)

Unknown teica...

Paldies :) apmulsu pilnīgi :)

Sabīne teica...

Superīgs grims, patīk krāsainie akcenti!
Foršs outfits, man patīk šādas stila auduma bikses, meklēju savu ideālo pāri..:)

Unknown teica...

Paldies! Par šī tipa biksēm varu teikt tikai to, ka viņas der gan ar kedām, gad augstpapēžu kurpēm kā arī ir ļoti ļoti ērtas!

Zanda teica...

Tava āda tā mirdz! :) Izskatās, ka bijis ļoti labs pasākums :)

ginta_b teica...

ljoti skaists auskars un furla soma jau klasika...patiik

Auto Post Signature